Arama sonuçlarınız | Sayfa 7 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. UFUK

    kalp para basılan darpane

    Cevap: kalp para basılan darpane kalp para basılan bir darpaneymiş yer karadeniz oldugu söyleniyor.
  2. UFUK

    kalp para basılan darpane

    site sakini arkadaşlar bugün görüştügüm bir arkadaş karadenizde kalp para basılan bir darpanenin bulundugunu ögrenmiş bu güzel anadoluda neler gizliymiş bakalım sonuç nereye gider .
  3. UFUK

    Bir Ermeni Evi iç Yapısı ve Ermeni Evinde Aranacak Bölgeler

    Cevap: Bir Ermeni Evi iç Yapısı ve Ermeni Evinde Aranacak Bölgeler tatlarlı usta yıkıyon yine putları bakalım neler gelecek yakında görelim emegini zayi etmesin ALLAH genç arkadaşım.
  4. UFUK

    cahillere dikkat edelim

    arkadaşlar bugün bir arkadaşım aradı çankırının yapraklı ilçesinde define aramak için dinamit kullananlardan bir kişi dinamitin elinde patlaması sonucunda ölmüş ya nekadar cahilce işler yapılıyor bu insanları kimler böyle işlere yönlendiriyor tonlarca kayanın altına kim define koyar işte biz...
  5. UFUK

    selamun aleyküm arkadaşlar

    Cevap: selamun aleyküm arkadaşlar arkadaşlar cümleten hoş bulduk aslında artık hiç bir siteye girmeme kararı almıştım ancak sagolsun dostlar burada olunca gönül ayrı kalamıyor fırsat buldukca aranızda olacam yanlız büyük bir toplantı istiyorum ankara ve istanbulun tam ortasında define camiası...
  6. UFUK

    selamun aleyküm arkadaşlar

    Cevap: selamun aleyküm arkadaşlar burdayım dostum tam en senizdeyim sanmayınki uzagım hepimiz kalben bir aradayız .
  7. UFUK

    selamun aleyküm arkadaşlar

    Cevap: selamun aleyküm arkadaşlar burdayım dostum tam en senizdeyim sanmayınki uzagım hepimiz kalben bir aradayız .
  8. UFUK

    selamun aleyküm arkadaşlar

    Cevap: selamun aleyküm arkadaşlar hoşbulduk ustam şapkalı diyelim şimdilik:p:p:p:p
  9. UFUK

    Ege’de Ayvalıkta Lale adasında bulunan antik ve çok değerli Türk “ Kurt Yazıt”

    Cevap: Ege’de Ayvalıkta Lale adasında bulunan antik ve çok değerli Türk “ Kurt Yazıt” bölgeyi bildigim için birilerinin özellikle define amaçlı olmayan sebeblerden işaretleri tahrip etdirdiklerini duydum yanlız bu işaret bir roma sembolü dür.
  10. UFUK

    selamun aleyküm arkadaşlar

    Cevap: selamun aleyküm arkadaşlar canlanır ustam camia bizi tanır sevenimizde sevmeyenimizde iyi tanır hoş bulduk bakalım ne var ne yok:rolleyes::rolleyes::eek::eek: görelim
  11. UFUK

    Vefat cenazemiz yzünden bir süre yokum dostlarım

    Cevap: cenazemiz yzünden bir süre yokum dostlarım başınız sagolsun ustam ALLAH sabırlar versin,
  12. UFUK

    selamun aleyküm arkadaşlar

    şapkalı geldi beyler nasılsınız.
  13. UFUK

    Kaya mezarı..karabük

    Cevap: Kaya mezarı..karabük olmadıgın yerde kulagını çınlatıyoruz hocam :eek::eek::eek::eek: ona göre.
  14. UFUK

    oda mezar ve sandukalar

    Cevap: oda mezar ve sandukalar güzel örnekler ustam bunlar sanırım klikya tipi mezar yapıları olmalı
  15. UFUK

    Türklerin milli simgesi bozkurtlar

    Cevap: Türklerin milli simgesi bozkurtlar bir ülkücü olarak bozkurt sembolüm olmuştur ancak dogada 45 yaşında çayırhan karaköyde görmek nasip oldu yakından gerçekten çok asil bir yaratık bir birimize yılların hasretiyle bakıştık resimini bile çekemedim .
  16. UFUK

    tokat türküleri

    Cevap: tokat türküleri bu büyük milleti türküler birleştirmiştir öyle degilmi ustam.
Üst Alt