Arama sonuçlarınız | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. Safkan

    Mardin'den bir kac kare (Gorsel)

    S.A Degerli dostlar ustadlar. Arsivde durup curuyecegine gorsellik olarak bu soguk kıs gununde bir nebze icimizi ısıtsın dilegi ile iyi seyirler. Fazla gezme imkanı bulamamıstık yol ustu ugrayıp kısaca bi goz gezdirirken kısaca bir kac kare almıstık bir tarih meraklısı iseniz ölmeden önce...
  2. Safkan

    Eşkiya Haritaları 1

    Cevap: Eşkiya Haritaları 1 Elinize saglık ustam degerli bir paylasım.
  3. Safkan

    kaya mezarı acılmış örnek

    Cevap: kaya mezarı acılmış örnek Hele bir havalar ısınsın sen o zaman gor Bozkurt ustam eve girmeye fırsatın olmayacak kamplar avlar arastırmalar kesifler kasifler kesisler ne ararsan bolca bulacaksın kısaca hele az daha sabır. :rolleyes:
  4. Safkan

    kaya mezarı acılmış örnek

    Cevap: kaya mezarı acılmış örnek Hay bir masAllah kar kıs nedir bilmezssiniz gonlunuze saglık bir gun yerde karsılasacagımız kesinde artık bir kaya mezarı basındamı bir magara girisindemi bilemem bu iste sanırım en cok gecez 5 kisi var Sen Kukır ustam Fenerli Tatlarlı ve ben. :D:D Bence...
  5. Safkan

    Döndürerek stjohn kilisesi görsel

    Cevap: Döndürerek stjohn kilisesi görsel Cok guzelmis ustam tesekkurler.
  6. Safkan

    gezinti..

    Cevap: gezinti.. Guzel yermis ustam guzel gorseller emegine saglık.
  7. Safkan

    birçok farklı işaret aynı alan içinde

    Cevap: birçok farklı işaret aynı alan içinde Merhaba Harbici ustam. Guzel bir tarla dikdortgen seklinde kısa tarafların olculeri farklıdır olcusu cok gelenin uc tarafının tam ortasına lahitin bir nisanesi gomulmustur. Yine tarlanın aynı uc kısmında durup Yuzunu tarlaya donerek sag omuz...
  8. Safkan

    3 Tane çeşme mı yoksa 3 giriş mi?

    Cevap: 3 Tane çeşme mı yoksa 3 giriş mi? Sunuda ekleyeyim ustam. Acık bi alan sanırım AGAC TURLERİ'nide iyi incele heleki ahlat armut incir ve deli zeytin agacları yada asırlık agaclar varsa dahada iyi incele saygılar.
  9. Safkan

    3 Tane çeşme mı yoksa 3 giriş mi?

    Cevap: 3 Tane çeşme mı yoksa 3 giriş mi? Enver pasam. Duvardan degil duvarlardan bahsediyorsun o zaman konunun seyride degisir. Orme duvarlar oren yerleri TOPRAK KAYMASI'nı engellemek amacı ile yapılır. Fotosunu koydugun tasda kayda deger bi isaret goze carpmıyor ancak, Detaylıca incelemek...
  10. Safkan

    3 Tane çeşme mı yoksa 3 giriş mi?

    Cevap: 3 Tane çeşme mı yoksa 3 giriş mi? Peki ustam örme duvarı hic takip ettinizmi uzunca devam ediyormu yoksa sadece oldugunuz bolgeylemi sınırlı. Ve sizinde cıktıgınız fotoda arkanızdaki irice kaya inceleme fırsatınız oldumu cevrede tek gibi duruyor uzerinde isaret yoksa ve suruklenerek...
  11. Safkan

    buyrun kabartma yılan

    Cevap: buyrun kabartma yılan Sizin arkadasınızsa benimde akrabam olur benide goturun. :D:D Cıkmaz sokaga neden cıkmaz derler HARBİCİ ustam.
  12. Safkan

    3 Tane çeşme mı yoksa 3 giriş mi?

    Cevap: 3 Tane çeşme mı yoksa 3 giriş mi? Bolgeyi yazarmısın ustam mahsuru yoksa adres degil sadece bolge.?? Ve batı dediginiz tarafta eski yapılara rastladınızmı:??
  13. Safkan

    Yaklaşık 50 m2'lik Bir Kaya Üzerindeki İşaretler

    Cevap: Yaklaşık 50 m2'lik Bir Kaya Üzerindeki İşaretler Merhaba Generalim. Su an icin paylasılanlar sana fikir amacı gutsun. Bunları paylasmamızdaki amac mademki sonuc alınamamıstır o halde orada hala is var demektir ve varsa kardesimize nasip olsun dilegim budur. Simdi pınarlara gelelim...
  14. Safkan

    Ormanın içindeki kayada oyma!

    Cevap: Ormanın içindeki kayada oyma! Son foto yerindir ustam rastgele.
  15. Safkan

    Yaklaşık 50 m2'lik Bir Kaya Üzerindeki İşaretler

    Cevap: Yaklaşık 50 m2'lik Bir Kaya Üzerindeki İşaretler Merhaba General1903 kardesim. Simdiden hayırlı teskereler dilerim. Diger ustalarıma katılıyorum fotolama teknigin kotu ancak fikir sahibide olduk. Gusel ve sistemli bir gomu mevcut aynı sekilde birinden digerlerie gecilebilen mezar...
  16. Safkan

    güzel bir taş

    Cevap: güzel bir taş Paylasım icin tesekkurler ARAP35 ustam. Neler neler anlatıyor.
  17. Safkan

    Suriye anılarım ( Gorsel )

    Cevap: Suriye anılarım ( Gorsel ) :D:D:D Karadedeler...silah?
  18. Safkan

    Suriye anılarım ( Gorsel )

    Cevap: Suriye anılarım ( Gorsel ) Sevgili ALİVELİ ustam. O sahıs benim galiba. :D:D Sevgili SONDURAK ustam TATLARLI kardesin ve ZERDUS ustam. Yorumularınız icin cok tesekkur ederim yureginize saglık. Zerdus ustam dedigin gibi malesef anılarda kaldı hertarafı.silah?
  19. Safkan

    Suriye anılarım ( Gorsel )

    Cevap: Suriye anılarım ( Gorsel ) Sevgili KARE (KUKIR) HUDAİ ALİVELİ44 ve TEVFİK ustalarım. Gosterdiginiz ilgiden ve yaptıgınız yorumlardan dolayı ben sizlere tesekkur ederim gercekten cok guzel yerler var arap yarımadasında gormek nasip olsun. Sevgili BOZKURT ve HARBİCİ ustalarım. İkinize...
  20. Safkan

    Suriye anılarım ( Gorsel )

    Cevap: Suriye anılarım ( Gorsel ) Sendende Allah razı olsun ustam tesekkurler.
Üst Alt