Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. UFUK

    Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret

    Cevap: Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret gurubun lideri sensin asi usta tiz emir ver boynu vurulasilah?silah?silah?silah?silah?
  2. UFUK

    Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret

    Cevap: Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret hürrem kellelerini vurur seyretmezlersekoptumkoptumkoptumkoptumkoptumkoptumkoptum
  3. UFUK

    Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret

    Cevap: Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret konunun sahiplerin den ses yok kukır usta her halde hürremi seyrediyorlar asiavı ve erzurumlu reis hürremci olmuşlar:D:D:D:D:D:D
  4. UFUK

    Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret

    Cevap: Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret konunun taraflarından ses gelmiyor saklandılarmı gurme gelincekoptumkoptumkoptumkoptum
  5. UFUK

    Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret

    Cevap: Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret mısırcılar sizi şimdi hatırladımkoptumkoptumkoptumkoptumkoptumkoptum
  6. UFUK

    Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret

    Cevap: Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret çaymı diyen oldu burada(alkış)(alkış)(alkış)(alkış) gurme geldi
  7. UFUK

    Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret

    Cevap: Pazar Gezisi Eski Yerleri Ziyaret yapın bakalım programı burda gurme var yeme içme işi benden sorulur şapkalı
  8. UFUK

    Osman hamdi bey nemrut harabelerinde

    Cevap: Osman hamdi bey nemrut harabelerinde ilk müzecimiz osman bey
  9. UFUK

    Ufuk

    Cevap: Ufuk hoş bulduk reisim şapka soguktan dı havalar ısın dı şapka düştükoptumkoptumkoptumkoptum ufuk göründü.
  10. UFUK

    görsel amaclı

    Cevap: görsel amaclı ilk resime şişi kim sapladı (alkış)(alkış)(alkış)(alkış)
  11. UFUK

    Romada tuvalet geleneği

    Cevap: Romada tuvalet geleneği ya pis pis kokar bunlar bir de domuz yiyor.koptumkoptumkoptumkoptum
  12. UFUK

    Aşı Takvimi

    Cevap: Aşı Takvimi usta bu konuda uzaman oldugunuz belli güzel çalışmalarınızın devamını dilerim.
  13. UFUK

    lahit bulundu

    Cevap: lahit bulundu güzel bir lahit sanırım önceden boşaltılmış.
  14. UFUK

    Define Ararken Öldüler

    Cevap: Define Ararken Öldüler rex usta piysada insanları okadar riskli işlere teşvik edenler varki insanları bu konuda uyarmak lazım bizim görevimiz bu olmalı.
  15. UFUK

    Anıt mezar.mı

    Cevap: Anıt mezar.mı son hali böyle degil hemen önünde topragı kazıp oda aramışlar kitabenin ve kayanın çok yerini murçlamışlar
  16. UFUK

    Ufuk

    Cevap: Ufuk arkadaşlar uzun yıllardır define sitelerin de oldum bu camiada gerçekten güzel ustalar la tanıştım benim muzdarip oldugum konu sitelerde hır gür aslında artık net de hiç bir site de olmamaya karar vermiştim ancak ankara gurubunun yogun israrına dayanamadık aranızdayım bir aile...
  17. UFUK

    kaya mezar ve cevresi (acılmış görsel)

    Cevap: kaya mezar ve cevresi (acılmış görsel) benim şahsi görüşüm burada açılmamış yerlerin varlıgıdır.
  18. UFUK

    erivandan bir görsel

    Cevap: erivandan bir görsel nerden buluyon bu lafları usta yahu hatırlarsın bizi i melih ankaranın parklarına mermer tozundan dökülmüş keçi heykelleri koymuştu sonrasın da bir gecede hepsi kayboldu işin aslı ortaya çıktı kırıkkalenin karakeçili belediyesi ankara parklarındaki keçileri gece...
  19. UFUK

    parmaksız ayak izi hakkında yorumlar bekliyorum

    Cevap: parmaksız ayak izi hakkında yorumlar bekliyorum cabir usta yaylalar güzel yerlerdir sana çok yer çıkar orada emin ol:p:p:p
  20. UFUK

    Klasikler

    Cevap: Klasikler eder emin ol sondurak usta bir başladımı durmaz.:D:D:D
Üst Alt