Arama sonuçlarınız | Sayfa 8 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. H

    kurbağamı kaplumbağamı

    Cevap: kurbağamı kaplumbağamı Cantar usta Kaplumbağaya boğdun ortalığı :D:D Eline sağlık güzel görseller çiçek sana
  2. H

    selamunaleyküm

    Cevap: selamunaleyküm Aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar
  3. H

    Definecinin Sağlığı: Kuru Fasulyenin Faydaları

    Cevap: Definecinin Sağlığı: Kuru Fasulyenin Faydaları Soğana bir yumruk cücüğünden başlayacan yemeğe :D:D Eline sağlık güzel faydalı bilgiler çiçek sana
  4. H

    Cıhad-ı ekber...

    Cevap: Cıhad-ı ekber... Zorlanıyoruz ama pes etmek yok Eline sağlık teşekkürler
  5. H

    çayı sevenlere ve misafir çok olanlara

    Cevap: çayı sevenlere ve misafir çok olanlara Güzel tasarım Kalabalık yerler için ideal
  6. H

    Kapı Eşiğindeki Taş

    Cevap: Kapı Eşiğindeki Taş Tarihe duyarlılık göstermiş kutluyorum :)
  7. H

    Karun Hazineleri

    Cevap: Karun Hazineleri Eline sağlık ağa teşekkürler
  8. H

    Malatya Sevserek Han’da Paydos..

    Cevap: Malatya Sevserek Han’da Paydos.. Salma çıkaracan bütün beldeye bu han yapılacak verenden bir akçe vermeyenden iki akçe Deli dumrul gibi
  9. H

    Başlık Parası 4 Bin Yıl Önce de Varmış

    Cevap: Başlık Parası 4 Bin Yıl Önce de Varmış Medeniyetin beşiği buralar olsa gerek şimdiki politikalarla geri bırakılmış olsada zamanında yaşam ileri düzeyde
  10. H

    Osmanlı’nın İlk Dönemi Ortaya Çıkıyor

    Cevap: Osmanlı’nın İlk Dönemi Ortaya Çıkıyor Hayırlı olsun güzel organizasyon
  11. H

    Türbeyi de Yağmalayan Defineciler Pes Dedirtti...BENCEDE PEEESSS

    Cevap: Türbeyi de Yağmalayan Defineciler Pes Dedirtti...BENCEDE PEEESSS Yazıklar olsun hangi aklıevvellerden akıl alıyorlarsa böyle işlere girişiyorlar:mad::mad:
  12. H

    Dünyada Bir İlk! Numizmatik

    Cevap: Dünyada Bir İlk! Numizmatik Görsel olsada görmüş olduk güzelmiş Teşekkürler
  13. H

    görsel define8

    Cevap: görsel define8 Eline Emeğine sağlık
  14. H

    Definecinin Hayallerindekiler

    Cevap: Definecinin Hayallerindekiler Hayal etmesekte gerçeğini gösek daha güzel olmamı
  15. H

    Niyet İbresi ve Muhasebe Şuuru

    Cevap: Niyet İbresi ve Muhasebe Şuuru Eline sağlık yine güzel paylaşım ALLAH razı olsun
  16. H

    eski araba reklamları

    Cevap: eski araba reklamları Ne günlerdi be arba almak için millet eşini dostunu devreye sokardı ya para çoktu ya akıl
  17. H

    herkeze merhaba

    Cevap: herkeze merhaba Hoş geldiniz iyi forumlar
  18. H

    tuva,da türk atası iskitler

    Cevap: tuva,da türk atası iskitler Paylaşım için teşekkürler
  19. H

    şaka imandan edeblir

    Cevap: şaka imandan edeblir Amin Amin Amin
  20. H

    Tanışma

    Cevap: Tanışma Mekanımıza hoş geldiniz iyi forumlar
Üst Alt