Arama sonuçlarınız | Sayfa 8 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. Turkia

    Yardımcı Olur Musunuz ?

    Cevap: Yardımcı Olur Musunuz ? Ustalarım Sirvan Kara Hisar Köyünde ismi Gecen irus Kalesinin Yakınlarında Bulunan Tarlanın Bir Bölgesinde Yer Alıyor .. Hangi istikamette Oldugunu Da Belirtti Onu Acıklamim Bu Tarla'nın Sınırında Hiros Kayanın Oldugunu Söyledi Bu Söyledigim isimler Bir Hocanın...
  2. Turkia

    Yardımcı Olur Musunuz ?

    S.a Ustalar Bir Yerin ismini Duydum Ne Kadar Dogru Olup Olmadıgı Bilemiyorum Acmıs Oldugunuz Konularda Göremedim .. Yer Siirt / Sirvan / Kara Hisar Köyü Burada Eskiya Hazinesinin Oldugunu Söylüyorlar ve Hala Cıkarılmadıgını Duydum Sizce Dogrumudur ?
  3. Turkia

    Hac İsareti Mi ? Yardımcı Olur Musunuz

    Cevap: Hac İsareti Mi ? Yardımcı Olur Musunuz Tamam Hocam Oraları iyice Arastırmasını Yaparım ..Kilisenin icinde 2 Tane Tastan Süphelendim .. Bir Tanesinin Ortası Oyulup Kapatılmıs Digeri De üzerinde Oyuk isareti Var Her ikiside Saglam Duruyor Arkalarında Birsey Cıkar Mı ?
  4. Turkia

    Hac İsareti Mi ? Yardımcı Olur Musunuz

    Cevap: Hac İsareti Mi ? Yardımcı Olur Musunuz Bende Sizin Fikrinizdeyim Bunun Bir Yardımcı isareti Olmalı Ama Hangi Yöne Dogru Bakmak ilerlemek Gerekir .. Deresi Kurumus Zaten Senelerdir Yer Altından Gelen Bir Suyu Var ..
  5. Turkia

    Hac İsareti Mi ? Yardımcı Olur Musunuz

    Cevap: Hac İsareti Mi ? Yardımcı Olur Musunuz Yolum Tekrar Oraya Düserse Daha Detaylı Cevre Resimlerini Cekecegim .. Aile Mezarı Mı ? Yoksa Baska Birseyi Mi Andırıyor ? veya Buna Baglı Baska Bir Yardımcı isareti Olabilir Mi ?
  6. Turkia

    Hac İsareti Mi ? Yardımcı Olur Musunuz

    Arkadaslar Bu Resmini Cekmis Oldugum Kilisenin Dogu Tarafında Bulunan Duvarın üst Tarafında Bulunuyor .. Yan Yana Dizilmis 3-4 Tasın üstünde .. Soldan Saga Dogru isaretler Cizgiler Azalıyor Ne Anlama Geliyor Bunlar ? :confused:
  7. Turkia

    Burada Ne Görüyorsunuz ?

    Cevap: Burada Ne Görüyorsunuz ? Hocam En Yakın Resimleri Cektim .. Fazla Yakından Hic Birsey Anlasılmıyor Uzaktan Cekilince Belli Oluyor Bazı Yerler .. Kayaların Arkasında Gizlenmis Bir Yer Var ..
  8. Turkia

    Burada Ne Görüyorsunuz ?

    Cevap: Burada Ne Görüyorsunuz ? Resimde Ki Gördügünüz Kayalar Kesinlikle Oraya Sonradan Eklenmistir .. iki Gün önce Oradaydım .. Resim ve Video Olarak Cektim .. Malın Hala Durduguna Eminim .. Ama Orası Ama Asagılar Da Bir Yerde Ama Nerede Olabilir .. Fenerli Arkadasım isaretlemis Oldugun...
  9. Turkia

    Burada Ne Görüyorsunuz ?

    Cevap: Burada Ne Görüyorsunuz ? Sanırım Kimse Yorum Yapmıyacak :(
  10. Turkia

    Burada Ne Görüyorsunuz ?

    Cevap: Burada Ne Görüyorsunuz ? Arkadaslar Resimler Bunlar .. Daha önce Konusunu Acmıs Oldugum Su Damlatan Magara Bunun Hemen Arka Kısmında Yer Alıyor ..
  11. Turkia

    Burada Ne Görüyorsunuz ?

    Cevap: Burada Ne Görüyorsunuz ?
  12. Turkia

    Burada Ne Görüyorsunuz ?

    Cevap: Burada Ne Görüyorsunuz ? Buranın önden ve Yandan Bir Kac Resmini Ekliyorum .. cantar Hocam'ın Görüpte Cizimlerini Paylasacagım .. Yorumlarınızı ve Düsüncelerinizi Sizlere Bırakıyorum ..
  13. Turkia

    Burada Ne Görüyorsunuz ?

    S.a Arkadaslar ve Ustalar Resmini Cektigim Kayada Ne Görüyorsunuz ?
  14. Turkia

    kabartma yılan - görsel

    Cevap: kabartma yılan - görsel Böyle Bir Gösterisli Belirgin Bir isaretin Malının Oldugunu Sanmıyorum Coktan Yagmalamıslardır Benim Kendi Düsüncem ..
  15. Turkia

    tavuk civciv ve işaretler

    Cevap: tavuk civciv ve işaretler Evet isaret Van'da Söyledigin Gibi De Yerinden Oynatılmıs Bende öyle Duydum Aynı Resimde Ki Gibi .. Farklı Oldugunu Sanmıyorum ..
  16. Turkia

    Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ?

    Cevap: Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ? Kafasında Birsey Olma ihtimali Var Mı ? veya Kayanın icinde .. Kafasında Bosluk Var Test Yaptım .. Mezar veya Oda Diyorsun Ancak Bunu Bir Makine ile Yapmak Gerek Yeri Zaten Müsait Degil :)
  17. Turkia

    tavuk civciv ve işaretler

    Cevap: tavuk civciv ve işaretler Aynen öyle Aga Kardes Bizim Buraya Bile Geldi Bu Tavuk Civciv isareti Elden Ele Siteden Siteye Dolasıyor Anlıyacagınız Sanırım Bir Sazan Arıyorlar :) Türkiye'nin Her Bölgesine Yayılmıs Mübarek :D Belirgin Bir isaret Bulmak Cok Zor Ya Kırılmıstır Yada...
  18. Turkia

    tavuk civciv ve işaretler

    Cevap: tavuk civciv ve işaretler Tavuk ile Civcivleri Elden Ele Dolasiyor :) Van Tarafinda Onlar Ama Malı Cikarilmis ..
  19. Turkia

    Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ?

    Cevap: Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ? ERG0001 - YouTube
  20. Turkia

    Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ?

    Cevap: Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ? Kanas Hocam Bende Sizin Düsündügünüz Gibi Düsünüyorum Ya Kaplumbaga'nın Altındadır Cünkü Kaya Oldukca Büyük ve Agırdır .. Yada Arkasında Ki Yerde Olabilir .. Peki Hocam Kafasında veya icinde Bunun Hediyesi Olamaz Mı ? Kafasını Yokladım Bosluk Sesi Var ...
Üst Alt