Arama sonuçlarınız | Sayfa 9 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. UFUK

    Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :)

    Cevap: Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :) inşallah gelecegiz ancak ben bu aralar il il dolaşıyorum bakalım kısmet ne :p:p:pzamana
  2. UFUK

    Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :)

    Cevap: Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :) ustam asiavcı öyle bir balık yaptıki bir gurme olarak bu lezzete isim bulamadım damak çatlatan cinsinden işte ogün erzurumlu gelmedi onun payınıda ben miğdeye indirdimkoptumkoptumkoptumkoptum bu hafta buluşamadık cezam nekadar bitti derse desin...
  3. UFUK

    Lahitlerin Tarihsel Gelişimi

    Cevap: Lahitlerin Tarihsel Gelişimi güzel yazın için teşekkürler ustam tam arşivlik(alkış)(alkış)(alkış)(alkış)çiçek sanaçiçek sanaçiçek sanaçiçek sana
  4. UFUK

    BEKARLIK SULTANLIK mı?

    Cevap: BEKARLIK SULTANLIK mı? oy birliğiyle karar verildi bekarlık rezillik te karar kılındıkoptumkoptumkoptumkoptumkoptum
  5. UFUK

    DOĞAL mı? DEĞİL mi? YARIŞMA BAŞLASIN :]

    Cevap: DOĞAL mı? DEĞİL mi? YARIŞMA BAŞLASIN :] arkadaşlar resimlere bakıldıgın da üste ikitane murç izi var resimin yönlendirildigi yer tamamen dogal bir oluşum.
  6. UFUK

    Çocuk Lahidi

    Cevap: Çocuk Lahidi sanrırm klikya dönemi yukarı toroslar bölgesi olmalı devşirme malzeme olarak kullanılmış yakın da onlarıda oradan çalarlar
  7. UFUK

    25 yıllık arkadaşımı kaybettim hükümsüzdür

    Cevap: 25 yıllık arkadaşımı kaybettim hükümsüzdür ustam bu mereti bıraktıgına çok sevindim hayatım boyunca içmedim bu konuda çok şanslıyım rahmetlik babam hiç baskı yapmadı bana bıraktıgın iyi olmuş bizim asiavcı usta da bıraktı yakındakoptumkoptumkoptumkoptumkoptum
  8. UFUK

    bi kac resimde benden olsun

    Cevap: bi kac resimde benden olsun resimde biraz zayıf çıkmış uzun kulak ustam sanırım son dönemde rejim yapmış:D:D:D:D şapkalı gurme;);););)
  9. UFUK

    site sakini arkadaşlar

    Cevap: site sakini arkadaşlar hayırlısı ustam çocuklar bizi izliyor şimdilik yarın görünce yorumlarını alırım bizim asi ustaya hayran olmuşlar.
  10. UFUK

    Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :)

    Cevap: Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :) doğrudur ustam resimleri gördük ce sana hak veriyorum bugün kayıptın aradım göz kırp
  11. UFUK

    güzel bi oyma daha.

    Cevap: güzel bi oyma daha. usta beynimi okuyon sanki ade (alkış)(alkış)(alkış)(alkış)(alkış)(alkış)ta
  12. UFUK

    güzel bi oyma daha.

    Cevap: güzel bi oyma daha. basamakların solunda bence yer aranmalı kapak olur gibi
  13. UFUK

    oymadaki muhteşem işçilik. ve çevresi

    Cevap: oymadaki muhteşem işçilik. ve çevresi usta yerin altı dolu üstü kıraç ;);););)
  14. UFUK

    oymadaki muhteşem işçilik. ve çevresi

    Cevap: oymadaki muhteşem işçilik. ve çevresi usta bugün bir keklikleri gördüm arazide büyük bir sürüydü yarın bugday atacagım bölgeye .
  15. UFUK

    1) birçok değişik işaretimize USTALARDAN YORUM bekliyoruz !

    Cevap: 1) birçok değişik işaretimize USTALARDAN YORUM bekliyoruz ! mutlaka bir şeyler vardır geriye kalan fakir baba ustam.
  16. UFUK

    oymadaki muhteşem işçilik. ve çevresi

    Cevap: oymadaki muhteşem işçilik. ve çevresi uzun kulak çıktımı karşınıza.
  17. UFUK

    Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :)

    Cevap: Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :) usta burayı antalya ya eşdeger diyen kimdi sen bilirsin(alkış)(alkış)(alkış)(alkış)
  18. UFUK

    güzel bi oyma daha.

    Cevap: güzel bi oyma daha. sagdaki ni tanıdım desem:D:D:D:D
  19. UFUK

    Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :)

    Cevap: Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :) coğraf yadan tanıdım karadeiz oldugunu büyük bir ustanın lafını hatırladım sizin bölge için antalya ya rakip olur derdi kendileri kim bilin bakalım:D:D:D:D
  20. UFUK

    site sakini arkadaşlar

    Cevap: site sakini arkadaşlar şimdilik bakıyorlar biri senin resimleri çok konuşuyor en çok da atışmalara şakalara bayılıyorlar bana da şapkalı gur:D:D:D:Dme diyorlar
Üst Alt