Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. ufuk14

    Fenerli usta

    Cevap: Fenerli usta Hayırlı olsun
  2. ufuk14

    kusura bakmayın tek bi foto var oda yandan çekilmiş

    Cevap: kusura bakmayın tek bi foto var oda yandan çekilmiş Şu resimleri düz yükle olmuyo adam dener gibi. Hemen sag önde olayın
  3. ufuk14

    Kare Oyma usTALArıM yOruMLAr SziLerİ bekLyR

    Cevap: Kare Oyma usTALArıM yOruMLAr SziLerİ bekLyR Resmi düz yükle. Aslı tasın dik yüzünde.böyle yerdeki taşın üstünde gibi duruyo. Ondan sonra metin ustanın ne dedigi ortaya cıkar
  4. ufuk14

    Eski çeşme ve kuru şelale

    Cevap: Eski çeşme ve kuru şelale Son resme gel Büyük oyugun sol alt toprakla birleşkesi nden başla 1 metre yukarıya kadar. İyice gözlemle
  5. ufuk14

    arkiyolojik buluntular

    Cevap: arkiyolojik buluntular Cantar ustam bu vatandaş elinde makina devamlı geziyo ve bolcada buluyo. Nede olsa yurt dışı Elinde varsa küple bulduklarınıda yayınlada gözler bayram etsin
  6. ufuk14

    Eski çeşme ve kuru şelale

    Cevap: Eski çeşme ve kuru şelale Evet aslan mezarın üstünde inek altda büyükce(boga) Balıklar yılanlar insan süretleri V.s
  7. ufuk14

    Eski çeşme ve kuru şelale

    Cevap: Eski çeşme ve kuru şelale Şelaleyi fotolasan iyi olur Burda ilk resimde kaya mezarın görünüyo Kayanın düzlügünün başlamadan orda
  8. ufuk14

    pazartesi 22 yaban t v

    Cevap: pazartesi 22 yaban t v Ortada kaynamasın
  9. ufuk14

    ankaralı define ustaları toplantısı

    Cevap: ankaralı define ustaları toplantısı Rabbim muhabbetinizi artırsın.
  10. ufuk14

    Köpek işareti havuzda

    Cevap: Köpek işareti havuzda Kilit Bekci Zehir Kapıyı bulmak gerek
  11. ufuk14

    koç başlı lahit

    Cevap: koç başlı lahit Yüzükde.güzel. ;-)
  12. ufuk14

    Asiavcı kimdir

    Cevap: Asiavcı kimdir Eyvallah güzel insan.
  13. ufuk14

    karşıda çok büyük oyma

    Cevap: karşıda çok büyük oyma Düşecen odaya. Benim merak ettiğim bagımsız 3 odamı. Yoksa bağlantılı 3 odamı
  14. ufuk14

    mezarlar görsel öğreti

    Cevap: mezarlar görsel öğreti Teşekkürler ustam. Dogal catlaklar
  15. ufuk14

    tarihi bilinmeyen bir kuru cesme

    Cevap: tarihi bilinmeyen bir kuru cesme Tekke varmı yakınında.
  16. ufuk14

    deve cobanı ve kurt işareti

    Cevap: deve cobanı ve kurt işareti Bu işaret en fazla 200 yıllık GERCEK bi işarettiir. Eşkiya işaretidir. Asi ustam tamda güzel bi bölgeye dalmış hayırlı olsun. Bu bölgede daha değişik işaretler bolca vardır.
  17. ufuk14

    Menzil

    Cevap: Menzil Hayırlı yolculuk gurban bizede dua ed
  18. ufuk14

    Kaplumbağa işareti

    Cevap: Kaplumbağa işareti Önünde 2 adımda mezar girişi. Sol kol hizasında 6 adımda kayada kasa
  19. ufuk14

    Eşek işareti

    Cevap: Eşek işareti Eşek deil. Lama.
  20. ufuk14

    Ayı işareti

    Cevap: Ayı işareti Bu kafanın gövdesi vamı. (kaplumba olarakda yorumlanabilir.%20)
Üst Alt