Arama sonuçlarınız | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. Safkan

    öncelikle tanışma ve halka işaretine acil yorum

    Cevap: öncelikle tanışma ve halka işaretine acil yorum Hosgeldin ustam hayırlı olsun. Arkadaki kayalıkları inceledinmi hic hani o hemen tasın ust kısmında bulunan agacların arkadaki kayalıgı.??
  2. Safkan

    Müthişşş

    Cevap: Müthişşş Bi an gozlerim seni aradı orda Asi ustam.:))
  3. Safkan

    görsel

    Cevap: görsel Guzel bir calı.
  4. Safkan

    Mevlüda Şerif kürtçe

    Cevap: Mevlüda Şerif kürtçe Paylasım icin tesekkurler ustam zor sıpas.
  5. Safkan

    kırmızı yada acı maden suları

    Cevap: kırmızı yada acı maden suları Kendi koyumden maden suyu ornegi vereyim CALKAYA ustam. Derenin hemen dibinde dagın eteginde cıkan maden suyu yonu batı. Yan tarafında solda yarısı derede yarısı dısarda buyukce bir sabit kaya ve kasası varmıs acmıslar ve arkadaki daglık bolgede 10 mt...
  6. Safkan

    lahit acılışı

    Cevap: lahit acılışı Guzel paylasım ustam emegine saglık. Yuzukte hurrem sultan yuzugu cakma olmasın :)
  7. Safkan

    Türkiyede bulunmayı bekleyen büyük defineler var mı

    Cevap: Türkiyede bulunmayı bekleyen büyük defineler var mı Nemrut gavurunun mezarı ve hazinesi oldugu gibi duruyor. Ceberrut nemrut yani kucuk nemrut olarak bilinen bitlistesi karl hazinesi yeri yeni tespit edilmis olsada hala duruyor. Dorak efsanesinde truva krallarının hazineleri oldugu...
  8. Safkan

    Uygarlığın büyük hazineleri ankor harabeleri

    Cevap: Uygarlığın büyük hazineleri ankor harabeleri Guzel paylasım abi tesekkurler. Uluslarası calısıyoruz. :))
  9. Safkan

    fox izleyin acil

    Cevap: fox izleyin acil Harbici ustad. Bizimde seninle aynı seyleri dusundugumuzu bil bizim bahsettigim olayın ic yuzu yedirtmezler meselesi biz celakılsızla rezzan kirazına bakmıyoruz. Bu islerin ihale usüli kimlere peskes cekildiginedir sitemimiz ve aslında aynı noktaya varıyoruz senlede...
  10. Safkan

    Ya cıkarsa.

    Cevap: Ya cıkarsa. Yahu alemsiniz ben ya cıkarsa diye baslık actım ama sonunada YA YİNE CIKMASSA diyede not dustum yine cıkmassa napıcaz onu dusunelim. Harbici ustam dogru soylersin ama hani gelsede hic fena olmaz ne dersin.:))
  11. Safkan

    Ya cıkarsa.

    Geri sayımı baslatmıs Bozkurt acaba biletmi aldıki bu acele niyedir. :D Ustalarım sizlerden ricam buradan birine cıkarsa lutfen tecrubelerini ve paralarını burada bizimle paylassınlar cuzi bir miktarada razıyız. Ya yine tutmassa.:D:D
  12. Safkan

    fox izleyin acil

    Cevap: fox izleyin acil Abi bak bunu bilmiyordum demekki ihale sayısal gibi devretmis isin ehli bulununcaya kadar ve cuk diye otrutmuslar sistemi. Kısaca bize yedirmezler biz yine cıkalam araziye daglara taslara. silah?
  13. Safkan

    fox izleyin acil

    Cevap: fox izleyin acil Sevgili KUTAY abim. Kısa bir eklemede ben yapayım halicle ilgili. Rahmetli ecevit doneminde halice bir temizlik operasyonu gundeme geldi ihaleyle piyasaya surduler ornek diyelimki 50 milyon dolar deger bictiler. İhaleye giren butun sirketler bu fiyatla kimse altından...
  14. Safkan

    Iki balık çeşme

    Cevap: Iki balık çeşme Ustalara aynen katılıyorum kardesim konuya detay ekle yoksa verilen bilgiler ezberden oteye gecmez buda seni sonuca ulastırmaz selametle.
  15. Safkan

    Haçlar

    Cevap: Haçlar Ermeni isine benziyor yapaılıs sekilleri yanılıyormuyum ASİ ustam. Paylasım icin tesekkurler.
  16. Safkan

    fox izleyin acil

    Cevap: fox izleyin acil Bunlarda daha once diger sitede paylastıgım bilgilerdi konumuzla alakalı.
  17. Safkan

    fox izleyin acil

    Cevap: fox izleyin acil Abi siz hepsini bosverin bana dikkat kesilin. Sarnıctaki MEDUSA basını hepimiz gormusuzdur ters durması tepetaklak edilmesi biraz mantık yurutun bakalım neden tepetaklak yeryuzu ile yerlatını dusunun. Baktıgı yerde giris var kapatılmıs oraya giderseniz dikkat kesilin...
  18. Safkan

    Veni vidi vici.

    Cevap: Veni vidi vici. Emegine saglık ustam.
  19. Safkan

    fox izleyin acil

    Cevap: fox izleyin acil Yarın kazıyoruz ekipmanı hazırlayın. :D:D:D
  20. Safkan

    slm

    Cevap: slm Abi falanca magarada metan gazı kacagı var ilgilenirmisiniz. :D:D Hosgeldin sefalar verdin abi mutluyuz.
Üst Alt