Arama sonuçlarınız | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. UFUK

    kare oymaların başlangıç yeri ve sonu

    Cevap: kare oymaların başlangıç yeri ve sonu sanırım sol taraf da yatıyor mefta cantar ustam .
  2. UFUK

    Ermeni mezar işaretleri

    Cevap: Ermeni mezar işaretleri özellikle konut ve bunun gibi bina yapan ermeni ustalarının kendilerine ait işaretleri vardır bunlara mühürde diye biliriz yaptıkları binaların temeline konan köşe taşlarına kendi mühürlerini işletirlermiş birde bina bittiginde bir çekiç ve murcu temele gömmeleri...
  3. UFUK

    Görsel(AUGUSTUS TAPINAĞI)

    Cevap: Görsel(AUGUSTUS TAPINAĞI) caminin yanındaki mabedin altına w c yapmak kimin aklına gelir bilin bakalım şuan ankarada bu ekip heryeri götürüyor ancak bende dahil:D:D:D:D:D kimse bunları tanımıyor dünün çulsuzlarını:D:D:D:D:D .
  4. UFUK

    üçgen ve kare oymalar

    Cevap: üçgen ve kare oymalar olay çözülmüş ustam ;););););) şapkalı.
  5. UFUK

    Hellenistik Dönem Nümismatiği ve Kyzikos Sikkeleri

    Cevap: Hellenistik Dönem Nümismatiği ve Kyzikos Sikkeleri emegine saglık ustam güzel paralar bir küp bulmayı nasip etsin yaradan.
  6. UFUK

    kaplumbağa

    Cevap: kaplumbağa usta senin tospayı ensonunda gördük kuyrugunu uçurmuşlar baktıgı yöndeki büyük kayalıkların ortasındaki kayada işçilik var gibi bnce yer orası.
  7. UFUK

    kaplumbağa

    Cevap: kaplumbağa usta senin tospayı ensonunda gördük kuyrugunu uçurmuşlar baktıgı yöndeki büyük kayalıkların ortasındaki kayada işçilik var gibi bnce yer orası.
  8. UFUK

    Sol ayak ve oymalar

    Cevap: Sol ayak ve oymalar var daha tanıyacak çok şey:D:D:D:D:D şapkalı ;)
  9. UFUK

    Sol ayak ve oymalar

    Cevap: Sol ayak ve oymalar ben o ayakabıları tanıyom :D:D:D:D şapkalı;););)
  10. UFUK

    Kare oymalar

    Cevap: Kare oymalar orada bir çanta gördüm hiç yabancı gelmedi:D:D:D:D:D:D:D saygılar;)
  11. UFUK

    Görsel(AUGUSTUS TAPINAĞI)

    Cevap: Görsel(AUGUSTUS TAPINAĞI) tam ben yazıyım dedim asiavcı ustam yazmış ne adamlar her türlü götürüyor gariban yapsa suç.
  12. UFUK

    Denizli’de Roma Dönemine Ait Mezarlar Bulundu..

    Cevap: Denizli’de Roma Dönemine Ait Mezarlar Bulundu.. denizli de artık bu haberlere çok sık şahit oluyoruz özellikle küp mezarlara anadoluda burada çokca rastlanılması buranın çok özel oldugunu gösteriyor emegine saglık arkadaşım.
  13. UFUK

    Açılmış Kaya Mezar Örnekleri

    Cevap: Açılmış Kaya Mezar Örnekleri güzel resimler için çok teşşekkürler ustam .
  14. UFUK

    definecilikte yalan

    Cevap: definecilikte yalan arkadaşlar bu camia da yalan üstüne kurulan okadar iş vardırki kimi on para etmez makinaları milyarlara vatandaşlara kakalayanlar sahte eserleri topraga gömüp milletin ocagını söndürünler keramati kendinden menkul cinciler hocalar bunca yıl sadece şunu ögrendim adam...
  15. UFUK

    Vefat LACİVERT24 ustamızın değerli annesi vefat etmiştir.

    Cevap: LACİVERT24 ustamızın değerli annesi vefat etmiştir. ustam ALLAH rahmet eylesin başınız sağolsun.
  16. UFUK

    oda-seklinde-mezar-bulundu

    Cevap: oda-seklinde-mezar-bulundu BU GÜN bu haberi bir tv kanalında alt yazıdan veriyorlardı elektirik diregi kazısı için açılan çukurdan insan kemikleri ve metak kaplar çıktı ya insan haber yaparken bukadar aptalca bir yorum yaparmı insanlara sanki bir katliamı haber verir gibi bunlara...
  17. UFUK

    görsel amaclı

    Cevap: görsel amaclı usta yine döktürüyon bakalım hayırlısı yaz geliyo kırkpınar da bir duman tüt dürsek yada kadın çayırında ;);););) ŞAPKALI
  18. UFUK

    görsel

    Cevap: görsel usta yine yol yapmışız resimler çok güzel.
  19. UFUK

    kayıp bir erzurumlu

    Cevap: kayıp bir erzurumlu onun çayını kesecem görecek gününü en büyük ceza bu olacak ;););););););) imza şapkalı
  20. UFUK

    Kaplumbağa kaplumkurbağa malı nerede olur demiştiniz sanırımççç

    Cevap: Kaplumbağa kaplumkurbağa malı nerede olur demiştiniz sanırımççç böyle bir yerde anca sinek avlar sahibi.
Üst Alt