Arama sonuçlarınız | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. FANYA

    DEFİNE İŞARETLERİ VE ANLAMLARI....aga_0074...

    Cevap: DEFİNE İŞARETLERİ VE ANLAMLARI....aga_0074... Elinize emeğinize sağlık, saygılar...
  2. FANYA

    Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum

    Cevap: Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum Dediğiniz gibi bakılacak yer oldukça fazla, Biz evi aldığımız yıl bu tavan mahyaları falan komple değişti. çıkan mahyaları atmadık, odun niyetine kullandık. onların içinden birşey çıkmadı. Artık hayırlısı diyorum. saygılar...
  3. FANYA

    Hatay'da patlamayı şiddetle kınıyoruz...

    Cevap: Hatay'da patlamayı şiddetle kınıyoruz... Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum...
  4. FANYA

    Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum

    Cevap: Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum Allah Razı olsun usta. Diline gönlüne sağlık. uzun zamandır bu evlerle ilgili araştırma yapıyorum. Söylediğin gibi bu iş sadece bu evle kalmıyor, Mahallenin heryeri işaretlerle dolu. Elime telefonu alıp fotoğraf çekmeye başlayınca millet tuhaf...
  5. FANYA

    Tavuk-Omega-Tümülüs. Böyle birşey olabilir mi ?

    Cevap: Tavuk-Omega-Tümülüs. Böyle birşey olabilir mi ? Usta derenin genel akıntı şeklini incelediğim zaman bu kısım gerçekten çok farklı. Burası geniş bir ova ve dere düz bir şekilde akıp geliyor. Buraya gelince şekil değiştiriyor, burdan sonra da yine düz bir şekilde akmaya devam ediyor...
  6. FANYA

    Tavuk-Omega-Tümülüs. Böyle birşey olabilir mi ?

    Cevap: Tavuk-Omega-Tümülüs. Böyle birşey olabilir mi ? Usta en kısa zamanda gitmeye çalışacağım. Bakalım var mı kayalarda birşeyler. saygılar...
  7. FANYA

    Tavuk-Omega-Tümülüs. Böyle birşey olabilir mi ?

    Cevap: Tavuk-Omega-Tümülüs. Böyle birşey olabilir mi ? Usta tümülüsle bu şekillerin bir alakası olduğunu bende düşünmüyorum. biraz önce bölgeye bakarken başka birşey dikkatimi çekti. Arazi sanki insan eliyle şekillendirilmiş gibi. Birde aşağıdaki resme bakıp tekrar bir yorum yapabilirmisin...
  8. FANYA

    isaretin cozumu

    Cevap: isaretin cozumu Kardeş resimler bulanamadı diyor. tekrar dene istersen. saygılar...
  9. FANYA

    Tavuk-Omega-Tümülüs. Böyle birşey olabilir mi ?

    Cevap: Tavuk-Omega-Tümülüs. Böyle birşey olabilir mi ? Biraz önce asıl dere yolunun tavuk şeklinin hemen altından geçtiği fark ettim. Bu durumda buraya kesinlikle insan eli değmiş diyebiliriz. Sizin dediğiniz gibi neden? Ustalar umarım yorum yaparlar. saygılar...
  10. FANYA

    Tavuk-Omega-Tümülüs. Böyle birşey olabilir mi ?

    Bugün Google Earth da dolaşırken ilginç birşey gördüm. Eski medeniyetlerin böyle birşey yapmış olma ihtimali var mıdır ? Dereye Tavuk şekli verilmiş. Tavuğun biraz aşağısına omega işareti yapılmış. Tümülüs olarak işaretlediğim yer, gerçekten tümülüstür yeri biliyorum. Tümülüsle tavuğun arası...
  11. FANYA

    Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum

    Cevap: Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum yokmu ustalardan bir yorum. saygılar...
  12. FANYA

    Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum

    Cevap: Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum Elimden geldiğince yönleri de göstermeye çalıştım. evin giriş kapısı tam güney istikamete bakmakta. Burda da kirişe göre yönleri yazdım saygılar...
  13. FANYA

    Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum

    Cevap: Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum Çıkmayan fotoları sırasıyla tekrar yükledim. 1. Çıkmayan foto. 2. çıkmayan foto. 3. çıkmayan foto. 4. çıkmayan foto. 5. çıkmayan foto.
  14. FANYA

    Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum

    Cevap: Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum Ustalar evin yeni fotoları geldi. Burası evin giriş katı. sol kapı tuvalet, yanında tezgah, Bu tezgahın yerinde büyük bi taş vardı. Kaya gibi. Biçimlendirilerek tezgah haline getirilmiş. Tadilat sırasında 5-6 parçaya bölerek attık. Mavi bulaşık...
  15. FANYA

    Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum

    Cevap: Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum Usta yorum için teşekkür ederim. İşsiz olamama rağmen son onbeş gündür çok yoğunum:) bu yüzdendir eksiklikler. Bir haftalık işim kaldı. Allah'ın izniyle onuda bitireyim, hemen istediğin resimleri çekeceğim. Saygılar...
  16. FANYA

    Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum

    Cevap: Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum Fakir--baba bu taşı üsteki taşları indirmenden çıkarmanın bir yolu varmıdır? saygılar...
  17. FANYA

    Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum

    Cevap: Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum Doğru olabilir usta, üstünde büyük bir taş var, onu alınca bu büyük taşla beraber bütün duvar aşağı inecekmiş gibi duruyor. o yüzden dokunamıyorum... saygılar...
  18. FANYA

    Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum

    Cevap: Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum Haklısın fakir--baba ama maalesef maddiyat kötü. şuan için beklemekten başka birşey yapamıyorum. Hakkımızda hayırlısı. Kal sağlıcakla...
  19. FANYA

    Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum

    Cevap: Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum Usta buralar eskiden tarihi yapılardı, tadilat için bile izin verilmiyordu. şimdi kentsel dönüşüme girmiş, hepsi yıkılıp toki tarafından ev yapılacak diyorlar. Saygılar...
  20. FANYA

    Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum

    Cevap: Uzun ve İlginç Bir Hikaye - Kasayı Buldum Konu Günceldir. Ayrıca resmi izin için yaklaşık maliyet hakkında bilgi verebilir misiniz? saygılar...
Üst Alt