Arama sonuçlarınız | Sayfa 7 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. H

    Yazıyı OKUMAK 2 DAKİKANIZI ALIR!

    Cevap: Yazıyı OKUMAK 2 DAKİKANIZI ALIR! Çok güzel eline sağlık HARBİCİ Usta bu devirde böylesini bulacağımı bilsem hergün bir torba Aitın kaybetmeye hazırım (Bu tür olaylar yaşanmıştır olmamıştır diyemem yaşanmmamış olsa dahi insanları iyi yöne sevk etmek için yine iyi insanlar tarafından...
  2. H

    Namaz

    Cevap: Namaz Çok güzelde AH AH kendi kendime :mad::mad::mad::(:(:(:(
  3. H

    BİZİM KÖYÜN BAYKUŞU ((amedli dostum :) ))

    Cevap: BİZİM KÖYÜN BAYKUŞU ((amedli dostum :) )) Şu an 3. foto bu fotoda görünenler kabartmamı son fotodaki siyahlık yanık isimi
  4. H

    Işaretli taş

    Cevap: Işaretli taş Eskiden dik olarak duruyor ise altı yada açık kısmı aşağı gelecek şekildeyse kasada olabilir
  5. H

    BİZİM KÖYÜN BAYKUŞU ((amedli dostum :) ))

    Cevap: BİZİM KÖYÜN BAYKUŞU ((amedli dostum :) )) Kalp gördüm sanki tehlike var gibi
  6. H

    Cadı suratı ve baktığı taraftaki bacalı kral mezarı açılmamış

    Cevap: Cadı suratı ve baktığı taraftaki bacalı kral mezarı açılmamış 1.ci foto soldan çekilmiş olsaydı Kartal olabilirdi diye düşünüyorum
  7. H

    kendi köyümden birkaç manzara sizlere

    Cevap: kendi köyümden birkaç manzara sizlere Güzel kareler usta ellerine sağlık
  8. H

    Definecinin Siyer Günlüğü:İslam’ın İlk Öğretmeni; Mus’ab b. Umeyr (ra)

    Cevap: Definecinin Siyer Günlüğü:İslam’ın İlk Öğretmeni; Mus’ab b. Umeyr (ra) Eline sağlık ustam ALLAH cc Razı olsun
  9. H

    Bu ülkenin insanlarını seviyorum

    Cevap: Bu ülkenin insanlarını seviyorum çiçek sana
  10. H

    en pahalı durağı çaldılar

    Cevap: en pahalı durağı çaldılar Yoktur üstümüze götürdünmü büyük götüreceksin ufakları civcivler yiyor
  11. H

    Yeni üyeyim

    Cevap: Yeni üyeyim Hoş geldiniz güzel paylaşımlar
  12. H

    insanlardan umudumu kesmedim

    Cevap: insanlardan umudumu kesmedim İyiler ve kötüler herzaman vardır mühim olan sizin kiminle karşılacağınızdır
  13. H

    Definenin sırrı

    Cevap: Definenin sırrı Halkalı kayayı açalım aşağıdan 18 yukarıdan 6. Eşkiya başları adedi 24 tür 6 sı üst Makam 18'i alt makamdadır hepsinin birbirleriyle bağlantısı olduğundan Halkalı denmiştir sırlarını kendilerinden başkalarına vermediklerinden sağlamlıklarından ötürü kaya denmiştir.
  14. H

    D.Günü hayırlı ömürler harbici

    Cevap: hayırlı ömürler harbici Her şey gönlüce olsun sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim
  15. H

    Diyarbakir Eğil ilçesinden görsel kendi foto makinamdan

    Cevap: Diyarbakir Eğil ilçesinden görsel kendi foto makinamdan Güzel kareler eline sağlık
  16. H

    Karabük günleri, ankarada

    Cevap: Karabük günleri, ankarada Eline ayağına sağlık gezmiş kadar olduk
  17. H

    Trablusgarb çephesinde direnişci idamları

    Cevap: Trablusgarb çephesinde direnişci idamları Çok badirelr atlattık çok canlar düştü toprağa yaşadıklarımızı bir daha yaşamamak için gözlerimizi dört kulaklarımızı on dört açmamız lazım ama canavarlar yedi koldan saldırıyor:mad: bazen düşünüyorum bunları hakmı ediyoruz acaba :mad:
  18. H

    bunu yapabilirmiyiz DEFİNE MEKANİ COM olarak

    Cevap: bunu yapabilirmiyiz DEFİNE MEKANİ COM olarak Hele birde yetim kimsesiz ise yaşarken cenneti tadabilirsiniz
  19. H

    türkiyenin en sosyal en renkli en dinamik define sitesi

    Cevap: türkiyenin en sosyal en renkli en dinamik define sitesi Ellerinize sağlık güzel olmuş
  20. H

    Ustalar, bu kaya hakkında yorumlarınızı bekliyorum önemli

    Cevap: Ustalar, bu kaya hakkında yorumlarınızı bekliyorum önemli Kayayı bir Hayvan kafasına benzetebildim bir yüzü kroki gibi işlenmiş geldi
Üst Alt