Arama sonuçlarınız | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. N

    tarihi urfa kalesi

    Cevap: tarihi urfa kalesi ağa haber ajansına teşekkürler;)
  2. N

    Donuk taş tarsus

    Cevap: Donuk taş tarsus ağa haber ajansına teşekkürler(alkış)
  3. N

    Türkiyede kaçak kazıda çalınan eserler

    Cevap: Türkiyede kaçak kazıda çalınan eserler ağam eline sağlık
  4. N

    Türkiye dünya miras listesi

    Cevap: Türkiye dünya miras listesi eline sağlık ağam
  5. N

    Yeni üyeyim

    Cevap: Yeni üyeyim hoş geldin sefalar getirdin:)
  6. N

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' “Dua ibadetin tâ kendisidir.” (Ebû Davud) “Allah’ım, bana doğruyu ilham et ve beni nefsimin şerrinden koru.” (Tirmizî)
  7. N

    Definecinin Siyer Günlüğü:İslam’ın İlk Öğretmeni; Mus’ab b. Umeyr (ra)

    Cevap: Definecinin Siyer Günlüğü:İslam’ın İlk Öğretmeni; Mus’ab b. Umeyr (ra) allah c.c razı olsun ustam
  8. N

    hayırlı cumalar

    Cevap: hayırlı cumalar hayırlı cumalar “Şu dua ile cum’a günü herhangi bir saatte dua edilirse sahibine muhakkak icabet olunur” “Lâ ilâhe illâ ente yâ hannanu yâ mennanu yâ bedîas semâvâti vel erdi yâ zel celâli vel ikrâm” (Sen’den başka hiçbir ilah yoktur, Ey Hannan, Ey Mennan, ey gökleri ve...
  9. N

    Bizans kiliseleri hakkında bilgiler

    Cevap: Bizans kiliseleri hakkında bilgiler eline sağlık ustam(alkış)
  10. N

    Roma Dönemi sunaklar

    Cevap: Roma Dönemi sunaklar eline sağlık ustam(alkış)
  11. N

    Klasik Dönem Sabit Sunaklar

    Cevap: Klasik Dönem Sabit Sunaklar eline sağlık ustam
  12. N

    Sabit Sunaklar

    Cevap: Sabit Sunaklar eline sağlık ustam(alkış)
  13. N

    Arkaik Öncesi Dönem Sabit Sunaklar

    Cevap: Arkaik Öncesi Dönem Sabit Sunaklar elinize sağlık ustam:rolleyes:
  14. N

    Sabit Sunaklar ve Örneklerle Tipolojisi

    Cevap: Sabit Sunaklar ve Örneklerle Tipolojisi eline sağlık ustam:rolleyes:
  15. N

    D.Günü hayırlı ömürler harbici

    Cevap: hayırlı ömürler harbici iyi ki doğdun ustam, Allah uzun ömürler versin;)
  16. N

    Hellenistik Dönem sunaklar

    Cevap: Hellenistik Dönem sunaklar eline sağlık ustam;)
  17. N

    bosna güneş piramiti

    Cevap: bosna güneş piramiti eline sağlık ağam(alkış) süper haberler veridiğin için teşekkürler;)
  18. N

    Kırıkkale'den açılmış Tümülüs , Yapı Taşları , Oda ve Kapısı

    Cevap: Kırıkkale'den açılmış Tümülüs , Yapı Taşları , Oda ve Kapısı eline sağlık ustam;)
  19. N

    Çine'de 7 bin 500 yıllık kaya resimleri bulundu

    Cevap: Çine'de 7 bin 500 yıllık kaya resimleri bulundu eline sağlık ustam
  20. N

    görsel define14

    Cevap: görsel define14 eline sağlık ustam
Üst Alt