Arama sonuçlarınız | Sayfa 8 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. UFUK

    Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :)

    Cevap: Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :) göremiyoruz ki dadaşı kardeşim kayıpsın asiavcı infaz kararını verdi ona görekoptumkoptumkoptum
  2. UFUK

    Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :)

    Cevap: Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :) ben dostlarıma ne kuru ekmek nede kayadan atmayı bile düşünemem varlıgınızı bilmek bile insana güven veriyor arkadaşlarım sizleri seviyoruz.(alkış)(alkış)(alkış)(alkış)(alkış)(alkış)
  3. UFUK

    Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :)

    Cevap: Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :) izleniyoruz haberiniz olsun muhabete devam çatlasınlar bu dostluga silah?silah?silah?silah?silah?
  4. UFUK

    Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :)

    Cevap: Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :) dadaş ya yufka ekmek arası küpe basılmış peynir yanın da kıtlam şeker ve çay olur ona baklava börek koptumkoptumkoptumkoptum kıyamam dadaşa kuru kuru ekmekle olmaz.koptumkoptumkoptumkoptum
  5. UFUK

    DEFİNE belgeleri paylasım havuzu!

    Cevap: DEFİNE belgeleri paylasım havuzu! ustam bu iş cihazla çözülmez bence iyi bir ekip arkasında devletin oldugu bu hazinenin devlet için harcanacak olmasıdır gerisi boş tapınakcılar bu paraları bu ülkeyi istedikleri gibi şekillendirmek zaman zaman ortya azar azar çıkartıyorlar ve ekonomi...
  6. UFUK

    Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :)

    Cevap: Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :) bakalım görecegiz serpme agın varmış öyle derler koptumkoptumkoptumkoptum
  7. UFUK

    Hazine bulundu

    muhteşem yüzyılın kayıp hazinesi şimdi bulundu ibrahim paşanın sakladıgı altınlar kilerin altında çıktı darısı bizekoptumkoptumkoptumkoptumkoptum ŞAPKALI
  8. UFUK

    Kaçak Kazıya Karşı Grubuna Davet kaçak kazıya hayır

    Cevap: Kaçak Kazıya Karşı Grubuna Davet kaçak kazıya hayır aliveli44 ustam tek başına çarpışıyon gazan mübarek olsun dayan geliyom yanınasilah?silah?silah?silah?silah?silah? ŞAPKALI
  9. UFUK

    hayırlı forumlar

    Cevap: hayırlı forumlar hoşgeldin arkadaşım çiçek sanaçiçek sanaçiçek sanaçiçek sana
  10. UFUK

    Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :)

    Cevap: Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :) ustam erzurumlu balıgı bulacak derelerden cezalı olan kendisi.koptumkoptumkoptumkoptum
  11. UFUK

    Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :)

    Cevap: Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :) ustam erzurum da senin için iyi ag atar diyorlar dereler de ala bırakmamışsın öylediyorlar(alkış)(alkış)(alkış)(alkış)ne dersin
  12. UFUK

    DEFİNE belgeleri paylasım havuzu!

    Cevap: DEFİNE belgeleri paylasım havuzu! ustam bu malzemelerin aslında türkiyenin önemi olmayan önemli görünmeye çalışan her dönem iktidarın şakşakcısı olan bir gazeteci kılıgındaki yaşlıca bir hatunun kocadı şimdi ölmüştür bu hazineleri peyder peyi kullandıgını ancak çok fazla deşifre...
  13. UFUK

    çok bomba bir yenilik

    Cevap: çok bomba bir yenilik çok güzel bir yenilik olmuş(alkış)(alkış)(alkış)(alkış)(alkış)(alkış)
  14. UFUK

    BABACAN dan selamlar

    Cevap: BABACAN dan selamlar usta hoşgeldin aslında bende define sitelerin uzak durma kararı almıştım can dostlar rahat bırakmadı burada yeniden buluştuk.
  15. UFUK

    ilk sahte para

    Cevap: ilk sahte para ah ustam ah anadolu neden kalkınmaz vatanı sevmek ten parayı sevemezler.
  16. UFUK

    BEKARLIK SULTANLIK mı?

    Cevap: BEKARLIK SULTANLIK mı? aynen öyle ustam.
  17. UFUK

    Tarihi Lahit Ele Geçirildi

    Cevap: Tarihi Lahit Ele Geçirildi sanırım lahit ten çok küp mezar desek daha iyi olur
  18. UFUK

    ilk sahte para

    Cevap: ilk sahte para lastiklerin alındıgı tüccar gayri müslüm oldugu biliniyor anadolu insanı vatanı için cephe cephe savaşırken aynı bugün oldugu gibi birileri parasına para katıyor du onun içindirki anadolu fakir kalmaya mahkumdur.
  19. UFUK

    harabeden cıkan taş

    Cevap: harabeden cıkan taş bir yapıya ait taş büyük ihtimalle kapı kenarına konanlar dan
  20. UFUK

    Yapım Amacındaki Lahit

    Cevap: Yapım Amacındaki Lahit yukarı toroslar demiştim dogru çıktı klikya bölgesi bu alan atölye olmalı resimler için sagolasınız.
Üst Alt