Arama sonuçlarınız | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. H

    TÜM İLLERİN ESKİ İSİMLERİ İLÇELERDE DAHİL__-ağa_0074__-

    Cevap: TÜM İLLERİN ESKİ İSİMLERİ İLÇELERDE DAHİL__-ağa_0074__- En son şehir ağa 0074 galiba yeni ben bunu biryerden hatırlıyorum ama çıkaramadım :confused: ihtiyarlık işte :D:D:D Eline emeğine sağlık :)
  2. H

    Tokat fragman...

    Cevap: Tokat fragman... Tüm TOKAT'a ve Tokatlılara Selam olsun güzel memleket
  3. H

    Tabut şeklinde taş

    Cevap: Tabut şeklinde taş Dördüncü fotonun olduğu kısmı temizleyip (yosun v.s) atarsanız güzel şeyler görünecek gibi
  4. H

    Türkiyem

    Cevap: Türkiyem Teşekkürler (alkış)(alkış)
  5. H

    migren hastalığı.

    Cevap: migren hastalığı. Yağmurcu kardeşim Şifalı bitkiler satan aktarlardan Biberiye bitkisi al demle çay gibi iç tavsiye ettiklerimden olumlu sonuçlar aldım inşALLAH sanada faydası olur Tabiki doktora görünmendede fayda var Sinüzitde olabilir
  6. H

    Hastalık degerli dostlarim

    Cevap: degerli dostlarim çok geçmiş olsun ALLAH'm şifa vesin İnşALLAH
  7. H

    s a

    Cevap: s a Yolun ve bahtın açık olsun
  8. H

    D.Günü Kervan07

    Cevap: Kervan07 Gözünüz aydın ALLAH Analı Babalı büyümek bol rızıklı uzun ömür nasip etsin İnşALLAH
  9. H

    Hastalık ANAİTİS Usta

    Cevap: ANAİTİS Usta RABBİM Tez zamanda şifalar versin İnşALLAH
  10. H

    Üyemiz Katılmış Olduğu Yarışmada Desteklerinizi Bekliyor

    Cevap: Üyemiz Katılmış Olduğu Yarışmada Desteklerinizi Bekliyor oyladım
  11. H

    Acemi Üye

    Cevap: Acemi Üye Hoş geldiniz iyi forumlar
  12. H

    Hayal kırıklığı Girit ve Knossos Sarayı

    Cevap: Hayal kırıklığı Girit ve Knossos Sarayı Girit hakkında kısaca bilgi aldık kulağımıza küpe olsun babında Eline sağlık
  13. H

    Mahzun Kalblerin Ağlaması

    Cevap: Mahzun Kalblerin Ağlaması Eline emeğine sağlık bizleri aydınlatıyorsun RABBİM razı olsun inşALLAH
  14. H

    Kava

    Cevap: Kava Nerede bulunur bu mübarek biraz sakinleşmeye ihtiyacım var (alkış)
  15. H

    üzüm çekirdeginin faydaları ve tarihçesi

    Cevap: üzüm çekirdeginin faydaları ve tarihçesi yazda geldi tam zamanı eline sağlık faydalı bilgiler
  16. H

    İstişare.. Mutlaka İstişare; Fakat, Kiminle?!.

    Cevap: İstişare.. Mutlaka İstişare; Fakat, Kiminle?!. Eline sağlık Lacivert Ustam önemli mesele (Eşin yok menendin yok acem mülkü fedadır )bu aralar yağcılar tarafından satılan engüzel yağlardan Fena İs..aL yapsada
  17. H

    Balkanlardaki Osmanlı Mimari Eserleri

    Cevap: Balkanlardaki Osmanlı Mimari Eserleri Emeğine sağlık Ecdadın balkanlardaki izleri daima vardır her ne kadar yıkıma uğrasada küllerinden doğdu derlerya
  18. H

    TV kanalları

    Cevap: TV kanalları Güzel konuya parmak basmışsın eline sağlık
  19. H

    Sol Göz Dünyaya, Sağ Göz Âhirete Bakar!..

    Cevap: Sol Göz Dünyaya, Sağ Göz Âhirete Bakar!.. Emeğine sağlık ALLAH razı olsun Ustam
  20. H

    Üstadlar yorumlarınızı bekliyorum

    Cevap: Üstadlar yorumlarınızı bekliyorum Bu kaya sabitse üzerindeki çizgilerde Murç izi varsa çizgiler bölgeye uyuyorsa dere çatak vs Harita olabilir düşüncem budur
Üst Alt