Arama sonuçlarınız | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. Turkia

    Nedir Bu Sandık ?

    Selam Ustalar & Degerli Arkadaslar .. Bu Denizin Altında Ki Sandık Hakkında Bilgi ve Yorumlarınızı Almak istiyorum .. Bu Sandık Yaklasık 5-6 Metre Denizin Altındadır Genisligi ; 2.40 Metre Uzunluk ; 4.20 Metredir .. ( Resim Bana Güvenilir Bir Arkadastan Geldi Sahsen Görmedim )
  2. Turkia

    Su ve Yılan

    Cevap: Su ve Yılan Ustam Yaklasık 4-5 Metre Arası Hilal Cıktı .. 9-10 Metre Arasında ise Suyun icinde Canlı Yılan .. Yılanın Boyu Yarım Metre ve inceydi ..
  3. Turkia

    Su ve Yılan

    Cevap: Su ve Yılan Adamın Söyledigi Hersey Topragın Altından Cıktı .. Sasırıp Kaldık .. Ne Yapmak Gerekiyor .. Daha Derine Mi inmek Gerek .. Yoksa Baska Birsey Mi ?
  4. Turkia

    Su ve Yılan

    S.a Ustalar ve Arkadaslar .. Bir Kisinin Telefon Yönlendirilmesi ile .. 2 Metre Cabında Bir Cember Düsünün Etrafında Büyük Taslar Cemberin icinin Kazılmasını Söyledi .. Cemberin ici Kazıldı icinde Kemer Seklinde Yuvarlak Tas Cıktı .. Yine Kazıldı Ücgen Seklinde Tas Cıktı .. Devam Edildi Bu Sefer...
  5. Turkia

    Acılmamış oda

    Cevap: Acılmamış oda Ustam Denemekte Fayda Var Ya Tutarsa :) RABBiM Gönlünüze Göre Verip Emeklerinizi Bosa Cıkarmasın ..
  6. Turkia

    bu mezar olabilirmi

    Cevap: bu mezar olabilirmi Bir Kac Yerini Tıkla Bakalım Bosluk Alacak Mısın
  7. Turkia

    Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ?

    Cevap: Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ?
  8. Turkia

    Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ?

    Cevap: Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ? Hmm Yaklasımın Mantıklı Emin Olabilmek icin Makine ile Bakmak Gerek Yeri Baska Yerde Olsaydı Birseyler Yapılabilirdi .. Gördügün Gibi Yol Kenarı :)
  9. Turkia

    Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ?

    Cevap: Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ? Yol Yapımında Cıkmadı .. Bizim Buralar Eski Yerlesim Alanlarıdır .. Yol ile Kaplumbaga Arasında Yaklasık 2-3 Metre Var .. Yerini Söyliyeyim Diyorsun Söyle Bakalım Yerisini veya istersen Buyur Kendin Gel Eger Yerisinden Emin isen ;)
  10. Turkia

    Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ?

    Cevap: Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ? tatildeyim ; Kafasını Yokladım Kafasında Tamamen Bosluk Var .. ; Karsısına Gelince Uzaktan Karsı Resimlerini Ekledim .. üzerisinde Ki Oyuk ise öne Dogru Tam inmiyor Arkasına Dogru iniyor Hem Video Hemde Resim Ekliyorum ...
  11. Turkia

    Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ?

    Cevap: Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ? a.S Tevfik Ustam Kayalıklar Cok Fazla Olmasa Da Kayalıklar Bulunuyor Karsısında Karsısının Yakından Degil De Uzaktan Görünümü Resimledim Eger Gerekirse Karsısına Gider Karsı Resimlerini De Cekerim Ustalarımızın Söylediklerine Göre Yaa Altında Yada...
  12. Turkia

    Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ?

    Cevap: Sizce Kaplumbaga'ya Benziyor Mu ? ömrümü Yedin Kaplumba'ga :D:D
  13. Turkia

    Kaplumba işareti çözümü

    Cevap: Kaplumba işareti çözümü Gönderdim Ustam Linki Mesaj Kutuna Bakarsın silah?
  14. Turkia

    Kaplumba işareti çözümü

    Cevap: Kaplumba işareti çözümü allah c.c'ın Rahmeti ve Selamı Hepimizin üzerinde Olsun .. Tevfik Kardesim Haklısın Benim Actıgım Konuda Kaplumbaga Yamacta Duruyor .. Cogu Kisi Dogal Cogu Kisi De Kaplumbaga Oldugunu Söylüyorlar .. Tam Hevesleniyorum Hevesim Kursagımda Kalıyor .. Kaplumbaganın...
  15. Turkia

    Kaplumba işareti çözümü

    Cevap: Kaplumba işareti çözümü Kendisinin icinde Mi Oluyor Yoksa Altında Mı ? Kafasında Müjdesi Var Mıdır ?
  16. Turkia

    bu taş yılanmı?

    Cevap: bu taş yılanmı? Resimlerin Görünmüyor http://www.hizliresim.com/ Bu Siteden Upload Yapabilirsin ..
  17. Turkia

    Ayımı Yoksa Domuz Mu ?

    Cevap: Ayımı Yoksa Domuz Mu ? Ustam Kilisenin Dogu Duvar Tarafında Soldan Saga Dogru Eksilerek Bu isaretler Var Hac Mı Baska Birsey Mi Bilemiyorum .. Birde Bu Cizgilerin Bi üstünde Bir Tas Dikkatimi Cekti O Tasta Oyulmus Oyulduktan Sonra Da Kapatılmıs .. ön Tarafında ise Bir Tas Daha...
  18. Turkia

    Ayımı Yoksa Domuz Mu ?

    Cevap: Ayımı Yoksa Domuz Mu ? Ustam Kilisenin Arkasında Her Hangi Bir Calısma Yapılmamıs .. Bu Mahseni Neye Göre Hareket Edip Bulmalıyız ? Bir Kac Kilisenin Resmini Ekliyorum ve Google Earth'den Bir Görüntü Ekliyecegim ..
  19. Turkia

    Ayımı Yoksa Domuz Mu ?

    Cevap: Ayımı Yoksa Domuz Mu ? Hocam Papaz'ı Nereye Gömerler ? Kilisenin icinde Sadece 1-2 Yeri Kazmıslar .. Dısın Da ise 3-4 Yeri ötekiler De Kaya ve Oda Mezarlarıdır .. Mahseni De Olabilir Mi Acaba ?
  20. Turkia

    Ayımı Yoksa Domuz Mu ?

    Cevap: Ayımı Yoksa Domuz Mu ? Bazı Yerler ve Bölgeler De Resimler Bile Yetersiz Kalıyor .. insan Bizzat Kendi Gözleriyle Görüp Kesfini Yapsa Daha iyi Oluyor .. Benim Ekledigim Resimler Kilise Bölgesinde Kalıyor Kilisenin ismi De Demirdag Kilisesi ..
Üst Alt