Arama sonuçlarınız | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. ufuk14

    kartal işareti

    Cevap: kartal işareti Tek.deil Anası,yavrusu
  2. ufuk14

    kartal işareti

    Cevap: kartal işareti Pençeleri olmıyan kuyrugu sivri bi kartal!
  3. ufuk14

    beyin cimnastiği olsun ne görüyoruz?

    Cevap: beyin cimnastiği olsun ne görüyoruz? koptum(alkış);)
  4. ufuk14

    beyin cimnastiği olsun ne görüyoruz?

    Cevap: beyin cimnastiği olsun ne görüyoruz? Saga gel harbici ustam
  5. ufuk14

    beyin cimnastiği olsun ne görüyoruz?

    Cevap: beyin cimnastiği olsun ne görüyoruz? Kanas ustanın arkasındaki kim pek şeçilmiyo.asi ustamı yoksa
  6. ufuk14

    beyin cimnastiği olsun ne görüyoruz?

    Cevap: beyin cimnastiği olsun ne görüyoruz? Kalabalıklar
  7. ufuk14

    beyin cimnastiği olsun ne görüyoruz?

    Cevap: beyin cimnastiği olsun ne görüyoruz? Siniper Kacııın.defineci avında
  8. ufuk14

    İçinde yan tarafında delik olan çukur

    Cevap: İçinde yan tarafında delik olan çukur 1.e 10 carpacan. Oyugun uzunlugu nu.deliyim giddigi tarafa
  9. ufuk14

    Bu Resimli Taşlar Hakkında Yardım.!

    Cevap: Bu Resimli Taşlar Hakkında Yardım.! Sag üstdeki para Sol altda mezar.
  10. ufuk14

    Bu Resimli Taşlar Hakkında Yardım.!

    Cevap: Bu Resimli Taşlar Hakkında Yardım.! Buranın uzak resmi yokmu
  11. ufuk14

    Bu Resimli Taşlar Hakkında Yardım.!

    Cevap: Bu Resimli Taşlar Hakkında Yardım.! Son resmin sol alt capraz ve sag üst capraz ında ne var
  12. ufuk14

    Açılmış Kaya Mezarı..

    Cevap: Açılmış Kaya Mezarı.. 5.inçiresimdekisarıalandaki Yükselti nin.Olduquyer
  13. ufuk14

    Kel tepe ve 35 odalı mağara..

    Cevap: Kel tepe ve 35 odalı mağara.. Bu tepede kaynak varmı.
  14. ufuk14

    Y işareti

    Cevap: Y işareti Y=kutsallık Y=emniyetli alan Y=korunuldugu düşünürken alan Y=tanrı
  15. ufuk14

    Yığma ve para koyma yerleri

    Cevap: Yığma ve para koyma yerleri Dairelerdeki en küçük olan.ve tek küçük olanlar
  16. ufuk14

    Y işareti

    Cevap: Y işareti Burayım yolu kesin y yapar ustam.ve mesafeyide hesap yaparsan tutar
  17. ufuk14

    Y işareti

    Cevap: Y işareti Kılcıklı balık densede bence: Birlesen iki yol devamında tepe ve yol tepenin etrafından dolanır.üst orta hedeftir. Veya yol devamında üçgen alan ortası hedef. Bu birleşme dere ise dere ortasında adacık.
  18. ufuk14

    Merdiven işareti

    Cevap: Merdiven işareti Üst.saga da bakmakta fayda var
  19. ufuk14

    balıklar ve hac işareti

    Cevap: balıklar ve hac işareti Aynen ustam.dedigim yer
  20. ufuk14

    balıklar ve hac işareti

    Cevap: balıklar ve hac işareti Balıgın kendisinde de kasa var.dikkatden kaçmış olabilir.
Üst Alt