Arama sonuçlarınız | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. H

    Tevâzû; En Büyük Kulluk Edebidir

    Cevap: Tevâzû; En Büyük Kulluk Edebidir Eline emeğine sağlık ALLAH Razı olsun Lacivert ustam Olmamız gereken durum
  2. H

    Yardımcı Olur Musunuz ?

    Cevap: Yardımcı Olur Musunuz ? Hangi Eşkiya Wolcan değilse Doğru olabilir bir ihtimal
  3. H

    Horasan nasıl cözülür

    Cevap: Horasan nasıl cözülür Çok güzel bilgiler Usta eline sağlık
  4. H

    Iskit kıpcak mezar taşı

    Cevap: Iskit kıpcak mezar taşı Teşekkürler
  5. H

    Taş Devri Mağaralarını Fransız Arkeologlar İnceleyecek

    Cevap: Taş Devri Mağaralarını Fransız Arkeologlar İnceleyecek Bilgi için teşekkürler
  6. H

    Meğer Baba Olmak…

    Cevap: Meğer Baba Olmak… Emeğine sağlık teşekkürler
  7. H

    50 adım uzunlugundakı kayadakı tumsek ve kanal

    Cevap: 50 adım uzunlugundakı kayadakı tumsek ve kanal Kanal doğal değil murç izleri görünüyor tümsekte doğal görünmüyor
  8. H

    Çok zaman önceydi. O kadar zaman önceydi ki zaman diye bir şey yoktu.

    Cevap: Çok zaman önceydi. O kadar zaman önceydi ki zaman diye bir şey yoktu. Ne desemki Haklısın uyarı niteliğinde Eline sağlık
  9. H

    Günümüze ulaşan edirne türbeleri

    Cevap: Günümüze ulaşan edirne türbeleri Eline sağlık
  10. H

    Yezidiler ve inanışları

    Cevap: Yezidiler ve inanışları Başka kavimler başka inanışlar hakkında bilgi sahibi olmak adına teşekkürler Eline emeğine sağlık
  11. H

    Tarsus şelalesi görsel

    Cevap: Tarsus şelalesi görsel yazarsam yaşım açığa çıkar baya bir on yıllar oldu İhtiyar olmak istemiyorummmm:D:D:D:D
  12. H

    Ebla Tabletlerinde Adı Geçen Peygamberler

    Cevap: Ebla Tabletlerinde Adı Geçen Peygamberler Eline sağlık Güzel bilgiler
  13. H

    Tarsus şelalesi görsel

    Cevap: Tarsus şelalesi görsel Askerken hafta sonlarını Tarsus parkında geçirirdim Baç köprüsüne gitmişliğim vardırda burayı hiç görmeden yemişiz yirmi ayı tüh ağa parkıda fotolada maziyi yad edelim :p:p Eline sağlık teşekkürler
  14. H

    Güz bir haber sebastapolisten geldi

    Cevap: Güz bir haber sebastapolisten geldi Bir kere gitmiştim yıllar önce Mutlaka gün yüzüne çıkarılması gereken Antik kentlerimzden biri
  15. H

    Mutlu haber

    Cevap: Mutlu haber Memlekette güzel şeylerde olmuyor değil hani paylaşım için teşekkürler
  16. H

    Eski Yunan İşkence Aleti pirinç boğa

    Cevap: Eski Yunan İşkence Aleti pirinç boğa korkunç :mad:
  17. H

    Yetiş ya Muhammed Yetiş ya Ali

    Cevap: Yetiş ya Muhammed Yetiş ya Ali Bu günlerde çok ihtiyacımız var çok
  18. H

    Roma darphaneleri

    Cevap: Roma darphaneleri Lacivert Ustam Nasrettin hoca geldi aklıma :D:D:D:D
  19. H

    Sahte sikke nasil anlasilir.

    Cevap: Sahte sikke nasil anlasilir. Gerçeğini bir görsek ondan sonrası kolayda şöyle yumuşak bir dokunuş, derin bir nefes, hoş bir haz. Sahte olanda bunlar olmaz zaten :p
  20. H

    İslam Özüne Dönecektir

    Cevap: İslam Özüne Dönecektir On numara bir yazı İnşALLAH dedikleriniz olacaktır lakin Bu kadar detaya boğulmuş İSLAMİYET'i yine yüzyıllardır Atalarından öğrenen nesil yeni gerçek İslamiyeti anlatanlara karşı cahiliye döneminde RESULULLAHA dendiği gibi biz atalarımızdan öğrendiklerimizle...
Üst Alt