Arama sonuçlarınız | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. FANYA

    Ormandaki Kayalıklar - Yuvarlak oyma ve kanalları

    Cevap: Ormandaki Kayalıklar - Yuvarlak oyma ve kanalları Dediğin gibi usta hakkımızda hayırlısı. Bu işde çok acemiyim o yüzden birşey yapabilirmiyim bilmiyorum. Şimdilik fotoğraf çekmekle yetineceğim galiba. saygılar...
  2. FANYA

    Ormandaki Kayalıklar - Yuvarlak oyma ve kanalları

    Cevap: Ormandaki Kayalıklar - Yuvarlak oyma ve kanalları Sağolasın usta dediğin gibi baktıkça birşeyler çıkıyor. Saygılar...
  3. FANYA

    Ormandaki Kayalıklar - Yuvarlak oyma ve kanalları

    Cevap: Ormandaki Kayalıklar - Yuvarlak oyma ve kanalları Ustalarım bu yukarıda ki resimlerde sarı daire içine aldığım yüz işaretinin olduğu kayanın sağından çekilmiş fotosu. Kayanın üst kısmı insan eliyle şekillendirilmiş gibi. Üzeride horasanlı gibi geldi bana. Kasa gibi bir yer olabilir mi...
  4. FANYA

    Ormandaki Kayalıklar - Yuvarlak oyma ve kanalları

    Cevap: Ormandaki Kayalıklar - Yuvarlak oyma ve kanalları Fakir--baba usta yorum için çok sağol. Nasip kısmet artık. saygılar...
  5. FANYA

    Ormandaki Kayalıklar - Yuvarlak oyma ve kanalları

    Cevap: Ormandaki Kayalıklar - Yuvarlak oyma ve kanalları Çok sağol usta eline gönlüne sağlık. saygılar...
  6. FANYA

    Ormandaki Kayalıklar - Yuvarlak oyma ve kanalları

    Cevap: Ormandaki Kayalıklar - Yuvarlak oyma ve kanalları Usta yorumun için çok teşekkür ederim. Bu fotoda ki ağacı diyorsun sanırım. Fotoları çekerken çoğu şeyi farketmedim. Evde incelerken gördüm. Birde etraf hafta sonu nedeniyle kalabalık olunca fazla temizleyemedim. Eline sağlık usta...
  7. FANYA

    Ormandaki Kayalıklar - Yuvarlak oyma ve kanalları

    Selam Aleyküm, Cumartesi günü ailemle piknik için gittiğim göl kenarında otururken karşı kıyıda ağaçların arasında ki kayalıklar dikkatimi çekti. Gittim ve inceledim. Burası ormanlık alan içersinde, o yüzden uzak çevre fotoğraflarını çekemedim. Fotoğraflara yorumlarınızı rica ediyorum...
  8. FANYA

    Topal Ayı

    Cevap: Topal Ayı Ufuk usta acelem yok zaten, arkadaş şehir dışında gelindiğinde gidip piknik yapacağız, bol bol resim çekeceğim. O zaman ustaların da yardımıyla birşeyler yapmaya çalışacağız artık. saygılar...
  9. FANYA

    Topal Ayı

    Cevap: Topal Ayı Ustalarım Allah razı olsun, yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim. Yorumlardan anladığım kadarıyla işi zor bir durum. Çevrenin kayalık olduğunu biliyorum, detayını gidince resimlerim artık. saygılar...
  10. FANYA

    Topal Ayı

    Selam Aleyküm. Değerli site sakinleri ve ustalar, bir arkadaşım yaşadığı yerde kaya üzerinde topal ayı şekli, ve bu kayaya yaklaşık 25 metre uzaklıkta başka bir kaya da ekisik ayağının olduğunu söylüyor. Nasip olursa bir hafta sonra bölgeyi gezmeye gideceğim. O zaman detaylı fotoğraf çekerim...
  11. FANYA

    sikkeler ve erotik sikkeler

    Cevap: sikkeler ve erotik sikkeler Ağa usta, Bilmediğim için soruyorum. şimdi bu erotik olanların farklı bir kullanım amacı mı vardı, günlük yaşamda kullanılıyormuydu acaba. Veya günümüzde hatıra paraları varya onlar gibi birşeymiydi? Saygılar...
  12. FANYA

    Regâib gecesi

    Cevap: Regâib gecesi Tüm site sakinlerinin ve İslam Alemin Kandili Mübarek olsun. Allah yılına kedersiz erişmek nasip etsin inşallah. Amin...
  13. FANYA

    Lahit Çeşme

    Cevap: Lahit Çeşme Aga usta beni güldürdün koptumkoptumkoptum Allah'ta seni güldürsün inşallah. saygılar...
  14. FANYA

    Lahit Çeşme

    Cevap: Lahit Çeşme ağa usta, bu haliyle çalmaya kalktılar ama yakalandılar. saygılar...
  15. FANYA

    Lahit Çeşme

    Cevap: Lahit Çeşme Bizde de kabahat var Harbici usta, herşeye para harcıyoruz, iş bu tür yerlere gitmeye gelince: ne gerek var diyoruz. Yabancılar böyle bir şey görse hemen fotoğrafını çeker, inceler, hakkında bilgi edinmeye çalışır. Bu yukarda ki çeşmeli lahit' in senede en az 50 kere...
  16. FANYA

    Lahit Çeşme

    Cevap: Lahit Çeşme Doğru söze ne denir(alkış). Bunu yazarken aklıma geldi: sanırım devlet büyüklerimiz vatandaşımız müzeleri gezmiyor, hiç olmazsa gelip geçerken görsünler diye böyle bir uygulama yaptılar sanıyorum. saygılar...
  17. FANYA

    Lahit Çeşme

    Geç Roma döremine aittir. saygılar...
  18. FANYA

    isaretin cozumu

    Cevap: isaretin cozumu Kırmızı kare içersine aldığım yer dikkatimi çekti, ustalar daha iyi bilir. saygılar...
  19. FANYA

    Toplantı

    Cevap: Toplantı Eyvallah usta, Allah razı olsun. saygılar...
  20. FANYA

    Toplantı

    Cevap: Toplantı Bir çoban ve avcı olarak açık havayı, dağ bayır gezmeyi severim, tabii benim gibi acemi ve yeni defineci birini kabul ederseniz. Herşeyden önemliside nasip kısmet meselesi. saygılar...
Üst Alt