Arama sonuçlarınız | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. Turkia

    Oysa Ki Az Kalmıştı ( Görsel )

    Cevap: Oysa Ki Az Kalmıştı ( Görsel ) Baktık Ki Kapıdan Olmuyo Bacadan Girelim Dedik koptum Sonrası Noel Baba Geldi Bacadan Ben Girerim .. Sizin Ne isiniz Var Burada Diyip Bizi Bacadan Asagıya Attı :D:D
  2. Turkia

    Oysa Ki Az Kalmıştı ( Görsel )

    Cevap: Oysa Ki Az Kalmıştı ( Görsel ) Kesinlikle öyle 1.5 Seneden Durdur, Durduk Bekledik Planını Yaptık .. Balıklama Girilmedi .. Ama Artık Orası Yasak Bölge protesto
  3. Turkia

    Oysa Ki Az Kalmıştı ( Görsel )

    Cevap: Oysa Ki Az Kalmıştı ( Görsel ) Bu İşlere Başladıgın Zaman Herşeyi Göze Alıp Gireceksin .. Cesaret Risk Olmadan Başarı Elde Edilmez .. HARBiCi Ustam Dogru Yeri İşaret Etmiş Orada Çalışma Yapıldı .. Tünel’e Girildi .. Yaklaşık 20-25 Metre Gidildi Sonunda Sert Bi Kaya’ya Denk Geldi .. Ama...
  4. Turkia

    Mozaik -2- ( Görsel )

    Cevap: Mozaik -2- ( Görsel ) Hayır İznik'te Değil Usta ..
  5. Turkia

    Mozaik -1- ( Görsel )

    Cevap: Mozaik -1- ( Görsel ) Yaklaşık 60-70 Cm Toprak Altından Çıktı .. Bu Her iki Mozaik Birbirlerine 3-4 Km Uzaklıkta ..
  6. Turkia

    Mozaik -2- ( Görsel )

    Bu Mozaik'te Yaklaşık 3.000 ila 4.000 Metre Kare Arasın Da Yer Alıyor ..
  7. Turkia

    Mozaik -1- ( Görsel )

    Bu Mozaik Yaklaşık 1.800 ila 2.000 Metre Kare Arasın Da Yer Alıyor ..
  8. Turkia

    Oysa Ki Az Kalmıştı ( Görsel )

    Cevap: Oysa Ki Az Kalmıştı ( Görsel ) Hayırlı Cumalar .. Tesekkür Ederim Ustam .. Sapa Saglam Duruyor Hala .. Büyük Bir Engel Cıktı :)
  9. Turkia

    Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ?

    Cevap: Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ? Aslında Söylediklerim Zorlarına Gitti .. ve Sakladıgım Malzemeyi De Bulmamıslardı :) Bölgeyi Göstermediler Bulamayıncada Benden Resim istedi Hakan Gönderdim Ne Sakladıgımı önceden Gördü .. Bende Kulak Arkası Yapıp Ez Gectim Hakan Da Hutame'de Beni...
  10. Turkia

    Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ?

    Cevap: Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ? ASİAVCI Ustam Benim De Aklıma Takılan Su .. Bende Dikkatlice Yapılan Herseyi izliyorum .. Genelde Sürekli Yaa Oda Mezarı Yada Tünel Söyleniyor .. Bugün Biri Bana Yazdı Aynen O Sekilde Onada Bakılmıs Suan Grup'ta Kendisi Yok Silmisler Adamı .. Söyledigi...
  11. Turkia

    Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ?

    Cevap: Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ? ersan Kardes Diger Eski Resimlere Bakarsan Daha Detaylı Resimler Bulunuyor .. Evet üzerisinde Kanal Var Kanal öne Degil Asagıya Dogru iniyor .. Ama Suda Var Kanalın Gösterdigi Bir Yerde Var Oda Arkasında ( C ) Sekli Olan Kaya Resimlerde Görürsünüz Zaten...
  12. Turkia

    Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ?

    Cevap: Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ? a.S ersan Kardesim .. Senin Kasa Olarak Gösterdigin Yeri Yokladım Diger Bölgeleri De Yokladım .. Ancak Bosluk Alamadım .. Bosluk Aldıgım Tek Bir Tarafı Vardı Oda Kafası .. Bende Kafasını iki Böldüm Her Hangi Birseye Rastlamadım .. Sanırım Baktıgı Yöne...
  13. Turkia

    Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ?

    Cevap: Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ? Tabi cantar Hocam Acıklarım .. ( OK ) ile Gösterdigi Yerlerin Hepsi Birer Mezar .. Mezarların Degerli Oldugunu ve En iyisisi Olan ise Oda Mezarının Oldugunu Belirtti .. Oda Mezarı Diger Mezarlardan Cokta iyi Oldugunu Söyledi .. Mavi Uzun Cizgi ise...
  14. Turkia

    Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ?

    Cevap: Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ? S.a Tekrardan öncelikle Hayırlı Cumalar Dilerim .. Kaplumbaga'nın Kafasını ikiye Böldüm Kafasında Yön Verici Bir isaret ve Her Hangi Birsey Cıkmadı .. Bir Sahıs Kaplumbaga'nın 3D Görüntüsünü Cıkardı .. Cıkaran Kisiyide Buradan Bir Kac Kisi Kendinisi...
  15. Turkia

    KRAL MGIRO'nun Yeri

    Cevap: KRAL MGIRO'nun Yeri Ben Girisini istemiyorum Sadece Bilgisi Olan Var Mı Söyledim .. Sagolun Sizde Yeterinceye Kadar Bilgi Verip Yardımcı Oldunuz ..
  16. Turkia

    KRAL MGIRO'nun Yeri

    Cevap: KRAL MGIRO'nun Yeri Yer Batman'da Bulunuyor .. Sit Alanı Oldugu Da Dogru .. Buda Baska Bir Yer Kimi Höyük Diyor Kimi De Tümülüs .. Höyük - YouTube
  17. Turkia

    KRAL MGIRO'nun Yeri

    Cevap: KRAL MGIRO'nun Yeri Sen Neyi Bilmek ögrenmek istiyorsan Söyle Yardımcı Olayım .. Bildigim Kadari ile Tümülüs'ün Tuzagı Sudur ve Oldukca Malı Yüklüdür ..
  18. Turkia

    KRAL MGIRO'nun Yeri

    Cevap: KRAL MGIRO'nun Yeri Ne Yönden Bilgi Paylaşımını istiyorsun ?
  19. Turkia

    KRAL MGIRO'nun Yeri

    S.a Değerli Ustalar ve Arkadaşlar öncelikle Sizlerin ve Ailenizin Geçmiş Kurban Bayramını Kutlarım .. Bu Resimler KRAL MGIRO Bölgesine Ait .. Bu KRAL Hakkında Bilgisi Olan Var Mı ?
Üst Alt