Arama sonuçlarınız | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. A

    kayalar şekilli gibi geldi bana

    Cevap: kayalar şekilli gibi geldi bana 3 de farklı kayalar yan yana olmayabilirler karışık cektiğim icin hatırlamıyorum
  2. A

    Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir

    Cevap: Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir en sonunda uzaktan resmini buldum cekmişim ustalarım bu yerde bu resmi göz önünde bulundurmayın ustalarım
  3. A

    Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir

    Cevap: Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir Cantar ustam ilk anlamamıştım ama dikkatli bakınca tamamı adama benziyor hatta adamın bacağına bişey dolanmış gibi o kabartmalar kemeri gb belkide sacmaladım ama zamanla bakmakla görmeyi öğrencem heralde;)
  4. A

    kayalar şekilli gibi geldi bana

    insan yüzü gibi geldi bana
  5. A

    Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir

    Cevap: Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir cantar ustam derken
  6. A

    Burası nere ustalar anlamadm

    Cevap: Burası nere ustalar anlamadm ihtiyar45 sagol ustam en kısa zamanda bakcam
  7. A

    Burası nere ustalar anlamadm

    Cevap: Burası nere ustalar anlamadm bunu atmayı unutmusum heralde ustalar
  8. A

    Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir

    Cevap: Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir cantar ustam bide o giriş gibi olan yer ne olabilir orası yılanın çaprazıyla yanı gibi bişy cok yakın yani
  9. A

    Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir

    Cevap: Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir Cantar ustam sağol
  10. A

    Uğraşmaya değermi ustalarım

    Cevap: Uğraşmaya değermi ustalarım mamı ustam sagol
  11. A

    Burası nere ustalar anlamadm

    Cevap: Burası nere ustalar anlamadm aliomer ustam cokta olmasa mevcuttur
  12. A

    Burası nere ustalar anlamadm

    Cevap: Burası nere ustalar anlamadm mamı ustam altarafı ucurum ama ust tarafı tamamen dumduz ama cıkıp bakmadım hıc
  13. A

    Uğraşmaya değermi ustalarım

    Cevap: Uğraşmaya değermi ustalarım bana kalırsa olabılır ustam bu kayaların oldugu alanda kilısede mevcuttur suhan kar var bolgede fotolama daha sonra yapabılırım
  14. A

    Burası nere ustalar anlamadm

    Cevap: Burası nere ustalar anlamadm işine yaramaz ama resimleri cektiğim alan burası
  15. A

    Burası nere ustalar anlamadm

    Cevap: Burası nere ustalar anlamadm ustam cok doğru yazmızsın ben sana yaşımı söyliyeyim en iyisi ben 22 yaşındayım daha yeni başladım bu işlere ve mezardan birşey alırsam günahı olurmu o son yazdığın cümleyi okudum icime sıkıntı düştü. Alanda geri gitme mesafem yok ustam o yüzden cekemiyorum...
  16. A

    Girişmidir ustalarım

    Cevap: Girişmidir ustalarım bu actım konulardaki işretlere giden yol üzerinde haçmıdır yoksa doğalmı o taşın oldu bölgede araştırma yapmışlar bir usta orda 4-5 tane oda var ama cok zor ve tuzaklı demiş
  17. A

    Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir

    Cevap: Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir o giriş gibi yere bakıyormus gibi geldi bana ustam sen daha iyisini bilirsin
  18. A

    Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir

    Cevap: Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir yüreğine sağlım ustam. burda çalışma yapmak cok büyük cesaret ister ustam o gösterdiğin yeerler cok yüksek ve durmaya biyer yok o benim cektiğim kapı gibi yerde öyle
  19. A

    Uğraşmaya değermi ustalarım

    Cevap: Uğraşmaya değermi ustalarım ustam bide o gösterdiğin kaya üzerindeki çarpı olan taş orası küçük bi taş kayaya eklenmiş ordan nası bir giriş yapabiliriz yardımcı olursan sevinirim
Üst Alt