Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. N

    Hatay'da patlamayı şiddetle kınıyoruz...

    Cevap: Hatay'da patlamayı şiddetle kınıyoruz... allah c.c rahmet etsin yaralıra acil şifalar
  2. N

    kürek olayı nasıl :)

    Cevap: kürek olayı nasıl :) eline sağlık kazmayıda yukarı koy ustam aşağı inmek için kullanırızimage123
  3. N

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' “Dua ibadetin tâ kendisidir.” (Ebû Davud) “Allah’ım, bana doğruyu ilham et ve beni nefsimin şerrinden koru.” (Tirmizî)
  4. N

    Taha - Ay yüzlüm ilahi dinle video izle

    Cevap: Taha - Ay yüzlüm ilahi dinle video izle elinize sağlık ustam;)
  5. N

    Definecinin Cuma Sohbeti: SABIR VE NAMAZLA ALLAH'TAN YARDIM İSTEYİN!

    Cevap: Definecinin Cuma Sohbeti: SABIR VE NAMAZLA ALLAH'TAN YARDIM İSTEYİN! allah c.c razı olsun ustam
  6. N

    Kuran ve Sünnet Bütünlüğü

    Cevap: Kuran ve Sünnet Bütünlüğü allah c.c razı olsun ustam
  7. N

    Her Hayrın Anahtarı Besmele

    Cevap: Her Hayrın Anahtarı Besmele allah c.c razı olsun ağam
  8. N

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' “Dua ibadetin tâ kendisidir.” (Ebû Davud) “Allah’ım, bana doğruyu ilham et ve beni nefsimin şerrinden koru.” (Tirmizî)
  9. N

    Hoşgeldin YAN

    Cevap: Hoşgeldin YAN hoş geldin sefalar getirdin ustam:rolleyes:
  10. N

    hayırlı cumalar

    Cevap: hayırlı cumalar hayırlı cumalar “Şu dua ile cum’a günü herhangi bir saatte dua edilirse sahibine muhakkak icabet olunur” “Lâ ilâhe illâ ente yâ hannanu yâ mennanu yâ bedîas semâvâti vel erdi yâ zel celâli vel ikrâm” (Sen’den başka hiçbir ilah yoktur, Ey Hannan, Ey Mennan, ey gökleri ve...
  11. N

    kendi köyümden birkaç manzara sizlere

    Cevap: kendi köyümden birkaç manzara sizlere eline sağlık ağam;)
  12. N

    Gebze İlçesinde tarihi eser

    Cevap: Gebze İlçesinde tarihi eser eline sağlık ustam;)
  13. N

    Cami Adabı

    Cevap: Cami Adabı allah c.c razı olsun ağam
  14. N

    Sevginin kıblesi

    Cevap: Sevginin kıblesi allah c.c razı olsun
  15. N

    Bizanslılar tarımda güvercin gübresi kullanıyordu

    Cevap: Bizanslılar tarımda güvercin gübresi kullanıyordu eline sağlık ustam(alkış)
  16. N

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' “Dua ibadetin tâ kendisidir.” (Ebû Davud) “Allah’ım, bana doğruyu ilham et ve beni nefsimin şerrinden koru.” (Tirmizî)
  17. N

    Urartu Tapınağı” Ziyarete Açılıyor

    Cevap: Urartu Tapınağı” Ziyarete Açılıyor eline sağlık ağam(alkış)
  18. N

    Nefertiti ABD Yolcusu

    Cevap: Nefertiti ABD Yolcusu eline sağlık ustam
  19. N

    Artemis heykelinin başı müzede sergilenecek

    Cevap: Artemis heykelinin başı müzede sergilenecek eline sağlık ustam
  20. N

    Diyarbakır ilçesi bismilde 4 bin yıllık sokak kalıntıları bulundu

    Cevap: Diyarbakır ilçesi bismilde 4 bin yıllık sokak kalıntıları bulundu eline sağlık ağam
Üst Alt