Arama sonuçlarınız | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. menderes1278

    yönetici paneli hakkında

    Cevap: yönetici paneli hakkında bende hepsi var demek siz giremiyonuz ama ben giriyorum çok iyi elleme böle kalsın:)
  2. menderes1278

    volçan voyvoda kimdir - volçan resimleri

    volçan resmi. Volçanın kendisi bulgar kökenli olsada aslı romendir. bölge olarakta batı karadeniz ve marmara bölgelerinde dolaşmıştır. 7 çete başı olduğunu bizzat beyan ettiği bilinmektedir.
  3. menderes1278

    Volcan Martin Voyvoda Efsanesi

    Volcan Martin Voyvoda Efsanesi MARTİNVOYVODA BAŞLARI VE MANUK BEY VE BERABERİNDEKİ ARKADAŞLARI Bıyıklı paşa ve katır, ve katırancı Azatlıyan ve Lefter ve Manol Hasköylü Emin Ağa, Arnavut Recep Süngütlü Davut Deveci, Konaklı Şerif Pehlivan, Çardak Belli Kara İsmail, Köse Horozlulu Halit...
  4. menderes1278

    Antik Yunan Paraları: Makedonya Krallığı

    Cevap: Antik Yunan Paraları: Makedonya Krallığı Freeman & Sear, Mail Bid Sale 13, 650 10 Roman silver coins. Macedonian kingdom,Alexander III, drachm, Abydus, ca. 328 ... 220, rev. Liberalitas standing left (RIC 102; RSC 79); Severus Alexander, denarius, AD 223, rev. Mars Pacifer standing...
  5. menderes1278

    Antik Yunan Paraları: Makedonya Krallığı

    Cevap: Antik Yunan Paraları: Makedonya Krallığı Gemini, LLC, Auction V, 554 (323-281 BC). Silver drachm (4.15 gm). Ephesus, ca. 294-287 BC. Diademed head of the deified ... Price: 540 USD Classical Numismatic Group, Inc., Mail Bid Sale 79, 161 MACEDON.Alexander III ... 336-323 BC. AR...
  6. menderes1278

    Antik Yunan Paraları: Makedonya Krallığı

    Cevap: Antik Yunan Paraları: Makedonya Krallığı Classical Numismatic Group, Inc., Triton X, 162 of MACEDON. Demetrios I Poliorketes. 306-283 BC. AR Drachm (4.28 g, 5h). Uncertain mint in western Asia Minor. Struck circa 301-295 BC. Head of ... ); cf. Meydancikkale 1814 (same obv. die; in name...
  7. menderes1278

    Antik Yunan Paraları: Makedonya Krallığı

    Cevap: Antik Yunan Paraları: Makedonya Krallığı Selected Coins of the Macedonian Kingdom Macedonian Coin GAE061 Philip II 359/336BC - Unit AE 16.6-17.3mm : 6.26gm OBV - Apollo laureate head facing left REV - Youth on prancing horse to right, PHILIPPOY above, trident below REF - SNGANS 925...
  8. menderes1278

    Antik Yunan Paraları: Makedonya Krallığı

    Cevap: Antik Yunan Paraları: Makedonya Krallığı Macedon, Under Roman Rule. Aesillas. Circa 70-60 BC. Silver tetradrachm. Diademed head of Alexander the Great right with Horn of Ammon; Q behind. "MAKEDWNWN" / Money chest, club and curule chair, "AESILLAS". 29 mm, 15.1 g. #111: $425 SOLD
  9. menderes1278

    Antik Yunan Paraları: Makedonya Krallığı

    Cevap: Antik Yunan Paraları: Makedonya Krallığı Philip III of Macedon, 323-316 BC. Silver tetradrachm. Head of Herakles rt, clad in Nemean Lion-skin headdress / Zeus enthroned, holding eagle and scepter, PHILIPPOU BASILEWS. 29 mm, 17.0 g. #189: SOLD
  10. menderes1278

    Antik Yunan Paraları: Makedonya Krallığı

    Cevap: Antik Yunan Paraları: Makedonya Krallığı Philip II of Macedon, 359-336 BC. Father of Alexander the Great. Silver tetradrachm, Amphipolis mint. Struck 322-315 BC. Laureate head of Zeus facing right / Youth on horseback right, holding long palm branch. PHILIPPOY above, P & pellet under...
  11. menderes1278

    Antik Yunan Paraları: Makedonya Krallığı

    Cevap: Antik Yunan Paraları: Makedonya Krallığı Philip III of Macedon, 323-316 BC. Silver tetradrachm, Babylon mint. Bust of Herakles rt., in lion-skin headdress / Zeus enthroned left, holding eagle and scepter. PHILIPPOU BASILEWS, monograms around. 26 mm, 16.9 g. #""İletişim Bilgisi Vermek Yasak"": $340
  12. menderes1278

    Antik Yunan Paraları: Makedonya Krallığı

    Cevap: Antik Yunan Paraları: Makedonya Krallığı SEE ALSO: Inexpensive bronze coins of Philip II of Macedon
  13. menderes1278

    Antik Yunan Paraları: Makedonya Krallığı

    Cevap: Antik Yunan Paraları: Makedonya Krallığı Ancient Macedon, Greece. Huge silver tetradrachm minted under Roman occupation, 158-149 BC. Diademed head of Artemis right with quiver over shoulder in the center of a Macedonian shield / MAKEDONWN PRWTHS, club of Herakles within oak wreath; HP...
  14. menderes1278

    Antik Yunan Paraları: Makedonya Krallığı

    Cevap: Antik Yunan Paraları: Makedonya Krallığı Philip II of Macedon, 359-336 BC. Father of Alexander the Great. Silver tetradrachm, Amphipolis mint. Struck 322-316 BC. Laureate head of Zeus facing right / Youth (young Alexander?) on horseback right, holding long palm branch. PHILIPPOY above...
  15. menderes1278

    Antik Yunan Paraları: Makedonya Krallığı

    Cevap: Antik Yunan Paraları: Makedonya Krallığı Ancient Macedon, Greece. Huge silver tetradrachm minted under Roman occupation, 158-149 BC. Diademed head of Artemis right with quiver over shoulder in the center of a Macedonian shield / MAKEDONWN PRWTHS, club of Herakles within oak wreath; AP...
  16. menderes1278

    Antik Yunan Paraları: Makedonya Krallığı

    Philip II of Macedon (359-336 BC). AR tetradrachm, Amphipolis mint. Laureate head of Zeus rt. / Naked youth on horseback rt . FILIPPOY. Monogram “HG” under raised foreleg, monograms below. A beautiful example with no test cut. SNG ANS 807. 23 mm; 14.2 g. High quality example! #GV0675: $625...
  17. menderes1278

    Crusaders & Medieval - Haçlılar & Ortaçağ

    177FF8) CRUSADER IMITATION OF THE AYYUBID AL-SALEH ISMAIL 635 & 637-643 AH/ 1237 & 1239-1245 AD, AR DIRHAM " DIMASHQ" DM, NORMALLY WITH HIJRI DATE BUT MISSING; ALBUM TYPE # 849.1 Price US$ 125.00 191CCB) CRUSADERS. Cyprus. Hugh IV. 1324-1359. AR Gros Grand (25.5 mm, 4.65 gm, 12h). hVGVE...
  18. menderes1278

    Biblical related (İncil ile ilgili)

    1263EL) Roman Procurators. Porcius Festus, AD 59-62 (under Nero). AE Prutah. Wt: 1.53 grams. Dia. 15 mm.Obv: Legend in wreath, Rev.: Palm-branch surrounded by KAIC APOC. retrograde Price US$ 53.00 2002B) HEROD AGRIPPA I, 37-44 AD, AE PRUTAH, UMBRELLA-LIKE CANOPY/ 3 EARS OF BARLEY TYPE...
  19. menderes1278

    Köpeğe kamera şakası yapılır mı

    Cevap: Köpeğe kamera şakası yapılır mı 2. köpek çok güldürdü beni :D:D:D bi sere kendini toplayamadı yazık >
  20. menderes1278

    Antandros Nekropol Kazısı

    Cevap: Antandros Nekropol Kazısı klüpte hızımızı alammıştık gözden kaçan hangi bi konu var. Bu konu gerçekten çok güzel. Gerçi konu işinde bozkurtu tek geçerim. Nasıl yapıyosa elin sitesini 2 dakkada kopyalıyo:d:D
Üst Alt