Arama sonuçlarınız | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. A

    Burası nere ustalar anlamadm

    Cevap: Burası nere ustalar anlamadm ustam burası sit alanı değil onu biliyorum bunlar uzaktan cekmiş olduklarım nasıl anlatayım 1km alan icinde yan yana büyük kayalar bunlar yani burayı uzaktan fotolama şansım var ama cok uzak olur yani sadece orda kayaların olduğu gözükür bide arkadaşlar...
  2. A

    Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir

    Cevap: Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir Daha uzaktan resmi yok zaten oraya uzak karşıdan bakınca gözüküyor ama yer deşifre olmasın diye cektirmediler.
  3. A

    Uğraşmaya değermi ustalarım

    Cevap: Uğraşmaya değermi ustalarım sağolun ustam
  4. A

    Burası nere ustalar anlamadm

    Cevap: Burası nere ustalar anlamadm usta acılmıs dedıgın yerden cok var orda mezar ısaretı demıslerdı bana yardımcı olursan sevınırım
  5. A

    Burası nere ustalar anlamadm

    Cevap: Burası nere ustalar anlamadm resımlerı ben cektım usta
  6. A

    Burası nere ustalar anlamadm

    Cevap: Burası nere ustalar anlamadm burası sarp kayalık bı alan bana bukadar duzgun kayaların olması bıraz garıp geldı. bence bellı ama ustalarım daha ı bılır dedıgım konudakı resımlerde burdan yanı cok genıs bır alan ama kayalar cok guzgun
  7. A

    Burası nere ustalar anlamadm

    Tüm actığım konuları aynı bölgede cektim ustalar Daha cekip atmadım ve cekmedim cok oyuklar var ustalar
  8. A

    Bence belli ama ustalarım daha iyi bilir

    Bana yılan gibi geldi ama Yanında hemen giriş gibi duran yer var
  9. A

    Uğraşmaya değermi ustalarım

    Biraz fazla oldu resimler ama aynı alandaki dikkatimi ceken tüm kayaları cektim ustalarım acemiliğime verin...
  10. A

    uğraşmaya değermi ustalar

    Cevap: uğraşmaya değermi ustalar [/IMG]
  11. A

    uğraşmaya değermi ustalar

    Cevap: uğraşmaya değermi ustalar usta telefondan baglamdım ıcın oldu heralde en kısa zamanda atmaya calısacagım bırazda acemılık var yanı
  12. A

    uğraşmaya değermi ustalar

    bunlar hep aynı bölgede
Üst Alt