Arama sonuçlarınız | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. menderes1278

    Heyelan

    Heyelan ya da toprak kayması, zemini kaya veya yapay dolgu malzemesinden oluşan bir yamacın yerçekimi, eğim, su ve benzeri diğer kuvvetlerin etkisiyle aşağı ve dışa doğru hareketidir. Kayalardan, döküntü örtüsünden veya topraktan oluşmuş kütlelerin, çekimin etkisi altında yerlerinden koparak yer...
  2. menderes1278

    Toprağın hikâyesi

    TOPRAĞIN HİKÂYESİ TOPRAKLARIN OLUŞUMU, KATMANLARI VE ÇEŞİTLERİ TOPRAK: Toprak taşların parçalanması ve ayrışmasıyla meydana gelen, içerisinde çeşitli canlı kalıntıları, hava ve su bulunan, içerdiği organik madde ve minerallerle bitkilere besin kaynağı olan gevşek yer örtüsüdür. Toprağı...
  3. menderes1278

    Peşkir Parçası

    Cevap: Peşkir Parçası klasik bozkurt konuları :D
  4. menderes1278

    delikli kaya

    Cevap: bu kaya neye benziyor merdiven gibi olan kayaya çık otur bakalım nereyi göreceksin
  5. menderes1278

    teröre lanet için yayın durduran siteler

    Cevap: teröre lanet için yayın durduran siteler kampanyaya katılan siteler arasında yer almak onur verici. tşk bozkurt usta. şehit olan asker evlatlarımızı Allah rahmet etsin. Mekanları cennet olsun.
  6. menderes1278

    Antik Yunan Alfabesi Hakkında Bilmedikleriniz

    1: Alfa (Α α) (Yunanca: Άλφα, alfa) Yunan alfabesinin ilk harfidir. Türkçe'deki /a/ sesine karşılık gelir. Türkçe alfabe kelimesi de Yunanca'nın ilk iki harfi olan Alfa ve Betadan gelir. 2: Vita (Β β) (Yunanca:Βήτα, Vita) Yunan alfabesinin ikinci harfidir. Yunanca ismi Vita olmasına rağmen...
  7. menderes1278

    tabanca isareti

    Cevap: tabaca isareti kesin eşkiya işi, bu tarz dizeneklerde gömünün birkaç yerde olduğu söylenir. burdan ne sölesek boş konuya hakim arkadaşların varsa araziye götür çıplak gözle araştırma yapın.
  8. menderes1278

    teröre lanet

    Cevap: teröre lanet televizyonda şehitlerin isimleri okunurken gözlerim doldu, ne geçti eline hiç birşey, Türkiye büğür küçülmez bunu ne zaman anlıcaklar bilmiyorum
  9. menderes1278

    mağara yada tünel

    Cevap: mağara yada tünel buranın işini bitirmişler hatta işi biteli çok olmuş içeri tekrardan toprak dolmuş.
  10. menderes1278

    Hayırlara Vesile olsun.

    Cevap: Hayırlara Vesile olsun. evet:D
  11. menderes1278

    temanızı seçebilirsiniz

    Cevap: temanızı seçebilirsiniz evet farkındayım yanlız ben tıklamadan önce türkçeye geçmesini bekliyom. ne farkeder deme tik meselesi:D
  12. menderes1278

    Trakyalı Arkadaşlar İçin-Emin Ağa Hazinesi'nin Yeri

    emin ağa'ya ait eşkiya belgesinden alıntı. belgenin tamamını yayınlamadım. kaynak bulgaristan. Край Симеоновград са останките на древната крепост Констанция. Тя се намира на възвишението Хисаря. Тук ясно личат яки зидове, дебели около три метра. Входът на крепостта е от север. При разкопки на...
  13. menderes1278

    Gümüş sikkeler - grek

    Greek Sikkeleri-Gümüş Sikke dekorasyonu'nun temeli nasıl ? Bugünkü madeni paralarda bile hem ön yüzünde bir bayan büstü ya da bir hayvan görülür. Bu gelenek, eski Yunanlılar ile başladı. Greek dünyasında hükümetin kendi formu, kendi patronu, tanrıları, kahramanları ve onlara adanmış...
  14. menderes1278

    temanızı seçebilirsiniz

    Cevap: temanızı seçebilirsiniz her zaman demişimdir bozkurtun yapamıca iş yoktur diye alın size bir örnek daha. ben 2. şeçtim biraz değişiklik olsun.:)
  15. menderes1278

    slm ben geldim

    Cevap: slm ben geldim geç kaldın hehe:D
  16. menderes1278

    Hayırlara Vesile olsun.

    Cevap: Hayırlara Vesile olsun. ne yani köşeyi dönmek için senin emekli olmanımı beklicez:o:D bi fikrim var mesela erken emeklilik, maluben emeklilik, zorunlu emeklilik aklıma gelmeyen bir sürü emeklilik türleri var, buna bir yenisini eklemeyi düşünebilirsin:)
  17. menderes1278

    Kadınları ve erkekleri mutlu etmenin yolları

    Cevap: Kadınları ve erkekleri mutlu etmenin yolları harikaydı :D:D:D doğruluk payıda yok deyik yani:D
  18. menderes1278

    Hayırlara Vesile olsun.

    Cevap: Hayırlara Vesile olsun. burası nere bilgin varmı? Hasköy ili ya da Haskovo ili (Bulgarca: Област Хасково / Oblast Khaskovo), Bulgaristan'ın güneyindeki bir ildir. Güney doğuda Türkiye ve Yunanistan ile komşudur. 5.""İletişim Bilgisi Vermek Yasak"" km² yüzölçümü ve 279.067 nüfusu vardır. Meriç Nehri'nin kuzeyinde...
  19. menderes1278

    Hayırlara Vesile olsun.

    Cevap: Hayırlara Vesile olsun. Ali abi seni görmek çok güzel. hoşgeldin sefalar getirdin.:) eşkiya işlerinde baya yol katettim bulgar kaynaklarına göre mal sana yakın yerde.
  20. menderes1278

    Volçan hazineleri

    Cevap: Volçan hazineleri 3 adet lahit derken? bildiğimiz lahit mezarmı
Üst Alt