Arama sonuçlarınız | Sayfa 6 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. UFUK

    kayıp bir erzurumlu

    Cevap: kayıp bir erzurumlu hu erzurumlu neredesin bir kayboldun pir kayboldun ses ver türkiye;);););););););)arayan şapkalı;););););)
  2. UFUK

    kırşehir abdalları davul zurna

    Cevap: kırşehir abdalları davul zurna ustam ekibi canlı kayseri erciyes kurultayında izlemiştim inan erciyes dagını inletiyorlardı birde boyabat davulcuları çok iyidir emegine saglık.
  3. UFUK

    Sarpedon ve kukıra gelsin

    Cevap: Sarpedon ve kukıra gelsin kafana taş düşmüş sana bulaşılırmı:D:D:D:D:D;););););) ben hocaya bulaşıyorum bu aralarsilah?silah?silah?silah?
  4. UFUK

    kayıp bir erzurumlu

    Cevap: kayıp bir erzurumlu sonrasında işlerim çok şöyle böyle ona gözleme filan yok haberi olsun derlerine çalışsın:D:D:D:D:D:D:D;)
  5. UFUK

    kayıp bir erzurumlu

    arkadaşlar gören varmı kendilerini erzurumlu arayan ;););););););););););):eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
  6. UFUK

    s.a ustalar buyurun hele....

    Cevap: s.a ustalar buyurun hele.... ustam camianın enbüyük sıkıntısı insanların bir araya gelememesi bir nebze biz bunu sagladık gibi hayırlısı diyelim.
  7. UFUK

    görsel amaçlı tümülüs mezar odası

    Cevap: görsel amaçlı tümülüs mezar odası türkiye olması mutemel insanların giyimlerinden belli ustam emegine saglık.
  8. UFUK

    Avrupadan tümülüs pılanı

    Cevap: Avrupadan tümülüs pılanı güzel bir pilanla yapılmış küçük bir tümülüs olmalı .
  9. UFUK

    Sarpedon ve kukıra gelsin

    Cevap: Sarpedon ve kukıra gelsin kafasına taşmı düştü bu aralar biraz degişiklik vardı asi ustada sebebi buymuş:D:D:D:D:D:D:D:D
  10. UFUK

    s.a ustalar buyurun hele....

    Cevap: s.a ustalar buyurun hele.... ekip şubat bitmeden gözleme yemeye gidecegiz uyuyanlar cezalı olacak yanlız hocasız gidilmeyecek ona göre öyle kuru kuru mısır yerken resim çekmekle olmuyor.:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
  11. UFUK

    s.a ustalar buyurun hele....

    Cevap: s.a ustalar buyurun hele.... kardeşim bilirim ögrencilik hayatı zordur ancak mutlaka sonu selamet olacaktır.
  12. UFUK

    Tapınakçılar.

    Cevap: Tapınakçılar. arkadaşlar tapınakcılarla ilgili yazılacak çok şey vardır ve bugün hala çalışmalarına hızla devam ediyorlar her kılıkta her renkte karşımıza çıkarlar bu gün bunların futboltakımı bile vardır üniversiteler kurmuşlardır bir ip ucu size fetvacılar diye bir gurup var mutlaka...
  13. UFUK

    s.a ustalar buyurun hele....

    Cevap: s.a ustalar buyurun hele.... eyvallah fakir ustam gönüller bir olsun mutlaka tadına bakılmalı diyorum bir gurme olarak.
  14. UFUK

    s.a ustalar buyurun hele....

    Cevap: s.a ustalar buyurun hele.... BU resimleri görünce benim gibi gurme olan bir kişiyi yine yollara düşüreceksiniz fakir ustam bu tür fırın ve tandır kebablarını tatmak çokca nasip oldu ancak büryanı denemek nasip olmadı kısmetse mutlaka diyorum bakalım taş köprü kuyu kebabından sonra nasıl...
  15. UFUK

    s.a ustalar buyurun hele....

    Cevap: s.a ustalar buyurun hele.... BU resimleri görünce benim gibi gurme olan bir kişiyi yine yollara düşüreceksiniz fakir ustam bu tür fırın ve tandır kebablarını tatmak çokca nasip oldu ancak büryanı denemek nasip olmadı kısmetse mutlaka diyorum bakalım taş köprü kuyu kebabından sonra nasıl...
  16. UFUK

    s.a ustalar buyurun hele....

    Cevap: s.a ustalar buyurun hele.... senin yemek dedigin olsa olsa yumurta kırma olur :D:D:D:D:D KARDEŞİM YURT DA:D:D:D:D:D .
  17. UFUK

    Kaya mezarı..karabük

    Cevap: Kaya mezarı..karabük balıgı kaçırdın da artık gözlemeyi kaçırmazsın hocam ona göre sensiz tadı olmuyor onagöre.:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
  18. UFUK

    kare oyma

    Cevap: kare oyma önündeki mıcırlara bakılacak olursa büyük bir oda olmalı karenin civarında
  19. UFUK

    kalp para basılan darpane

    Cevap: kalp para basılan darpane sanat tarihcilerinin bazı yazılarında bahsi geçiyordu ancak detayını tam bilmiyorum arkadaşım.
  20. UFUK

    kalp para basılan darpane

    Cevap: kalp para basılan darpane ustam kalp diyince siz sahte para manasındaydı şekil olarak degildi yanlış oldu sanırım .
Üst Alt