Arama sonuçlarınız | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. Safkan

    4 senenin seceresi

    Cevap: 4 senenin seceresi Keske olmasaydı diye bir program vardı bende aynısını diyorum keske olmasaydı. Belki boylesi daha hayırlıdır hepimiz acısından saglık olsun.
  2. Safkan

    paylaşım amaçlı(görsel)

    Cevap: paylaşım amaçlı(görsel) Harika bir gorsellik ustam emegine saglık.
  3. Safkan

    Ermeni mezar stelleri

    Cevap: Ermeni mezar stelleri ASİ ustam imlada bir hata olmus daha dogrusu klavyenin tusu basmamıs bende kontrol etmeden mesajı yollamısım simdi gordum hakkını helal et saygılar.
  4. Safkan

    Ermeni mezar stelleri

    Cevap: Ermeni mezar stelleri Asi ustam son foto stel yuvasıdır yandaki stelde oradan cıkma yani devamıdır. Saygılar.
  5. Safkan

    Güneş Saati görseli

    Cevap: Güneş Saati görseli Emegine saglık Bozkurt ustam. Bendende bir ornek urartu donemine ait.
  6. Safkan

    Tortum Şelalesi özellikleri erzurum

    Cevap: Tortum Şelalesi özellikleri erzurum Vay be bir zamanlar ne arastırmıstım burayı emegine saglık Bozkurt ustam. Sırlarını pek kimseler bilmez 3-5 kisi anca bilir onlarda sırdır bendeki gibi.
  7. Safkan

    Bakıs acısı.

    Cevap: Bakıs acısı. Hepinize tesekkur ederim degerli yorumlarınızdan dolayı.
  8. Safkan

    hamam çeşmede yaşananlar

    Cevap: hamam çeşmede yaşananlar Abi bi ara bulusursak bizim olayıda anlatırım sana Fenerli ustam iyi biliyor olayı cok fena cok tıpkısı. silah?silah?
  9. Safkan

    hamam çeşmede yaşananlar

    Cevap: hamam çeşmede yaşananlar Abi bilgileri atman yeterlidir kendim koymusum gibi bulurum size onda sıkıntın olmaz planlarında ben var isem seve seve yardımcı olurum. Yagmurcunun nefesine gelince bana nefesim kuvvetlidir demisti :)) Fenerli ile memet abidende bilgi ve belge kısmını...
  10. Safkan

    hamam çeşmede yaşananlar

    Cevap: hamam çeşmede yaşananlar Rafet abi sana bir adet Yagmurcu lazım bir telefon kadar yakın olanından. Allaha emanet ol Abi.
  11. Safkan

    Bu işaret nedir

    Cevap: Bu işaret nedir Faydalı bir paylasım ustam tesekkurler.
  12. Safkan

    Bakıs acısı.

    Fotolar anlatsın size. İyi seyirler.
  13. Safkan

    Ermeni mezar stelleri

    Cevap: Ermeni mezar stelleri Ustam memleketime kadar uzanmıssın masAllahın var ilk foto beni benden aldı resmen emegine yuregine saglık inis takımların zeval gormesin.
  14. Safkan

    oda mezarlar

    Cevap: oda mezarlar Asi ustam yine sahane bir gorsellik muhtesemsin yeni yasına ragmen. :D:D Ustam 5 nolu mezarda yatan sahıs epey bi su cekmis olmalı ekmiklerde asırı kireclenme mevcut olabilir. Paylasımlarınıza ancak ;) cıkartılır.
  15. Safkan

    bugün benim doğum günüm

    Cevap: bugün benim doğum günüm Cökmüuşsün ustam. :D:D Sansınada zayıf biri denk gelmis. :D:D
  16. Safkan

    selamünaleyküm tüm arkadaşlara

    Cevap: selamünaleyküm tüm arkadaşlara Hosgeldin Rafet abim. Özlemistik seni.
  17. Safkan

    Mardin'den bir kac kare (Gorsel)

    Cevap: Mardin'den bir kac kare (Gorsel) ALİVELİ ustam. Tesekkur ederim seninde gonlune saglık. A21MEDLİ ustam. Gercekten muazzam yapılar var cok iyi korunmuslar evlerin biribirlerine yapısık ve baglantılı olmasıda korunmasında pay sahibidir ve tabiki bilinci insanları yorumun ve gorusun icin...
  18. Safkan

    Marmara Bölgesi’ndeki III. bin höyükleri

    Cevap: Marmara Bölgesi’ndeki III. bin höyükleri Abi emegine saglık cok guzel ve degerli bir paylasım.
  19. Safkan

    Selam

    Cevap: Selam KUTAY ustam hosgeldin sefalar getirdin. Gozlerin beni aramasın bende burdayım. :D:D Fenerli abimle cay kahve icin is bittikten ve ayrıldıktan sonrada haber verin sizi gidi sizi. silah?silah?
  20. Safkan

    yan yana 2 koltuk

    Cevap: yan yana 2 koltuk S.A. BOZKURT dostum. İlk Arastırman gereken noktalar bunlardır. Kırmızı (X) tık tık. Mavi (X) bosluk testi. Bordo Ok yani tasın sag traslanmıs yuzu iyi incelemen gerekir batısıdır. Bu koltuklara kıcımızın bir bombesi zor oturur bana kucuk geldi Daha buyukse bir...
Üst Alt