Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. Safkan

    mumya orjinal

    Cevap: mumya orjinal Cok guzelmis ustam biraz kiloluda olsa zamanında guzel kızmıs.:) Emegine saglık usta yanlız bulundugu bolgeyi anlamadım sıcak bolgemi yoksa soguk bolgemi bozulmaması icin sogukta olması gerekir.
  2. Safkan

    TR ve cesitli bolge haritaları.

    S.A. Degerli dostlar nokta atısları yollar kesitler kesifler icin cok isime yarıyorlar sizlerle paylasmak istedim umarım sizlerede faydası olur. Devamını daha sonra ara ara atarım.
  3. Safkan

    yorumsuz 3 ncü bölüm

    Cevap: gezilip görülen define ve mezar yerleri görsel Ustam muhtesemsin Emegine saglık.
  4. Safkan

    Cümleten selamın aleyküm

    Cevap: Cümleten selamın aleyküm Hosgeldin sefalar getirdin NOVANDA ustam.
  5. Safkan

    Mevlid Kandili Mesajları

    Cevap: Mevlid Kandili Mesajları Cumleten hayırlı olsun.
  6. Safkan

    Kare Ve Yuvrlak Oymanın Anlamı Nedır Ustadlarım.?

    Cevap: Kare Ve Yuvrlak Oymanın Anlamı Nedır Ustadlarım.? Merhaba ustam. Aslan gibiysen ne yazdıgımı biliyorsun Saygılar.
  7. Safkan

    filimize usta bir bakıcı arıyoruz

    Cevap: filimize usta bir bakıcı arıyoruz Oscarlık film filin mezarı solunda malı g...... digerleride bulundukları kayalarda cogu kaya mezarı ustam cepcilik isine gir hayrını gorursun.
  8. Safkan

    bu kayadaki kapıdan girince bizi ne bekliyor olabilir??

    Cevap: bu kayadaki kapıdan girince bizi ne bekliyor olabilir?? Bensiz kapıyı acarken icin rahat olacakmı acaba.:)
  9. Safkan

    Görsel amaçlı yılan farklı

    Cevap: Görsel amaçlı yılan farklı Guzelmis abi emegine saglık.
  10. Safkan

    Pandoranın kutusu

    Cevap: Pandoranın kutusu ASİ ustam emegine ve yuregine saglık. İznin olursa bi kac eklemede bulunmak istiyorum ve yazacaklarımın sizinle zerre alakası yoktur olmayacaktırda ustadım hatam olursa affola. İlk insan Hz. Muhammed (s.a.v) efendimizdir. Dunyaya ilk olarak gonderilen erken Hz.Adem...
  11. Safkan

    Görsel şölen

    Cevap: Görsel şölen Guzel bir paylasım ASİ ustam tesekkurler. Son foto harikaymıs.
  12. Safkan

    höyük(görsel)

    Cevap: höyük(görsel) Ustam tesekkurler kar kıs yok arazideyiz gorunen o .:)
  13. Safkan

    Eşkiya Belgeleri Özel Çalkaya 28

    Cevap: Eşkiya kayıtları/eşkiya belgeleri hakkında gerçek belgeler Eyv abi haberlesecegiz ins MRDN abiden zaman icin olur alalım kendimiz gideriz ins cogu yerlerin teyidini sagladım bakir sayılan arastırma icinde cok musait yerler.
  14. Safkan

    Eşkiya Belgeleri Özel Çalkaya 28

    Cevap: Eşkiya kayıtları/eşkiya belgeleri hakkında gerçek belgeler Sevgili BOZKURT dostum. Hani en son gittigimiz tepede sen aldın basını gittin ya :D hatırladınmı iste senin gittigin yonde karsı tepede calısma yapılmıs ve sonuc alınmıs hani yolda giderken bi yer gormustuk burası kilisemi...
  15. Safkan

    Eşkiya Belgeleri Özel Çalkaya 28

    Cevap: Eşkiya kayıtları/eşkiya belgeleri hakkında gerçek belgeler KUTAY ustam. Naip koy naip kalesi hatta kaleleri eski ve yeni iyi bilirim ve acılmıs olan tumulusu yanına gitmedim ama EART'tan dibine kadar indim cesmesi vs.vs herseyi yerli yerinde ve dedigin gibi acılmıs bende sevinmistim...
  16. Safkan

    lahit cıkarıldı

    Cevap: lahit cıkarıldı Ustam defineciyiz ya en kestirme neresi olaya oradan bakarız icimize islemis napalım. :D
  17. Safkan

    Müthişşş

    Cevap: Müthişşş Estf ustam seni er meydanlarında yigitleri altederken gormeye alıstık. :D:D Ustam ilk sezonlarına bagımlıydım kacırmazdım ama asıl aktor ölünce tat vermemeye basladı film ondan beridir izlemiyordum ama bu sahne gercekten muhtesem filmin kendiside oyle zaten.
  18. Safkan

    Eşkiya Belgeleri

    Cevap: Eşkiya belgeleri-özel- Emegine saglık ustam gercekten guzel ve ozel bir paylasım. Belgelerin hangi sahsiyete ait oldugunu belirtme imkanın varmı ustam ve tabiki devamınıda.
  19. Safkan

    lahit cıkarıldı

    Cevap: lahit cıkarıldı Ustam bizden birini alsalardı yarım saate kalmazdı masrafıda cepte kalırdı. Neyse devlet calısıyor iste memlekete mezarcı olmayan arkeolog lazım yarım metredeki lahit 6 ay suruyorsa 5 metredekileri dusunmek bile facia.:Dsilah?silah?
  20. Safkan

    Yazılıkaya'da Eti’lerin (Aith’ler= Eth’ler=Yanık’lar) Kem (Khem) Sembolleri

    Cevap: Yazılıkaya'da Eti’lerin (Aith’ler= Eth’ler=Yanık’lar) Kem (Khem) Sembolleri ANAİTİS ustam baya bi emek harcamıssın ve cok degerli bir paylasım cok saol tesekkurler.
Üst Alt