Arama sonuçlarınız | Sayfa 10 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. Turkia

    Tümülüs Olabilir Mi ?

    Cevap: Tümülüs Olabilir Mi ? Oraya Girmek Calısma Yapmak Amacıyla Paylasmadım .. Sadece Acaba Tümülüs Olabilir Mi Diye Merak Ettim .. Kazma Kürek Kepce ile Calısma Yapmıyorlar .. Gecen Sene Degil Ondan önce Ki Sene Bir Sürü Parca Cıkardılar .. Hatta Bir Tane Heykeli Orada Calısan Bir Arkadasım...
  2. Turkia

    Birşey İfade Ediyor Mu Sizce ?

    Cevap: Birşey İfade Ediyor Mu Sizce ? Bugün Oraya Gidecektik Aslında Kısmet Olmadı Gidemedik .. Gittigim Zaman Söyledigin Gibi Bir Cok Yönden Farklı Resimler Cekecegim .. cantar Arkadas Bir Cok Hayvanı Saydı Bu Yer Ne Anlama Gelip Neyi ifade Ediyor ?
  3. Turkia

    Birşey İfade Ediyor Mu Sizce ?

    Cevap: Birşey İfade Ediyor Mu Sizce ? Ben Bunları Gördüm Dogru Mu ?
  4. Turkia

    Tümülüs Olabilir Mi ?

    Cevap: Tümülüs Olabilir Mi ? Sadece Merak Ettigim icin Sizlerle Paylastım Ugrasmak icin Degil Yani .. Diger Acmıs Oldugum Konular icin Ne Söylüyorsun aga_0074
  5. Turkia

    Birşey İfade Ediyor Mu Sizce ?

    Cevap: Birşey İfade Ediyor Mu Sizce ? cantar Arkadasım Senin De Söyledigin Gibi Burası Cok Güzel Bir Bölge Tarihi De Cok Eski Döneme Dayanıyor .. Sadece Bir Kac Yer Paylastım Sizlerle .. Bu Resimde Olan Yeri De Tesadüf Eseri Gördüm .. Ama Yakınısına Gidemedim .. Sadece Yol üstü 2 Tane Fotograf...
  6. Turkia

    Papatya Mı ? Yoksa Yıldız Mı ?

    Cevap: Papatya Mı ? Yoksa Yıldız Mı ? Yeni Resimler Ekledim Umarım Detaylı Sekilde Bölgenin Resimlerini Cekebilmisimdir .. http://www.youtube.com/watch?v=gR33k0ZYpK4
  7. Turkia

    Birşey İfade Ediyor Mu Sizce ?

    Cevap: Birşey İfade Ediyor Mu Sizce ? Tepedekinin Baktıgı istikamet Karsısında Konuda Acmıs Oldugum Su Damlatan Magara Bulunuyor .. Yaklasık 400-500 Metre Arkasında Degirmen, Kilise, Eski Yerlesim Alanı Mevcuttur ..
  8. Turkia

    Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ?

    Cevap: Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ? Arkadaslar Kaplumbaga'ya Yeni Resimler Ekledim Yorumlarınızı Bekliyorum Tesekkürler ..
  9. Turkia

    Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ?

    Cevap: Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ? Kayalıklar Var Arkadasım Haklısın Sadece Kaplumbaganın Resimlerini Cekmisim .. Bu Hafta icinde Acmıs Oldugum Konuların Resimlerini Daha Detaylı Cekip Sizlerle Paylasacagım ..
  10. Turkia

    Su Damlatan Bir Magara ..

    Cevap: Su Damlatan Bir Magara .. ALLAH Sizden ve Diger Arkadaslardan Razı Olsun Vermis Oldugunuz Bilgiler isime Yarıyabilir .. 2-3 Saatimi Oraya Ayırmam Gerekiyor .. Hafta Sonu Nasipse Oraya Gidip Resim ile Birlikte Videoda Paylasacagım ..
  11. Turkia

    Kapı İşareti !

    Cevap: Kapı İşareti ! A21MEDLİ Cizmis Oldugun Sekil Kilisenin icinde Var Ama Kapı Olarak Görünüyor Yani Odanın Giris Kapısı Sekline Uyusuyor ..
  12. Turkia

    Su Damlatan Bir Magara ..

    Cevap: Su Damlatan Bir Magara .. HARBiCi Arkadasım Bu Hafta Sonu Oraya Gidecegim .. Söylediklerini Aynen Uygulayıp Cok iyi Bir Arastırma Yapıp .. Resim ve Video'ları Paylasacagım ..
  13. Turkia

    Kapı İşareti !

    Cevap: Kapı İşareti ! TATLARLI Arkadasım Ever İşaret Kilise'nin Dogusunda .. ve Bölgede Dogu Tarafında Kalıyor .. Resim'de Belirtmis Oldugum Kaya üzerinde Ki Rakamlarda Ki Kayaları Cıkartmayı Düsünüyorum .. Kapı İşaretine Ellemeyi Düsünmüyorum .. Cünkü Bilgi ve Tecrübesi Olan Bir Kisinin...
  14. Turkia

    Kapı İşareti !

    Cevap: Kapı İşareti ! Dogru Söylüyorsun A21MEDLİ önce Bana Tası Kırmamı Söyledi Daha Sonra Vazgecti .. Arkasından Bana Zarar Verebilecek Birseyler Cıkacagını Söylemisti .. Mahsen'i Mi Belirtiyor Yoksa Hediyesini Mi Belirtiyor ? A21MEDLİ Arkadasım Calısma Yapmıs Oldugum O Yer Kilisede Degil ...
  15. Turkia

    Kapı İşareti !

    Cevap: Kapı İşareti ! Odada Calisma Yapmıstım Biraz .. Elime Bir Cekic Alıp Giriste Sag Tarafta Olan Mezarın Hemen Yanı Basında Bulunan Duvara Cekicle Vurdugum Zaman Duvarın ici Bos Olarak Geliyordu .. ötekilerinde Yaptıgım Zaman ise Dolu Olarak Gösteriyordu .. Duvara Bir Kac Kere Vurdugum...
  16. Turkia

    Papatya Mı ? Yoksa Yıldız Mı ?

    Cevap: Papatya Mı ? Yoksa Yıldız Mı ? Yorumlarınız icin Tesekkür Ederim Arkadaslar .. O Bölgede Daha Detaylı Arastırma Yapmam Gerekecek .. Cünkü Arkadas Onun Yanında Ki Kaya'nın Yanında 2 Farklı isaret Bulmus ..
  17. Turkia

    Tümülüs Olabilir Mi ?

    S.a Arkadaslar isaretlemis Oldugum Kısım Bana Göre Tümülüsü Andırıyor .. Cünkü Her Yazın Ankara Mersin'den Arkeolog'lar Gelip, Bizim Buradan 30-40 İşçi Alıp O Bölgede Calısmaya Götürüyorlar .. Gecen Sene Birsey Bulamadılar .. Ancak Ondan önce Ki Sene Bir Kac Degerli Parca Buldular Hatta Bizim...
  18. Turkia

    Birşey İfade Ediyor Mu Sizce ?

    Cevap: Birşey İfade Ediyor Mu Sizce ? 1 ve 2 Olan Resimler Kilisenin Yolu üzerinde Ancak Baya Bi Mesafe Var Aralarında .. 1 ve 2 Olan Resimlere Yakın Olan Yer, Konuda Acmıs Oldugum Su Damlatan Magara Magaraya Cıktıgım Zaman 1 ve 2inci Resimleri Görüyorum .. Diger 3 ve 4üncü Resimler ise...
  19. Turkia

    Birşey İfade Ediyor Mu Sizce ?

    Cevap: Birşey İfade Ediyor Mu Sizce ? Calkaya Arkadasım Senin Yazdıgın Hepsi Bulunuyor O Bölgede Kaya Altlarına ve Magaraya Saklanmıs Mezarları, Dere De Degirmen De Bulunuyor .. Arazi Müsaittir Hatta Bir Kac Yerden Cıkarılmısta .. Orada Hala Oldugunu Sanıyorum ..
  20. Turkia

    Su Damlatan Bir Magara ..

    Cevap: Su Damlatan Bir Magara .. Gördüm Resmi Telefonuma Da Attım .. Gittigim Zaman Lazım Olur .. Söylediklerini Aynen Uyguluyacam 1-2 Saat Arastırma Yapacagım .. Calkaya Arkadasım Söyledigini Uygularım Da Ne Kadar Kazmam Gerekecek ?
Üst Alt