Arama sonuçlarınız | Sayfa 10 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. UFUK

    güzel bi oyma daha.

    Cevap: güzel bi oyma daha. yüzler gizlense de kimin oldugunu biliyoruz:D :D:D:D:D kare şapkalı gurme
  2. UFUK

    Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :)

    Cevap: Yine Bir Pazar Gezisi Yine Görsel :) çok güzel resimler emegine saglık bölge karadenizmi arkadaşım.
  3. UFUK

    1) birçok değişik işaretimize USTALARDAN YORUM bekliyoruz !

    Cevap: 1) birçok değişik işaretimize USTALARDAN YORUM bekliyoruz ! buranın mezarını açmışlar mı ustam.
  4. UFUK

    site sakini arkadaşlar

    aramız da arkeoloji ögrencisi arkadaşlar var biri bayan olan arkadaşlar günlük ziyaretlerine başladılar
  5. UFUK

    DOĞAL mı? DEĞİL mi? YARIŞMA BAŞLASIN :]

    Cevap: DOĞAL mı? DEĞİL mi? YARIŞMA BAŞLASIN :] ikinci resim den bakıldıgında üstündeki oymalar hariç gerisi dogal
  6. UFUK

    BEKARLIK SULTANLIK mı?

    Cevap: BEKARLIK SULTANLIK mı? arkadaşlar en güzel bekarlık doga da yaşanıyor ev de rezillik çayı kim demleyecek ayagına kim getirecek pazartesi gününe ütülü gömlegi kim hazırlayacak pc başındayken çalan ev tlf kim bakacak en güzel bekarlık balıga gittigin de kurulan çadırın...
  7. UFUK

    oymadaki muhteşem işçilik. ve çevresi

    Cevap: oymadaki muhteşem işçilik. ve çevresi tatlarlı kardeşim bölge zaten üzüm bölgesi tam tesbit araziye bakın ca bilirim kukır usta yine yol yapmış ;);)(alkış)(alkış)(alkış)
  8. UFUK

    BEKARLIK SULTANLIK mı?

    Cevap: BEKARLIK SULTANLIK mı? ustam kekik et yemegine tavuga çok yakışır heleki kazdagı kekiği olursa (alkış)(alkış)(alkış)(alkış) yine söylüyorum bekarlık rezillik :D:D:D ŞAPKALI GURME
  9. UFUK

    BEKARLIK SULTANLIK mı?

    Cevap: BEKARLIK SULTANLIK mı? ustam bir gurme olarak tavadaki ne biraz kekik iyi gider afiyet olsun bekarlık sultanlık degil rezillik vallahi koptumkoptumkoptumkoptum
  10. UFUK

    1) birçok değişik işaretimize USTALARDAN YORUM bekliyoruz !

    Cevap: 1) birçok değişik işaretimize USTALARDAN YORUM bekliyoruz ! harbici ustam çabuk havlu attın yerin güzel sana oradan bir şeyler çıkar ancak çalışması emek isteyen bir yer kolay gelsin .
  11. UFUK

    bi kac resimde benden olsun

    Cevap: bi kac resimde benden olsun zehir usta bir kaç resim diyince aklıma indagı geliyor koptumkoptumkoptumkoptum domuz tavşan çıkıyor karşıma:D:D:D:D tavşanda pek zayıfmış bizim asi ustayı bile doyurmazkoptumkoptumkoptumkoptum
  12. UFUK

    Vefat Müslüm gürses

    Cevap: Müslüm gürses bir kısım gençligin sevdigi bir insandı allah rahmet eylesin.
  13. UFUK

    1) birçok değişik işaretimize USTALARDAN YORUM bekliyoruz !

    Cevap: 1) birçok değişik işaretimize USTALARDAN YORUM bekliyoruz ! ustam bukadar bariz işaretler kısıtlı bir bölgede olmaz bölgenin geniş olması normaldir sanırım ustalardan güzel yorumları alırsın kolay gelsin yaz geldi nasıl saallah c.c kolaylık versin.
  14. UFUK

    1) İN DEVAMI birçok değişik işaretimize USTALARDAN YORUM bekliyoruz !

    Cevap: 1) İN DEVAMI birçok değişik işaretimize USTALARDAN YORUM bekliyoruz ! birinci resim yıllar önce açılmış bir yer ustam yer çok güzel ancak işçiliği de bir okadar zor kolay gelsin.
  15. UFUK

    1) birçok değişik işaretimize USTALARDAN YORUM bekliyoruz !

    Cevap: 1) birçok değişik işaretimize USTALARDAN YORUM bekliyoruz ! ustam buradan yukarıda incelemeler yaptınızmı daha yüksek kesimlere bakarsan eminim daha güzel yerler bulacaksın
  16. UFUK

    kaya mezarlr,,define görsel

    Cevap: kaya mezarlr,,define görsel zambak nerde görülürse orda mezar ara derdi bir usta:):):):)
  17. UFUK

    kaya mezarlr,,define görsel

    Cevap: kaya mezarlr,,define görsel ak denizden kareler deseydik :p:p:p:p
  18. UFUK

    acılmış tümülüs,,define

    Cevap: acılmış tümülüs,,define tam tünelin üstünden dalmışlar
Üst Alt