Arama sonuçlarınız | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. H

    bu kadar işaret bir arada olabilirmi?

    Cevap: bu kadar işaret bir arada olabilirmi? Aranan gerçek bölgeyi belirten işaretler diye düşünüyorum nerde olduğuda önemli tabi
  2. H

    Roma darphaneleri

    Cevap: Roma darphaneleri İyi maden varmış bu kadar darphane kurduklarına göre Eline sağlık FENERLİ ustam
  3. H

    haç ve acılmış kasa

    Cevap: haç ve acılmış kasa Güzelmiş usta eline sağlık Ben açsaydım dahada güzel görünürdü :p
  4. H

    Miraç Kandili Mesajları

    Cevap: Miraç Kandili Mesajları İSLAM alemnin Miraç gecesi mübarek olsun Hayırlara vesile olsun İnşALLAH
  5. H

    '' miraç kandili ''

    Cevap: '' miraç kandili '' Güzel işlemişsin eline emeğine sağlık ALLAH razı olsun Tüm İSLAM aleminin MİRAÇ gecesi mübarek olsun
  6. H

    Aşkın Sırrı

    Cevap: Aşkın Sırrı Paylaşım için teşekkürler
  7. H

    Rexse rakip çıktı

    Cevap: Rexse rakip çıktı Rex'e rakip olamaz Antenleri düşük :D:D
  8. H

    İstiğfar

    Cevap: İstiğfar ALLAH son nefeste cümlemize istigfar etmeyi nasip etsin inşALLAH eline sağlık ustam ALLAH razı olsun
  9. H

    Benlik.. Benlik.. Benlik.. ve Kendini Aşmış Yiğitler

    Cevap: Benlik.. Benlik.. Benlik.. ve Kendini Aşmış Yiğitler Eline emeğine sağlık ustam zevkle okudum Yaratılmış hiçbir mahlukatın ben deme Hakkı yoktur Ancak ALLAH'u teala ben diyebilir. Ondan gayrı ben diyenler nefsine uyarki maazallah Rabbim esirgesin
  10. H

    Sarpedon.. Merhabalar

    Cevap: Sarpedon.. Merhabalar Tekrar hoşgeldin
  11. H

    görsel.

    Cevap: görsel. Eline sağlık güzel kareler Yalnız birşey merak ettim o Fuat oraya niye çıkmış somurtuk :p:p
  12. H

    Armut Ağacının Definecilikte Yeri

    Cevap: s..a Haklısın KANAS USTA bu sistem öyle kolay öğrenilecek bir iş değildir yıllar gerektirir Ya kafan çalışacak yada Hocan çok iyi olacak
  13. H

    metodor

    Cevap: metodor Hoş geldiniz iyi forumlar
  14. H

    Nasreddin Hoca ve Esrar !

    Cevap: Nasreddin Hoca ve Esrar ! Meşhur fıkranın yeni versiyonu :D:D
  15. H

    öküzlüğün alemi yok!...

    Cevap: öküzlüğün alemi yok!... Zamana uygun Eline sağlık
  16. H

    Site ile ilgili (Sürekli donup kalıyor)

    Cevap: Site ile ilgili (Sürekli donup kalıyor) Resimlerden kaynaklanıyor sanıyorum ebatla ilgili olabilir Crom kullanıyorum yine donma var
  17. H

    Definecinin Bilgi Dağarcığı: Osmanlı'da Lale

    Cevap: Definecinin Bilgi Dağarcığı: Osmanlı'da Lale Bukadar araştırmak okumak zaman ister Hakkını helal et eline emeğine sağlık
  18. H

    760 Yıllık Eser Artık Nem Kapmayacak

    Cevap: 760 Yıllık Eser Artık Nem Kapmayacak 760 sene önce herşey düşünülmüş zaman içinde nefes alamaz hale getirmişiz ne mutlu bize tarihimize verdiğimiz zararlarla nekadar övünsek azdır
  19. H

    Avustralya’daki Sikkeler Ait Olduğu Yere Döndü

    Cevap: Avustralya’daki Sikkeler Ait Olduğu Yere Döndü Öz topraklarına dönmek sikkeleri bile sevindirmiştir. Taş yerinde ağırdır sözü buna güzel örnek.
  20. H

    İnşaat Hafriyatında Tarihi Eser Çıkıyor

    Cevap: İnşaat Hafriyatında Tarihi Eser Çıkıyor Vardır yukarıyla bir akrabalıkları vatandaş çivi çakamazken dozerlerle hafriyat yapmak herkesin yiyeceği yoğurt değildir
Üst Alt