Arama sonuçlarınız | Sayfa 9 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. H

    Diyarbakır hilar mağaraları

    Cevap: Diyarbakır hilar mağaraları Elinize sağlık paylaşım için teşekkürler vaktim olsa Diyarbakır.Mardin ve Urfayı gezip görmek isterim Mevlam izin verir İnşALLAH
  2. H

    Diyarbakırdan kendi çektiğim görseller

    Cevap: Diyarbakırdan kendi çektiğim görseller Eline sağlık güzel kareler
  3. H

    görsel vatikandan

    Cevap: görsel vatikandan Eline sağlık muteşem kareler
  4. H

    Ege günleri ankara

    Cevap: Ege günleri ankara Malesef böyle usta heryerde aynı zannederim memleketinden uzak olanlara yöresel lezzetleri tattırmak vede unutturmamak tabi bu işe kalkışanlarında masraflarını elde etmesi lazım
  5. H

    Benim can amed,im kültür mirası restorasyonunda

    Cevap: Benim can amed,im kültür mirası restorasyonunda Önce korumak lazım geç bile kalınmış ya bunada şükür
  6. H

    Hastalık GEÇMİŞ OLSUN METİN Ustam

    Cevap: GEÇMİŞ OLSUN METİN Ustam Geçmiş olsun ALLAH'tan şifalar diliyorum
  7. H

    görsel define6

    Cevap: görsel define6 Eline sağlık gözlerimin feri geldi
  8. H

    osmaniyede havai fişek komedisi

    Cevap: osmaniyede havai fişek komedisi Misafire takla attırdılar koptumkoptum
  9. H

    Büyük Dedemin Eserleri

    Cevap: Büyük Dedemin Eserleri ALLAH Rahmet eylesin iyi ustaymış
  10. H

    Stvnin Diziye Efekt Koymayı Unutması

    Cevap: Stvnin Diziye Efekt Koymayı Unutması Güzel iş çıkarmışlar :D:D:D:D
  11. H

    Dünya ve On Katı

    Cevap: Dünya ve On Katı Eline sağlık ALLAH razı olsun
  12. H

    'Cin çarpar' diyerek 8 milyon lira dolandırdılar!

    Cevap: 'Cin çarpar' diyerek 8 milyon lira dolandırdılar! Vay be bu cinler yeni türemiş demekki İstikamet Karaağaç marş marş dendimi gider gelirdik yolda hiç rastlamamışız eksiklik bizdemi acaba :D:D:D
  13. H

    Piston Aşağı :-)

    Cevap: Piston Aşağı :-) İnsan ürkmeside başka şeye benzemiyor:D:D:D
  14. H

    görsel define5

    Cevap: görsel define5 Hepsi muhteşem eline sağlık teşekkürler
  15. H

    Görsel4

    Cevap: Görsel4 Paylaşım için teşekkürler son foto heykel atölyesi gibi
  16. H

    Kurtuluş savaşı şeyh ahmet sünusi

    Cevap: Kurtuluş savaşı şeyh ahmet sünusi Mekanı cennet olsun yaptıklarının mükafatını ahirette almıştır İnşALLAH
  17. H

    Yerin Altında Savaşa Hazır 8 Bin Asker

    Cevap: Yerin Altında Savaşa Hazır 8 Bin Asker Paylaşım için teşekürler emeğine sağlık
  18. H

    Bumudur osmanlıyız demek...sözde osmanlı torunlarıyız...lafada gelince üstümüze osmanlı yok..

    Cevap: Bumudur osmanlıyız demek...sözde osmanlı torunlarıyız...lafada gelince üstümüze osmanlı yok.. Üzüldüm elimden birşey gelmemesi dahada üzücü
  19. H

    Işte tarih sevgimiz

    Cevap: Işte tarih sevgimiz Ağababalara yeni yerler açıyor olabilirler nasılsa bunların hesabı bitmiştir Yazık hemde ne yazık protesto :(:(
  20. H

    Mutluluk Üzerine

    Cevap: Mutluluk Üzerine ALLAH razı olsun emeğine sağlık Teşekkürler
Üst Alt