Arama sonuçlarınız | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. UFUK

    Klasikler

    Cevap: Klasikler o son resim varya orada ayagımı bir burktum hala soguklarda arasıra sızlar ustam:p:p:p
  2. UFUK

    Iki arkadaşımın t v de programı var

    Cevap: Iki arkadaşımın t v de programı var (alkış)(alkış)(alkış)(alkış)(alkış)(alkış) kare nerde kare birde erzurumlu koptumkoptumkoptumkoptumkoptum
  3. UFUK

    Iki arkadaşımın t v de programı var

    Cevap: Iki arkadaşımın t v de programı var ustam ben yemek yapmaktan anlamam benimki tadına bakmak senin işe soyunmam korkma:D:D:D:D damak tadım iyidir son balık olayından bu yana okadar balık tatdım senin yaptıgının balıgın yanında çok yavan geldi inan sebebini söylersen sitede ögrensin...
  4. UFUK

    Iki arkadaşımın t v de programı var

    arkadaşlar bilen bilir serde biraz gurmelik var bu gece cnn türkde ve ntv de iki arkadaşımın programı var gurmeler yeni lezzetleri tanıtıyor darısı başıma bende yapacam bir program ve büyük usta asiavcının spesiyallerini tanıtacam:D:D:D:D vedat MİLOR VE mehmet YAŞİN İZLEYİN derim...
  5. UFUK

    Düğün,Nişan,Söz Zehir

    Cevap: Zehir hayırlı olsun zehir ustama dügününe gitmeyi de nasip etsin allah bize çiçek sanaçiçek sanaçiçek sana kirve de ASİAVCI olsun ZEHİR ustama hayırlı olsun ŞAPKALI.
  6. UFUK

    Anıt mezar.mı

    Cevap: Anıt mezar.mı çoktan yoklamışlar kukır usta hemde sit alanında.
  7. UFUK

    Klasikler

    Cevap: Klasikler resimlere şöyle bir baktım geçmişte gezdigim yerleri gördüm neleri sevdigimi nasılda biliyon(alkış)(alkış)(alkış)(alkış) asi usta .
  8. UFUK

    Anıt mezar.mı

    Cevap: Anıt mezar.mı hem de ne anıt bir firik kıralına ait mezar yapısı yine döktürüyon bakalım :D:D:D:D hayırlısı koptumkoptumkoptumkoptumkoptum
  9. UFUK

    bu kaplumbağayı kaplumkurbağayı yemek lazım...

    Cevap: bu kaplumbağayı kaplumkurbağayı yemek lazım... ustam kaplumbağa degilde bu kivileri nerde bulsam yerim harika meyve inanın insanı hasta yatagından kaldırıyor allah c.c bize verdigi nimet.
  10. UFUK

    görsel amaclı

    Cevap: görsel amaclı ustam geliriz hayırlısıyla asiavcıyla ankara ekibi bir havalar ısınsın da sizin oralar şimdi çekilmez kar kış kıyametkoptumkoptumkoptumkoptumkoptum yaza kadın çayırında (alkış)(alkış)(alkış)(alkış)(alkış) şapkalı;);););););)
  11. UFUK

    eski türk işaretleri

    Cevap: eski türk işaretleri ufuk usta bu işaretlerin bazıları mezarda kullanılmış bazılarıda sınırları belirlemek amacıyla kullanılmış.
  12. UFUK

    birkaç yenilik

    Cevap: birkaç yenilik BEN BİR elektirona razıyım kolye yaptıracam.koptumkoptumkoptumkoptum şapkalı ;););););););)
  13. UFUK

    eski türk işaretleri

    Cevap: eski türk işaretleri konu türk olunca hemen ilgimi çekiyor (alkış)(alkış)(alkış)(alkış)(alkış) verilen güzel bilgiler için teşekkürler ustalarım:p:p:p:p ŞAPKALI;);););)
  14. UFUK

    Murçlu kare ve dikdörtgen oyma

    Cevap: Murçlu kare ve dikdörtgen oyma yogun olarak mıcır taşlarının oldugu yere yakın giriş olmalı. bu kareler iznik civarındamı arkadaşım ŞAPKALI ;););););)
  15. UFUK

    Elektron Sikke

    Cevap: Elektron Sikke güzel bilgilerin için çok çok sağolasın ustam bu elektiron paralar dolmen mezarlar gibi hep ilgimi çekti sart ırmagı turgutlu civarında çıktıgını söyleyenler var bir tane olsa boynuma kolye yapacagım.:p:p:p:p şapkalı ;););););).
  16. UFUK

    eski türk işaretleri

    Cevap: eski türk işaretleri güzel bilgiler için sagolasın ustam bu işaretler bölgesel işaretler olmalı . şapkalı ;););););)
  17. UFUK

    Yuvarlak oyma

    Cevap: Yuvarlak oyma ayakkabıların yenisi gelmiş eskişehir yolundaki yere koptumkoptumkoptum şapkalı ;););););)
  18. UFUK

    Yuvarlak oyma

    Cevap: Yuvarlak oyma orada yabancı ayaklar gördüm asiavcı nerde koptumkoptumkoptumkoptum şapkalı ;););););)
  19. UFUK

    çeşme

    Cevap: çeşme çeşmenin yalak sayısı verecek diyorda ölçülerine bakmak lazım ondan anlayan da çok yakında :D:D:D:D şapkalı ;););)
  20. UFUK

    Karışık görseller yoruma acık

    Cevap: Karışık görseller yoruma acık tilkidir tilki o :D:D:D:D:D . benbilirim şakalı ;);););)
Üst Alt