Arama sonuçlarınız | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. UFUK

    Görsel Bulak Kral Mezarı

    Cevap: Görsel Bulak Kral Mezarı ooo diji filan araştırmayı ilerletiyorsun:D:D:D yarın görüşelim erzurumlu yu unutma cezalı olan okoptumkoptumkoptum
  2. UFUK

    Görsel Bulak Kral Mezarı

    Cevap: Görsel Bulak Kral Mezarı ya özledim buluşup bir çay içelim derim bir akşam (alkış)(alkış)
  3. UFUK

    bu kaplumba nereye bakıyor

    Cevap: bu kaplumba nereye bakıyor derenin karşısında yumurtaları var oraya bakar ustam
  4. UFUK

    Görsel Bulak Kral Mezarı

    Cevap: Görsel Bulak Kral Mezarı reisin cin gibi oldugu kesin arkeolojiyi alayda okumuş degme hocalara taş çıkartır bir de üretim yanı var çinlileri aratmaz ancak çakma degil orjinal üretim yapıyor şaka bir yanaallah c.c selamet versin çok çok iyi bir dostçiçek sanaçiçek sanaçiçek sanaçiçek...
  5. UFUK

    Görsel Bulak Kral Mezarı

    Cevap: Görsel Bulak Kral Mezarı büyük reis araştırma yapıyor arge de koptumkoptumkoptumkoptum kesin akademisyen olurdu arkeoloji okusaydı(alkış)(alkış)(alkış)(alkış)(alkış) prof asiavcı yazardı kapıda:D:D:D:D
  6. UFUK

    kaya mezarı define

    Cevap: kaya mezarı define usta sol taraf daki agacın oldugu yer bütün kayanın içindeki odaların girişi emin olasın
  7. UFUK

    Banned sebebi : operatör: site kural ihlali

    Cevap: Banned sebebi : operatör: site kural ihlali oparetör arkadaşım kanas usta sizi zamana bırakmış konuyu çok uzatmayın bence.
  8. UFUK

    Tarihi Mezar

    Cevap: Tarihi Mezar meraklı kalabalık etrafı çevirmiş (alkış)(alkış)(alkış)
  9. UFUK

    Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret

    Cevap: Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret geçen sefer beni satmışlar dı silah?silah?silah?silah? bakalım bu sefer ne yapacaklar bunlara mısır filan yok :D:D:D:D:D:D çamur asiavcı ustaya vız gelir onun dekatlondan alınmış ayakkabısı varkoptumkoptumkoptumkoptum
  10. UFUK

    Hüsn-i Zan / SÛ-IZAN

    Cevap: Hüsn-i Zan / SÛ-IZAN usta adrese gitmiştir anlayan anlasın.çiçek sanaçiçek sanaçiçek sanaçiçek sana
  11. UFUK

    Görsel Bulak Kral Mezarı

    Cevap: Görsel Bulak Kral Mezarı çok kopma cezalısın reis ceza verdi.
  12. UFUK

    resimdeki işaretler ne anlama gwliyor

    Cevap: resimdeki işaretler ne anlama gwliyor arkadaşım açılmış mezarı resimlemiş sin kaya da işçiliği kolay olanları bulmuşlar dır önemli mezarlar toprak altında dır kaçak kazıdan uzak durmanı tavsiye ederim.
  13. UFUK

    Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret

    Cevap: Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret BAK BAK nelerde söylemiş asiavcıyı kızdırmışkoptumkoptumkoptumkoptumkoptum ceza agırlaşıyor(alkış)(alkış)(alkış)(alkış)
  14. UFUK

    Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret

    Cevap: Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret reis yol verdi vira BİSMİLLAH allah c.callah c.callah c.callah c.c
  15. UFUK

    Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret

    Cevap: Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret arkadaşım bizim reis asiavcı ;);) hadi derse biz yola çıkarız bakalım bu konuda ne zaman karar verecek aslında o yolda mısırı severde mısırın zamanı degilkoptumkoptumkoptumkoptumartık patlamışıyla idare etsinkoptumkoptumkoptum ŞAPKALI;)
  16. UFUK

    define

    Cevap: define çözemediginiz yerin etraflıca resimini çekerseniz sitede bulunan ustalar dan açıklamalı yorumlar alırsınız tabiki site kuralları içinde yapacagınız çalışmalar mutlaka resmi kurallara uygun olsun sitemize hoş geldiniz.
  17. UFUK

    karabükle aynı mezarlar

    Cevap: karabükle aynı mezarlar asiavcı ustanın bir lafını hatırladım bu karabük tarih konusunda antalyayı aratmaz derdi (alkış)(alkış)(alkış)
  18. UFUK

    Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret

    Cevap: Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret benim ulaklarım var onlardan haber salacam arasıra beni ziyaret ederler :D:D:Dgeceleri erzurumlunun rüyasına girerler.koptumkoptum
  19. UFUK

    Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret

    Cevap: Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret hafıza iyi dir unutmam ;););) şapkalı gurmekoptumkoptumkoptum
  20. UFUK

    Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret

    Cevap: Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret emir baş üstüne ustam kendine ulak salacam koptumkoptumkoptumkoptum sefere çıkmış:D:D:D:D:D
Üst Alt