Arama sonuçlarınız | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. murda34

    Arkadaşlar acil yorum

    Cevap: Arkadaşlar acil yorum usta öncelikle S harfine benzer işaret arazi yapısıdır büyük ihtimalle S harfine benzer işaret binek taşına yakınmı eğer öyleyse sen o taşa bin 10 15 metre ilerle etrafı bi süz S işaretine benzer bir akan dere olabilir kuru dere olabilir ona benzer bir arazi yapısı...
  2. murda34

    Sizce kapatılmış mı?

    Cevap: Sizce kapatılmış mı? valla banada kapatma gibi geldi bunu anlayabilmek için define uzmanı olmaya gerek yok basbaya kapatılmış gibi
  3. murda34

    Burada birşeyler varmı (istavroz ve d oyması)

    Cevap: Burada birşeyler varmı (istavroz ve d oyması) mağara 6 odalı hocam değerli yorumun için tşk
  4. murda34

    Burada birşeyler varmı (istavroz ve d oyması)

    Cevap: Burada birşeyler varmı (istavroz ve d oyması) kalenin mağarası var fakat dediğim gibi mağaraya en son giren 7 sene önce girmiş giriş kapanmış veya kapatmışlar tam olarak bilinmiyo ama giriş yok suan o mağaranın içindede ekmek pişirmek için tandır ocağı felan varmış ve çeşitli yazılar...
  5. murda34

    Burada birşeyler varmı (istavroz ve d oyması)

    Cevap: Burada birşeyler varmı (istavroz ve d oyması) Evet hocam dediğiniz gibi güney batıya bakıyor
  6. murda34

    Burada birşeyler varmı (istavroz ve d oyması)

    Cevap: Burada birşeyler varmı (istavroz ve d oyması) şuan orda değilim o yüzden resim çekemicem ustam ama o kartalın baktığı yönde ama baya bi ilerde (1km) kadar bir tümsek alan var ve orası mağara tahminime göre çünkü içinde kartallar felan yaşıyo - o kilise olan mağara alanındaki bahsettiğim...
  7. murda34

    1998 de açtığım ve çubuklarla bulduğum kaya mezarı..görsel..

    Cevap: 1998 de açtığım ve çubuklarla bulduğum kaya mezarı..görsel.. ustam çok iyi paylaşım için teşekkürler bu arada benim konuya bir göz atarmısın
  8. murda34

    paneda dağından kaplumbağa görseli

    Cevap: paneda dağından kaplumbağa görseli muazzam paylaşım için teşekkürler
  9. murda34

    Burada birşeyler varmı (istavroz ve d oyması)

    Cevap: Burada birşeyler varmı (istavroz ve d oyması) bahsettiğim kızlar kalesi hemen bu görünen yerin tepesinde ve anlatılana göre o kızlar kalesinin mağarasından girdiğinde bu görünen delikten çıkıyormuşsun şuan tek burdan giriş var oda biraz imkansız gibi zemin dümdüz ve acayip derecede...
  10. murda34

    Burada birşeyler varmı (istavroz ve d oyması)

    Cevap: Burada birşeyler varmı (istavroz ve d oyması) ustam öncelikle değerli yorumun için tşk ederim burası kars kağızman bölgesinde bir yer bu yer büyük bir dağın tepesinde çukurda bir alanda bu çukurun yani mağaranın arka üst kısmında ufak bir rampa var ve bu rampa kayalarla dolu kayaların...
  11. murda34

    Burada birşeyler varmı (istavroz ve d oyması)

    Doğu anadolu bölgesinde bir mağara tahminen ya malakanlar yada ermenilerin yaşadığı bir yer yardımcı olacak varsa yorumlarınızı bekliyorum Aynı mağaranın içerisinden ve çevresinden çeşitli görüntüler
Üst Alt