Arama sonuçlarınız | Sayfa 10 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. H

    TuNCeLi

    Cevap: TuNCeLi Kısa ve öz olarak Tuncelinin gezilecek yerleri hakında bilgi sahibi olduk paylaşım için teşekkürler. Mekanımıza hoş geldiniz
  2. H

    kendi koleksiyonumdan iki parça gorsel..umarim begenirsiniz :-)

    Cevap: kendi koleksiyonumdan iki parça gorsel..umarim begenirsiniz :-) Güzelmiş Ustam emeğine sağlık
  3. H

    Gönül Sazı

    Cevap: Gönül Sazı Saz güzel işlenmiş akort güzel yapılmışda birisi akordu devamlı bozmaya çalışıyor tam bozmadan düzelttin düzelttin düzeltemedin ALLAH yardımcımız olsun herzamanki gibi :(:(
  4. H

    insan her nefesinde yaklaşır

    Cevap: insan her nefesinde yaklaşır Kelimei şahadet getirecek kadar salavatı şerife getirecek kadar ayarladınmı yeter ölüm dediğin nedirki
  5. H

    Bir dost bulamadım...

    Cevap: Bir dost bulamadım... ALLAH Razı olsun Ustam ellerine sağlık
  6. H

    yılan işareti,define

    Cevap: yılan işareti,define Üzerinde bulunduğu kayada Domuza benziyor teşekkürler Ustam
  7. H

    Vefat kuralları biliyor hepinizin hoş görüsüne sığınıyorum

    Cevap: kuralları biliyor hepinizin hoş görüsüne sığınıyorum ALLAH Rahmet eylesin davasının peşinde herkes için iyiliği isteyen bir liderdi
  8. H

    muhabbet kesilince insanlar çabuk unutulur

    Cevap: muhabbet kesilince insanlar çabuk unutulur Hoş Geldiniz sefalar getirdiniz gönülden muhabbetlerinizi bekliyoruz
  9. H

    dere kenarları ve sonuç

    Cevap: dere kenarları ve sonuç Güzel paylaşım Asi ustam Teşekkürler
  10. H

    cümleten selamünaleyküm

    Cevap: cümleten selamünaleyküm Hoş geldiniz hayırlı paylaşımlar
  11. H

    Hakkınızı Helal Edin!...

    Cevap: Hakkınızı Helal Edin!... ALLAH iyiliğini versin hemi yeni fenomen 2 nisan şakaları yıllar sonra adet olursa hiç şaşma koptumkoptumkoptum
  12. H

    gezici03

    Cevap: gezici03 Hoş geldiniz iyi Forumlar
  13. H

    adananın yolları taştanmı bir bakıp gelecem

    Cevap: adananın yolları taştanmı bir bakıp gelecem Fotoğraflar süper hem büyütünce sofra önümüze geliyor afiyet olsun görülenlerin hepsini tek başına yemedin inşALLAH :(:(
  14. H

    Selamunaleykum

    Cevap: Selamunaleykum Aleykümselam Hoş geldiniz iyi forumlar
  15. H

    Pontus hazinesinden bir gıdım

    Cevap: Pontus hazinesinden bir gıdım İyiki Facebook'a atıp müşteri aramamışlar akıllarına gelmedi heralde :D:D
  16. H

    Antik kentte mangal keyfi faciası

    Cevap: Antik kentte mangal keyfi faciası Bacasız sanayiyi korumayan zihniyete ne demek lazım iş işten geçtikten sonra af kafam vah kafam nidaları boş olur protesto
  17. H

    selamunaleykum

    Cevap: selamunaleykum Hoş geldiniz iyi forumlar
  18. H

    eşkiya kayıtlarına inananlar mutlaka okusun

    Cevap: eşkiya kayıtlarına inananlar mutlaka okusun Sizi kutluyorum birşeyleri anlamışsınız veya çözmüşsünüz Bunların ne olduğunu bilenler ve anlamış çözmüş olanlar defineciliği bırakmışlardır onlar zaten pek konuşmazlar derin konulardır onların anladığı şekilde anlatsalar dahi insanlar...
  19. H

    selamünaleyküm

    Cevap: selamünaleyküm Hoş Geldiniz iyi forumlar
Üst Alt