Arama sonuçlarınız | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. N

    Nesli tükenmiş olan Anadolu Parsından İzler bulundu

    Cevap: Nesli tükenmiş olan Anadolu Parsından İzler bulundu eline sağlık ustam
  2. N

    İstanbul’da Yeni Bir ‘Antik Şehir’ Heyecanı

    Cevap: İstanbul’da Yeni Bir ‘Antik Şehir’ Heyecanı eline sağlık ağam(alkış)
  3. N

    Müzeler ve telefon numaraları & adresleri

    Cevap: Müzeler ve telefon numaraları & adresleri eline sağlık ağam(alkış)
  4. N

    gerçek ve sahte türbeler

    Cevap: gerçek ve sahte türbeler eline sağlık ustam(alkış)
  5. N

    yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz

    Cevap: yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz :Dustam şimdi bir açtım yatcaz kalcaz yazıyor başka bir şey yok:DBozkurt usta ne demek istemiş acaba diyorum:confused::Ddur bir daha bakayım dedim:D resim açılıncasomurtuk bende yeni jeton düştü:)koptum
  6. N

    Müslüman ne sağcıdır, ne de solcudur

    Cevap: Müslüman ne sağcıdır, ne de solcudur allah c.c razı olsun ustam
  7. N

    Dünya feministler kongresinde

    Cevap: Dünya feministler kongresinde :Dharika(alkış)silah?
  8. N

    en pahalı durağı çaldılar

    Cevap: en pahalı durağı çaldılar bence de:D
  9. N

    Kral Tutankhamun mezarı anlatımı

    Cevap: Kral Tutankhamun mezarı anlatımı eline sağlık ustam
  10. N

    Macedonian Kingdom, Alexander III the Great, 336 - 323 B.C.

    Cevap: Macedonian Kingdom, Alexander III the Great, 336 - 323 B.C. eline sağlık ustam(alkış)
  11. N

    Euesperides, Kyrenaica, c. 480 - 435 BC

    Cevap: Euesperides, Kyrenaica, c. 480 - 435 BC eline sağlık ustam(alkış)
  12. N

    para üzerindeki fügür anlatımı

    Cevap: para üzerindeki fügür anlatımı eline sağlık ustam;)
  13. N

    '' dua dostluğu ''

    Cevap: '' dua dostluğu '' “Dua ibadetin tâ kendisidir.” (Ebû Davud) “Allah’ım, bana doğruyu ilham et ve beni nefsimin şerrinden koru.” (Tirmizî)
  14. N

    GÖRSEL7 dikkat edmek lazım

    Cevap: GÖRSEL7 dikkat edmek lazım çok halısın ustam:D
  15. N

    Binlerce Yıldır Duran Kartal Kabartması Çalındı

    Cevap: Binlerce Yıldır Duran Kartal Kabartması Çalındı eline sağlık ustam:)
  16. N

    Diyarbakır silvan gezim

    Cevap: Diyarbakır silvan gezim ağam eline sağlık bina çok heybetli duruyor:rolleyes:
  17. N

    Antik kent üzerine çöplük dökülecek

    Cevap: Antik kent üzerine çöplük dökülecek eline sağlık ağam;)
  18. N

    2500 yıllık mezara kaçak kazı ve cezası 100 tl

    Cevap: 2500 yıllık mezara kaçak kazı ve cezası 100 tl millet neler yapıyor hayret eline sağlık ağam;)
  19. N

    bi kaçamak:))

    Cevap: bi kaçamak:)) kukır ustamda bu zevk varken ağzınında tadını biliyordur:) tereyağıyla yapmıştır(alkış) afiyet olsun;)
  20. N

    Roma Döneminden Mozaik Bulundu

    Cevap: Roma Döneminden Mozaik Bulundu eline sağlık ağam;)
Üst Alt