Arama sonuçlarınız | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. N

    1200 yıllık hazineler böyle görüntülendi

    Cevap: 1200 yıllık hazineler böyle görüntülendi eline sağlık usta
  2. N

    görsel define13

    Cevap: görsel define13 eline sağlık ustam(alkış)
  3. N

    Görsel6

    Cevap: Görsel6 eline sağlık ustam(alkış)
  4. N

    Puma punku esrarengiz eserleri

    Cevap: Puma punku esrarengiz eserleri eline sağlık ağam;)
  5. N

    Diyarbakir Eğil ilçesinden görsel kendi foto makinamdan

    Cevap: Diyarbakir Eğil ilçesinden görsel kendi foto makinamdan ağam fotoğraftaki senmisin:confused: paylaşım için teşekkürler(alkış)
  6. N

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' “Dua ibadetin tâ kendisidir.” (Ebû Davud) “Allah’ım, bana doğruyu ilham et ve beni nefsimin şerrinden koru.” (Tirmizî)
  7. N

    Kil Hakkında

    Cevap: Kil Hakkında elinize sağlık ustam(alkış)
  8. N

    görsel define11

    Cevap: görsel define11 eline sağlık ustam
  9. N

    Anıt vede mezarı

    Cevap: Anıt vede mezarı eline sağlık ustam;)
  10. N

    hayırlı cumalar

    Cevap: hayırlı cumalar hayırlı cumalar “Şu dua ile cum’a günü herhangi bir saatte dua edilirse sahibine muhakkak icabet olunur” “Lâ ilâhe illâ ente yâ hannanu yâ mennanu yâ bedîas semâvâti vel erdi yâ zel celâli vel ikrâm” (Sen’den başka hiçbir ilah yoktur, Ey Hannan, Ey Mennan, ey gökleri ve...
  11. N

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' “Dua ibadetin tâ kendisidir.” (Ebû Davud) “Allah’ım, bana doğruyu ilham et ve beni nefsimin şerrinden koru.” (Tirmizî)
  12. N

    Kahve kavanozlarından içinden altın çıktı

    Cevap: Kahve kavanozlarından içinden altın çıktı rex ustam eline sağlık
  13. N

    Definecinin Cuma Sohbeti: İÇKİ VE KUMAR

    Cevap: Definecinin Cuma Sohbeti: İÇKİ VE KUMAR allah c.c razı olsun
  14. N

    selamunaleyküm

    Cevap: selamunaleyküm Hoş sefalar getirdiniz ustam;)
  15. N

    iyi seyirler görsel paylaşım

    Cevap: iyi seyirler görsel paylaşım eline sağlık ustam
  16. N

    iyi seyirler görsel paylaşım

    Cevap: iyi seyirler görsel paylaşım eline sağlık ustam;)
  17. N

    Cıhad-ı ekber...

    Cevap: Cıhad-ı ekber... allah c.c razı olsun ustam
  18. N

    Karun Hazineleri

    Cevap: Karun Hazineleri eline sağlık ağam;)
  19. N

    görsel yoruma acık

    Cevap: görsel yoruma acık eline sağlık ustam
  20. N

    görsel define8

    Cevap: görsel define8 eline sağlık ustam;)
Üst Alt