Arama sonuçlarınız | Sayfa 9 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. Turkia

    Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ?

    Cevap: Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ? Ayrıca Ustam Süphelendiginiz Yerleri isaretleyip Yollarsanız Sevinirim ..
  2. Turkia

    Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ?

    Cevap: Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ? Kanas Ustam, Basında Bosluk Testi Yaptım Kafa icerisi Bos .. Diger Bölgelerinde Yapmadım .. Karsında Olabilme ihtimali Yok Benim Bildigim Kadari ile .. Kaplumbaga'nın Altında veya Kaya icerisinde Olabilme ihtimali Var Mı ? Sonradan Yüklemis Oldugum Ona...
  3. Turkia

    Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ?

    Cevap: Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ? Büyük ihtimalle Yerinden Oynatildigini Düsünüyorum .. Bence Yerisi Suan Bulundugu Yer Degil .. En Cok Arkasından Süpheleniyorum .. Arkasında Olabilme ihtimali Yüksek ..
  4. Turkia

    Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ?

    Cevap: Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ? AsiAvcı Kardes Karsısına Gidemedim Ekin Oldugu icin Ama Arkadasımın Söyledigine Göre Dere Varmıs .. Karsısını Bir Kac Resim Cekerek Gösterebilirim ..
  5. Turkia

    Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ?

    Cevap: Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ? S.a Arkadaslar Tekrardan Gecenlerde Kaplumbaga'nın Civarlarında Biraz Arastırma Yaptık .. Yukarısında Kaplumbaga'nın Arkasına Bakan Ona Benzeyen ilginc Bir Figür Gördük Ne Olabilir ? Kaldırdıgım Zaman ise Toprak Cok Güzel ve Yumusak Ayrıca Altısını...
  6. Turkia

    Tümülüs Olabilir Mi ?

    Cevap: Tümülüs Olabilir Mi ? Kalıntılar Yoktu Hocam Tsk.Ederim Yorumlarınız için Sagolun ..
  7. Turkia

    Tümülüs Olabilir Mi ?

    Cevap: Tümülüs Olabilir Mi ? Hocam Höyük Söyleyenler Var .. Yada Olmadı Bir Kac Mezar Olabilecegini Söyleyen Arkadaslar Var Siz Ne Söylüyorsunuz ?
  8. Turkia

    Tümülüs Olabilir Mi ?

    Cevap: Tümülüs Olabilir Mi ? Hocam Tesadüf Eseri Gördüm Bende .. Düz Bir Arazi üstünde Araba'da Oldugum icin Yakınısına Gidemedim .. Yakınına Gidince Eger Yapmam Gereken Birseyler Varsa Eger Söyleyin Yaparım .. Tam Emin Olabilmek icin ..
  9. Turkia

    Tümülüs Olabilir Mi ?

    Cevap: Tümülüs Olabilir Mi ? Arkadaslar Bugün Araba ile Yolda Giderken Dikkatimi Cekti Bende Arabanın icinde 2-3 Tane Resmini Cekebildim .. Sizce Tümülüs Olabilir Mi ?
  10. Turkia

    Güvercin İşareti

    Cevap: Güvercin İşareti Şöminenin Tam Karsısı Evin Giris Kapısıdır .. Söminelerin Arka Kısmı Evin Arka Bahcesi Oluyor ..
  11. Turkia

    Ördek İşareti

    Yorumlarınızı Bekliyorum Arkadaslar ..
  12. Turkia

    Su Damlatan Bir Magara ..

    Cevap: Su Damlatan Bir Magara .. Hocam Muhtesimsin Sen Yaa Nasıl Böyle Birseyi Gördüm Hayretler icerisindeyim Suan :S
  13. Turkia

    Birşey İfade Ediyor Mu Sizce ?

    Cevap: Birşey İfade Ediyor Mu Sizce ? cantar Arkadasım Bu Bölgede Neden Bir Cok Hayvan Figürü Bulunuyor ? Eger Böylese Orası Zengin Kisilerin Bulundugu Yerler Olabilir Mi ? Mezar Mı Olabilir Yoksa Baska Birseyler Mi Vardır ?
  14. Turkia

    Kapı İşareti !

    Cevap: Kapı İşareti ! Aslında Oda Degil De Odanın Giris Kapısına Benziyor Söyledigi Yer
  15. Turkia

    Birşey İfade Ediyor Mu Sizce ?

    Cevap: Birşey İfade Ediyor Mu Sizce ? Tamam Aynen Söyledigini Uygulayacam Yorumların icin Tesekkür Ederim Sagolasın ..
  16. Turkia

    Birşey İfade Ediyor Mu Sizce ?

    Cevap: Birşey İfade Ediyor Mu Sizce ? Anladım Simdi Calısmayı Dısarda Mı Yapacagım Yoksa iceri Dogru Mu ? 15 ila 150 Metre Arası Söylüyorsun .. Beni Mezara Mı Yönlendiriyor Yoksa Baska Bi isarete Mi ?
  17. Turkia

    Birşey İfade Ediyor Mu Sizce ?

    Cevap: Birşey İfade Ediyor Mu Sizce ? Evet Gördüm isaretledigim Yere Söylüyorsun Degil Mi ? Mezara Mı Yönlendircek Yoksa Farklı Bir isarete Mi ?
  18. Turkia

    Birşey İfade Ediyor Mu Sizce ?

    Cevap: Birşey İfade Ediyor Mu Sizce ? A21MEDLİ Arkadasım 3'ün Resimden Kastın Bu Asagıda Vermis Oldugum Resim icin Mi Söylüyorsun ? Orası Oda Seklinde Bir Magara'nın icinde Bulunuyor .. Tam Olarak Ne Arastırmam Gerekiyor Mezarlık veya Baska Bi isaret Mi ?
  19. Turkia

    Birşey İfade Ediyor Mu Sizce ?

    Cevap: Birşey İfade Ediyor Mu Sizce ? cantar Kardesim ve Diger Yorum Yazan Arkaslara Tesekkür Ederim .. Resim üstünde Belirlemissin Ancak Resim Bozulmus .. Resmin üzerinde Net Olarak Hem isaretleyip isimlerini Yazamaz Mısın ? Ayrıca Mezarlık Mı ? Tünel Mahsen Magara Gizli Bir Yer Mi Olabilir...
Üst Alt