Arama sonuçlarınız | Sayfa 6 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. Safkan

    Görsel amaçlı şelale

    Cevap: Görsel amaçlı şelale Supermis abi kim bilir kimlere ilham kaynagı olmustur emegine saglık.
  2. Safkan

    Suriye anılarım ( Gorsel )

    Cevap: Suriye anılarım ( Gorsel ) Sevgili ASİ ustam. İs munasebeti ile gittigimiz icin aklımızda sadece bu kaleleri antik kentleri gezmek vardı sam kalesi vs gibi bi cok yeride goremeden donduk muzelerin talan edildigi haberini almıstım dogrudur. Yorumunuz icin cok tesekkur ederim saygılar...
  3. Safkan

    selamunaleykum

    Cevap: selamunaleykum Hayırlı olsun ustam AİLE'ye hosgeldin.
  4. Safkan

    Kadın ve cocuk ayagı.

    Cevap: Kadın ve cocuk ayagı. Sevgili TRUVA ustam. Yorumun ve gorusun icin tesekkur ederim. Sevgili TATLARLI kardesim. Domatesin simidi gosterdigi bir tarihte gormustu bu gozler seni gencecik hevesli bilgece hareket eden dinamik bir kardesimsin goruslerin benim icin degerlidir yorumun icin...
  5. Safkan

    Suriye anılarım ( Gorsel )

    Cevap: Suriye anılarım ( Gorsel ) Ben tesekkur ederim ustadım.
  6. Safkan

    Suriye anılarım ( Gorsel )

    S.A degerli ustadlarım. 2010 yılı yazında suriye'ye is amacı ile gitmistik yaklasık 2 ay kaldık ve fırsat bu fırsat diyerek bos zamanlarımızda hep gormek istedigim colun incisi adıyla anılan PALMYRA antik kenti ve TAPINAK SOVALYELERİ kalesinden bir kac anıyı ve fotoyu sizlerle paylasmak...
  7. Safkan

    Kadın ve cocuk ayagı.

    Cevap: Kadın ve cocuk ayagı. KANAS ustam ve FENERLİ ustam. Yorum ve gorusleriniz icin cok tesekkur ederim nasip olursa ilk bahar gibi tekrar bolgeye gidecegim verdiginiz bilgiler ısıgında detaylı arastırma yapar sonucu sizlerle paylasırım isterseniz cıkan zımbırtıları bile paylasırım. :) cok...
  8. Safkan

    Lapya oluşumlar

    Cevap: Lapya oluşumlar Bilgi ve paylasım icin tesekkurler ustam emegine saglık.
  9. Safkan

    Kadın ve cocuk ayagı.

    S.A ustadlarım. Kadın ayagı cocuk ayagı ve aynı kayada oval kanal isareti bulunmaktadır. Fotolarda acıklamada bulundum kendimce bu tur isaretlerde cocuk ayagı istikametinde arastırma yapılır fakat tasın ön istikametinde tahminen 7 mt ilerisinde mal alınmıs bir ermeni tarafından yuvarlak...
  10. Safkan

    Kasa ve kapatılmış yerler(görsel)

    Cevap: Kasa ve kapatılmış yerler(görsel) Merhaba TRUVA ustam. Kilise duruyormu.??
  11. Safkan

    S.A Ustadlarım.

    Cevap: S.A Ustadlarım. Sevgili A21MEDLİ ustam. Hosbulduk Cok tesekkur ederim ozledik ve geldik Allah ayrılık gostermesin.
  12. Safkan

    yeni resimler

    Cevap: yeni resimler Bulut Ustam. Bu alana yakın 300 500 mt farketmez kaynak suyu kurumus veya akan cesme benzeri bir emare varmı.?? Kale seni asar desem yeridir guzel yerdir ustlerde birsey yoktur tas cakıl ve ottan baska derinlerde buyuk emek ve calısma gerektiren zımbırtılar mevcuttur kız...
  13. Safkan

    Eşkiya Belgelerinde İki Öküzler

    Cevap: Eşkiya Belgelerinde İki Öküzler 7 Lokma zincir ile 7 yıgma mezar.?
  14. Safkan

    lahit resimleri 2

    Cevap: lahit resimleri 2 Cok guzel ve ozel bir paylasım guzellik ve rezillik bir arada emegine saglık ustam. O keciler ne oyle yahu.
  15. Safkan

    S.A Ustadlarım.

    Cevap: S.A Ustadlarım. Sevgili KARE (KUKİR) ustam. Hosbulduk Allah razı olsun seni hatta hepinizi aynı yerde gormek dahada guzel. Gonlu guzel kendi guzel insan cok tesekkur ederim. Sevgili SONDURAK ustam. Yazı stilin ile gozlerimiz asina olmus nerede bu yazı stilini gorsek anlarızkı orada...
  16. Safkan

    Haç,yılan,kaplumbağa,kuyunun,çözümü

    Cevap: Haç,yılan,kaplumbağa,kuyunun,çözümü Cok Guzel paylasım ASİ ustam tesekkurler.
  17. Safkan

    S.A Ustadlarım.

    Cevap: S.A Ustadlarım. Hosbulduk ustam Allah razı olsun koy dedemin koyu ahada belgesi :o:D Sen yokken biz nereleri gezmedikki cok sey kacırdın cok .:p
  18. Safkan

    Selam tüm arkadaşlar ve admin arkadaşlar

    Cevap: Selam tüm arkadaşlar ve admin arkadaşlar S.A hosbulduk HARBİCİ ustam. Biraz geciktik affedin. Ozel mesaj atmam icin 5 mesajı doldurmam gerekiyor ustam kusuruma bakma ondan cevabım gecikicek. Bu arada o DELİL hala elindemi. :D:D
  19. Safkan

    S.A Ustadlarım.

    Cevap: S.A Ustadlarım. Hosbulduk abi aklıma geldikce gulerim. :D:D HUDAİ ustam hosbulduk tesekkur ederim.
  20. Safkan

    Selam tüm arkadaşlar ve admin arkadaşlar

    Cevap: Selam tüm arkadaşlar ve admin arkadaşlar Beni yazmasanda olur silah? Hosgeldin ustam hayırlı olsun.
Üst Alt