Arama sonuçlarınız | Sayfa 6 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. FANYA

    Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum

    Cevap: Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum Usta "İnşallah yarın yazarım demiştin" sabırsızlıkla bekliyorum.
  2. FANYA

    aslanlı kaya

    Cevap: aslanlı kaya Burası çok önemli bir mirastır. Buyrun seyredin, iyi seyirler. http://www.frigvadisi3d.com/
  3. FANYA

    Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum

    Cevap: Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum Anladım usta sağol. peki nasıl yapılabilir. saygılar...
  4. FANYA

    Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum

    Cevap: Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum mameki ustam dediğini yapacağı ama çengenin yerine sağlam birşey koymam lazım ki altına bakabileyim. bir haftaya kadar bakarım sanırım. Bugün hatırladığım başka bir şey daha var. Bu kömürlüğün evin giriş kısmına bakan ufak bir penceresi var...
  5. FANYA

    aslanlı kaya

    Cevap: aslanlı kaya Kardeş anladığım kadarıyla hemşeriyiz. Bence burayla boşa vakit kaybetme. sit alanıdır. nasibini başka bir yerde aramanı tavsiye ederim. saygılar...
  6. FANYA

    Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum

    Cevap: Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum Anladım usta, bugün eve gidemeyeceğim yarın tekrar detaylıca incelerim. saygılar...
  7. FANYA

    Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum

    Cevap: Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum Serdengeçti kardeşim avatar resmimin olduğu yer sit alanıdır. orada herhangi bir çalışma yapılması söz konusu değildir. saygılar...
  8. FANYA

    görsel define11

    Cevap: görsel define11 Bunlara bakmak bile insanı kendinden alıyor. Paylaşım için teşekkürler.
  9. FANYA

    Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum

    Cevap: Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum HARBİCİ usta yorumun için teşekkür ederim. 3. merdiven konusu veya üçlemeyide bir gün önce sitede okumuştum, tesadüf oldu. dediğiniz gibi çok yer bakılacak. beni ençok kömürlük cezbediyor. yaklaşık iki aydır bu konular üzerine araştırma...
  10. FANYA

    Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum

    Cevap: Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum Allah Razı olsun. Ustam ben bu işlerde acemiyim. biraz yönlendirebilirseniz çok yardımı dokunur. evin her tarafını resimleyebilirim. ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim. saygılar.
  11. FANYA

    Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum

    Cevap: Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum Ustam sivri yer ağaç kirişin soluna denk geliyor. birde bu kirişin sağında ki sarı taşın arkasında birşey olabilir mi? oraya sıkışan kömür parçasını gördüyseniz eğer altın gibi sararmış.
  12. FANYA

    Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum

    Cevap: Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum dediğiniz gibi yaptım sayın ustam, parmağımın ucu içeride sol tarafa doğru hafiften küçük bir yere giriyor gibi. Bunun anlamı nedir. teşekkürler.
  13. FANYA

    Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum

    Cevap: Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum Allah Razı olsun. yorum için teşekkür ederim.
  14. FANYA

    Uzun ve İlginç Bir Hikaye

    Cevap: Uzun ve İlginç Bir Hikaye güncel
  15. FANYA

    Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum

    Merhaba Arkadaşlar, daha önce açmış olduğum konunun devamı niteliğindedir. Bugün akşam saatlerinde eve gittim. Evin resimlerini çekip, göz atarken kasanın yerini buldum. Maalesef biz evi almadan önce açılmış. Annem evi aldığımızda öyleydi diyor. Kasa merdiven çıkışının sağındaki büyük dolap...
  16. FANYA

    Uzun ve İlginç Bir Hikaye

    Cevap: Uzun ve İlginç Bir Hikaye güncel
  17. FANYA

    Uzun ve İlginç Bir Hikaye

    Cevap: Uzun ve İlginç Bir Hikaye Konu günceldir. Diğer arkadaşlardan da yorum rica ediyorum. Saygılarımla...
  18. FANYA

    Uzun ve İlginç Bir Hikaye

    Cevap: Uzun ve İlginç Bir Hikaye ihtiyar45 ustam yorum için teşekkürler. Evde şöyle bir durum söz konusu, duvarların ve ocakların tamamı sıvalı ve boyalı bu yüzden nerede nasıl bir işaret vardır (veya varmıdır) bilemiyorum. Hoca konusuna gelince, tam benim aklımdan geçen yerleri söylemesi beni...
  19. FANYA

    Uzun ve İlginç Bir Hikaye

    Cevap: Uzun ve İlginç Bir Hikaye fakir--baba ilgin ve alakandan dolayı Allah razı olsun.
  20. FANYA

    Uzun ve İlginç Bir Hikaye

    Cevap: Uzun ve İlginç Bir Hikaye O kadar kişi bakmış konuya ama sadece iki arkadaş yorum yapmış. Diğer arkadaşlarında yorumlarını okumak isterim. saygılar...
Üst Alt