Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. A

    Ustalarım Dikkatimi Çekti Bilgilerinize Ihtiyacım Var

    bide ustam üstündeki kayalar düz ve kesimiş gibi
  2. A

    Ustalarım Dikkatimi Çekti Bilgilerinize Ihtiyacım Var

    ustam buranın aşşasında dere var ama cevresinde gezdim buna benzer bişey bulamadım
  3. A

    kayalar şekilli gibi geldi bana

    Cevap: kayalar şekilli gibi geldi bana haklısın cantar ustam alıvelı ustam belkıde oyledır
  4. A

    Girişmidir ustalarım

    Cevap: Girişmidir ustalarım sondurak ustam sagol kayanın arka tarafındakı yerı anlamadım honı gb olan gırıs gıbı duran yerı
  5. A

    kayalar şekilli gibi geldi bana

    Cevap: kayalar şekilli gibi geldi bana son durak ustam benımde anlamadıgım o buralara hepmı para gommusler hepmı kaya mezarı var tamam burası cok eskı bır yerlesım yerı dunya ıcınde bı vazgecılmez bıyermıs zamanında ama nıye bukadar fazla ve nıye kımsenın hıc dıkkatını cekmemıs
  6. A

    kayalar şekilli gibi geldi bana

    Cevap: kayalar şekilli gibi geldi bana dogru ustalarım ama ben oraya bakarken o ınsan suletını gormedım suhan neden cektımı bıle hatırlamıyorum o bolgenın neresınde kaldı onuda bılmıyorum ya yakından cektıgım ıcın ole gozuktu yada ben dıkkat etmedım zamanında cunku okadar sekıllı kaya var dıkı...
  7. A

    Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir

    Cevap: Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir tamam ustalarım tartısmaya gerek yok
  8. A

    kayalar şekilli gibi geldi bana

    Cevap: kayalar şekilli gibi geldi bana cok sagolun ustalarım en kısa zamanda uzaktan foto atacagım
  9. A

    Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir

    Cevap: Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir sağol ustam zaten şuhanda herhangi bir çalışma yok sadece orda küçük bi taşla vurduğumda fark ettim
  10. A

    Girişmidir ustalarım

    Cevap: Girişmidir ustalarım sağol dragon ustam
  11. A

    Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir

    Cevap: Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir cantar ustam bu yerin üstünede cıktım o kafası gibi olan yerindeki kayanın altı oyuk ve toprakla cürümüs beton gb bişey vurdukca kırılıyor ustam sıva gibi bişey yani
  12. A

    Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir

    Cevap: Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir tamam ustam en kısa zamanda cekmeye calısagım
  13. A

    Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir

    Cevap: Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir cantar ustam bu resimde daha beli oluyo gibi
  14. A

    Burası nere ustalar anlamadm

    Cevap: Burası nere ustalar anlamadm en sonunda uzaktan resmini buldum cekmişim ustalarım
  15. A

    Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir

    Cevap: Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir ??????????????????????????????????????
  16. A

    Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir

    Cevap: Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir aliorhan ustam sağol
  17. A

    kayalar şekilli gibi geldi bana

    Cevap: kayalar şekilli gibi geldi bana haklısın ustam ama okadar kaya vardıki orda saat 11 de gittim geze geze 2ye kadar anca okadar cekebildim bidaki gittiğimde her yeri en ince ayrıntısına kadar cekecem allah izin veerirse
Üst Alt