Arama sonuçlarınız | Sayfa 6 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. H

    Var oluşun yaşamın simgesi

    Cevap: Var oluşun yaşamın simgesi Evet çok yerde görünür Emeğine sağlık
  2. H

    Sevdiysem sonuna kadar gittim, bitirdiysem öldürse de hasreti geriye dönmedim

    Cevap: Sevdiysem sonuna kadar gittim, bitirdiysem öldürse de hasreti geriye dönmedim Eline emeğine sağlık
  3. H

    Sualtı Araştırmaları İçin Önemli Hamle

    Cevap: Sualtı Araştırmaları İçin Önemli Hamle Hayırlı olsun
  4. H

    Topal Ayı

    Cevap: Topal Ayı Topal ayı ayakta değildir yatar vaziyette yüzü dereye bakar ve karşı taraftadır ayağı
  5. H

    bu harita hakkinda detayli bilgisi olan arkadaslar

    Cevap: bu harita hakkinda detayli bilgisi olan arkadaslar Bu haritanın diğer haritalardan farkı yok. Elinize hangi haritayı alırsanız alın mutlaka sizi bölgenizden bir yere götürür ama gerçek bölgeyi bulmak (tamamını)çok zordur şu ana kadar kimse gerçek bölgeye ulaşamamıştır
  6. H

    ]utanmayı unuttuk

    Cevap: ]utanmayı unuttuk Ne dese haklı iyi döşenmiş Eline sağlık Lacivert ustam paylaşım için teşekkürler
  7. H

    sakal_08

    Cevap: sakal_08 Hoş geldiniz iyi forumlar
  8. H

    kilise ve mezarları

    Cevap: kilise ve mezarları Eline sağlık Asiavcı ustam
  9. H

    makas işareti

    Cevap: makas işareti Hayatın son bulması anlamına geliyor demekki mezarlar yakın olduğuna göre eline sağlık
  10. H

    Sekîne

    Cevap: Sekîne Eline emeğine sağlık Lacivert ustam bu sandık ALLAH dostlarına ferahlık düşmanlarına Ateş demektir
  11. H

    "Hiçbir ideoloji insandan ve insan onurundan daha değerli değildir"

    Cevap: "Hiçbir ideoloji insandan ve insan onurundan daha değerli değildir" En şerefli mahluk olan insandan daha değerli ne olabilir yalnız başka milletler yazdıkları ideoloji ile benim milletime ayar vermeye kalktılarmı benimde kendi ideolojimi yazma ve aktif hale getirme hakkım doğar
  12. H

    görsel define17

    Cevap: görsel define17 Eline emeğine sağlık defineden ziyade sanaat eseri olarak bir harikalar
  13. H

    2300 yıllık piramidi yıktılar

    Cevap: 2300 yıllık piramidi yıktılar Para uğruna tarihi katletmek yazıklar olsun en büyük cezayı vereceksin ibret için protesto
  14. H

    İlkokul Öğrencilerine Uygulamalı Arkeoloji Eğitimi

    Cevap: İlkokul Öğrencilerine Uygulamalı Arkeoloji Eğitimi Haklısın usta (alkış)
  15. H

    Regaip kandili;

    Cevap: Regaip kandili; Amin Hayırlı Kandiller
  16. H

    roma yüzükleri görsel

    Cevap: roma yüzükleri görsel Hepsi değerlidir illaki ama birisi hepsinden değerlidir onuda alıcı gözüyle bakan belirler :confused: somurtuk
  17. H

    para para para

    Cevap: para para para Eline sağlık güzel paralar hele sarı olan Mükemmel
  18. H

    Regâib gecesi

    Cevap: Regâib gecesi Tüm İSLAM Aleminin Regaip gecesi mübarek olsun
  19. H

    Kur'an Sevgi, Şefkat ve Merhametin Sanatını Öğretir

    Cevap: Kur'an Sevgi, Şefkat ve Merhametin Sanatını Öğretir Eline sağlık Lacivert ustam ALLAH razı olsun
  20. H

    Tılsım

    Cevap: Tılsım Çok değerli bilgiler ASİAVCI ustam paylaşım için teşekkürler
Üst Alt