Yaw deme öyle abe. O zaten beni hedef tahtasına koymuş. Mındar etti beni. Adam peşimize iha felan taktı herhal. Ne etsek haber alıyor@Necat. Haberin olsun Roni ustanın topuklarına sıkacagım![]()
Yaw deme öyle abe. O zaten beni hedef tahtasına koymuş. Mındar etti beni. Adam peşimize iha felan taktı herhal. Ne etsek haber alıyor@Necat. Haberin olsun Roni ustanın topuklarına sıkacagım![]()
İyide ustam simdiye kadar takip ediyordum sohbetinizi bolmek istenedimBak bu iyiydi.![]()
Cam bardak olsun lütfenbidonda tokunuyor
![]()
Takip etme muhabbete katılİyide ustam simdiye kadar takip ediyordum sohbetinizi bolmek istenedim
Çayı benden istedigi belli oldu![]()
Ver ver ver çayını ver deli abemin. Bu gece onun moraller sifir sifir sifir. Deliye çayı unutturalım dedik olmadı. Kül yutmuyor bu ak saçlı ihtiyarİyide ustam simdiye kadar takip ediyordum sohbetinizi bolmek istenedim
Çayı benden istedigi belli oldu![]()
Ne etsek bu bidonla ilgili yazıları silsekmi acaba ihtiyar delikanlı görmedenVer ver ver çayını ver deli abemin. Bu gece onun moraller sifir sifir sifir. Deliye çayı unutturalım dedik olmadı. Kül yutmuyor bu ak saçlı ihtiyar![]()
Bundanmi bahsediyonNe etsek bu bidonla ilgili yazıları silsekmi acaba ihtiyar delikanlı görmeden![]()
Ohoooo o göresiye ankaraya deniz gelirNe etsek bu bidonla ilgili yazıları silsekmi acaba ihtiyar delikanlı görmeden![]()
Burada kast sistemi vardır, modlar birbirine sıkmaz@Necat. Haberin olsun Roni ustanın topuklarına sıkacagım![]()