Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. murda34

    2.50mt Altında çıkan ilginç kaya parçası!

    Cevap: 2.50mt Altında çıkan ilginç kaya parçası! ne amaçla oraya koyulduğu aşikar ama bence kapak değil fakir babanın yazdıklarını dikkate almanı öneririm aşağı doğru dikkatli bir şekilde inin 1 mt. kadar
  2. murda34

    arkadaşlar bi anlamı varmı

    Cevap: arkadaşlar bi anlamı varmı mezar steli
  3. murda34

    Bu işaretin anlamı nedir

    Cevap: Bu işaretin anlamı nedir başka fikri olan yokmu arkadaşlar
  4. murda34

    Bu işaretin anlamı nedir

    Cevap: Bu işaretin anlamı nedir yok be ufuk o traşlanmış kaya 4 5 adam boyu nasıl bakabılırız tepesine :) ayrıca dediğin yerlerin yakın fotoları varsa arşive bakıp eklerim şuan o bölgede değilim
  5. murda34

    Bu işaretin anlamı nedir

    Cevap: Bu işaretin anlamı nedir bu resimdeki yere bakıyor ustalar o kayadaki işaretlerin yönü
  6. murda34

    Bu işaretin anlamı nedir

    Cevap: Bu işaretin anlamı nedir Amedli ustam O dediğiniz hangisi bilmiyorum belki vardır ikinciside
  7. murda34

    Bu işaretin anlamı nedir

    Cevap: Bu işaretin anlamı nedir TRuva usta o işaretlediğin göz ufuk14 ün işaretlediği yere bakıyor çapraz şekilde tam oraya bakıyor.
  8. murda34

    Bu işaretin anlamı nedir

    Cevap: Bu işaretin anlamı nedir daire içine aldığım yer zaten bir mağaranın üstündeki taş usta ben o mağara için yapıldığını sanmıyorum cunku kale mağarası dediğin gibi 10 15 metre karşısında kapalı mağara olabilecek biryer var şüpheli orayı araştırmam gerek sanırım
  9. murda34

    Bu işaretin anlamı nedir

    Ustalar daha önce böyle bir işaret görmedim ben fakat aramızda belki karşılaşanlar olmuştur hepinizin huzuruna sunuyorum bunu önceki konumun devamı olarakta görebilirsiniz. (http://www.definemekani.com/fotografli-define-isaretleri-anlam-ve-cozumleri-signs-photos/7896-yardim.html) bu konuda...
  10. murda34

    Yardım

    Cevap: Yardım ustam kale mağarasına gittim onun resimlerini yüklerim fakat büyük mağaraya gidemedim resimde öyle tepede güzel görünüyor ama çok kör bir noktada ölümle dans etmen gerekiyor gitmek için
  11. murda34

    Yardım

    Cevap: Yardım baktığı yönde mağara yok truva hocam yada var ama kapalı görünürde birşey yok
  12. murda34

    Yardım

    Cevap: Yardım resim yetersiz kanas ustam doğru çünkü hiç şüphelenmemiştim haşa haşa afedersin piknikte tuvaletimizi yaparken farkettim burayı öyle bir resim çektim işte köyde suan kar varmış arkadaşımıda yollayamıyorum dolayısıyla havalar duruldugu zaman yeni resimler çektiririm
  13. murda34

    Yardım

    Cevap: Yardım doğru kanas ustam senin sorunda yeni gözüme çarptı kusura bakma o tepeler 3 adet fakat onlarla baglantılı olacagını sanmıyorum arada 3 km mesafe var cunku
  14. murda34

    Yardım

    Cevap: Yardım ustalar burda sanki bir eşek işareti gördüm kayada araştırdım dereyi işaret ediyomuş altıda hemen dere sanırım burda tamamlayıcı olarak bir nal işareti bulmam gerek yorumlarınızı bekliyorum saygılar
  15. murda34

    Yardım

    Cevap: Yardım o benimde dikkatimi çekti ustam ekledigim resimdede oyle kale mağaranın karşısında büyük bir mağara daha var
  16. murda34

    Yardım

    Cevap: Yardım
  17. murda34

    Yardım

    Cevap: Yardım buyur işaretledim kanas usta alttaki işarette balık var hemen üstündeki işarette sanki dirgen gibi temiz resmi bilgisayarına kaydedip yakınlaştır birde sen incele banamı öyle geliyor acaba
  18. murda34

    Yardım

    Cevap: Yardım kanas usta sanki ben bir balık işareti yakaladım kayada işaretleyip yüklüyorum hemen birde sen incele
  19. murda34

    Yardım

    Cevap: Yardım ustalarım zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim. bölge hakkında bilgi vereyim. kayanın resime göre bize bakan kısmında 200 mt. mesafede dere var. resime göre sol tarafında 30 40 mt. mesafede dağ var ve yine resme göre sağ tarafındada bah bahçe var. kayanın arkasında sıralı 3...
  20. murda34

    Yardım

    Bu kayada işaret veya ona benzer birşeyler varmı ustalardan yorum bekliyorum.
Üst Alt