Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. N

    Bır koltuk ısaretı bırde ustundeku murc ve asayadoru kanalı

    Cevap: Bır koltuk ısaretı bırde ustundeku murc ve asayadoru kanalı Güzel kardeşim buna sen koltukmu diyorsun burası koltuk değil k.bakma ama yanılıyorsunuz cekicten çıkma değil burası.
  2. N

    Ustalar bu haç işaretinin çözümü...

    Cevap: Ustalar bu haç işaretinin çözümü... Bu yapma bir haç değil kardeşim, tamamen doğa yarigi...
  3. N

    bu belgeyi bilen varmı

    Cevap: bu belgeyi bilen varmı Bunların tamamı eşkıya işareti medeniyet değil tabikide çözümü kolay, bolgen neresi bilmiyorum ama halledilmeyecek bir şey değil. Yinede bilgisi olanlar yorumlarını yapsınlar, ben enson konuşmayı tercih ederim.
  4. N

    merdıven yorum

    Cevap: merdıven yorum Mezara giden merdivenli yol net ve kesin ağıt yakma deliği nerede ise ona göre çalış.
  5. N

    ayak izi

    Cevap: ayak izi Üç tane kuyu olmalı çevrede ikisi birbirine yakın biri biraz uzak olmalı, diger çift ayak olduğu taşın altını verir ama asıl ana giriş kuyulardan.kolay gelsin.
  6. N

    iki hac ve biri ok isareti var__konu diclefirat__

    Cevap: iki hac ve biri ok isareti var__konu diclefirat__ Allah aşkına biri bana bu konuda ve resimlerde haç ile oku göstersin ben kör oldum sanırım.
  7. N

    ustalarım bana yardımcı olurmusunuz

    Cevap: ustalarım bana yardımcı olurmusunuz Slm kardeşim işaretlerin çok güzel, öncelikle şunu söylemek isterim, içerisinde oyma olan ayağı unut o yaniltmaca yapılan bir nişane, gelelim topukta artı var dediğin ayaga, o artıyi iyi ölc güney yonunundeki kanadı 7cm olacak diger kanatları hepsi 6cm...
  8. N

    Balık işareti

    Cevap: Balık işareti Oyma balık işareti gomu ile alakalı olmaz hıristiyan inanisinda bolluk bereket temsil eder, ve senin bu balığın yakınında dere olmamalı yani elli yüz adım mesafesi atazidir o sebepten gomu alakalı değil, saygılarımla.
  9. N

    ayak izi ve yakınında kabartma nal işareti

    Cevap: ayak izi ve yakınında kabartma nal işareti Kesinlikle bu gorduklerin yapay gomu işareti değil, çünki senin işaret dediğin şeyler öyle bir kayada olmaz o taş seyyar bir taş işaret sabit ana kayada olur, yada beş on kişinin oynayamayacağı bir kaya olmalı ayrıca senin işaretlerin çok...
  10. N

    çarpı işareti

    Cevap: çarpı işareti Yahu be mübarek kardeşim sen çarpı ile haç i ayırt edemiyon daha iyi bak bakalım carpimi o. Uzun sapin istikametine araştırma yap 21 adımın içerisinde o hacin uzun kolu güney yönü olmalı. Başarılar kardeşim.
  11. N

    tavuk civciv ve işaretler

    Cevap: tavuk civciv ve işaretler Erzurumlu kardeş bu resim nerdedir nerden çıktı ben anlamam orijinal yeri burası ise pınar kaynak suyu bul, ayrıca bu konuda ciddi isen direk iletişim kur benimle yeri vereyim sana noktayı yani.
  12. N

    koltuk taşı

    Cevap: koltuk taşı Güzel kardeşim, kesinlikle koltuk değil, işaret, gibi, benziyordu, olmamalı bu tasta hiçbir işçilik yok ayrıca küçük ve seyyar bu taş, sabit kaya olanı makbuldür bu tur taşların, ayrıca evinde koltuğa nasıl oturuyorsan buradada öyle oturabilmelisin, ayakların yere basmali...
  13. N

    2 farklı haç işareti büyük kaya üzerine detaylı bilgi lütfen

    Cevap: 2 farklı haç işareti büyük kaya üzerine detaylı bilgi lütfen İkinci resimdeki taş papaz haçi yani papaz mezar steli resimde görülen cimentolu harç ile bir yere yapistirmissiniz o stelin esas noktasında papaz mezarı var.
  14. N

    Hilal şeklinde balık ve ona bakan domuz

    Cevap: Hilal şeklinde balık ve ona bakan domuz Muteber işaret değil eğer gomu için yapılmış olsa idi o taşa yapilmazdi bölgede dere olmalıydı ayrıca senin u şeklinde dediğin şekil balık sıçramış şeklidir ancak atlayacak havuz yok ortada o nedenle muteber işaret değil kardeşim bana göre...
  15. N

    Oyma Tek Tavuk ve Y işareti

    Cevap: Oyma Tek Tavuk ve Y işareti Tavuğun baktı istikamet, 21 adım iyi arastir. Arazi yüzeyinde bişey goremeyebilirsin biraz esele orayı...kolay gelsin.
  16. N

    s.a millet topal ayı işareti.

    Cevap: s.a millet topal ayı işareti. Ayı işaretini bana sağlam haliyle gösterebilen olursa bir milyon dolar canlı veririz işareti göster parayı al.
  17. N

    konu sahibi: tevfik usta (kaplumbağa)

    Cevap: konu sahibi: tevfik usta (kaplumbağa) Orijinal yerini bulabilirseniz kaplumbağa komutan mezaridir gittiği yönde 40 adım gibi mesafede mezar olur yigma varmı etrafta o araziyi iyi incele.kolay gelsin.
  18. N

    asi ustam ve arkadaslar şu benim ayağada bi göz at hele

    Cevap: asi ustam ve arkadaslar şu benim ayağada bi göz at hele Kardeşim o ayağın sol tarafında bu sol ön de olabilir oradaki küçük harman yerini bul sol arka tarafida olur ama kesinlikle sol yönü istikametini arastir mutlaka olmalı olmazsa olmazlardandir bu dediğim yer...
  19. N

    asi ustam ve arkadaslar şu benim ayağada bi göz at hele

    Cevap: asi ustam ve arkadaslar şu benim ayağada bi göz at hele Ayak işareti dere ile bağdaşmaz şelale ile bağdaşmaz o ayak olan taşın sol tarafı yukarı dogru meyilli olmalı o rampayi çıktığında harman yeri kadar bir düzlük olmalı çok uzak değil bu düzlük, 100adimi geçmeyecek bir mesafededir bu...
  20. N

    hac işareti daire içinde

    Cevap: hac işareti daire içinde Mezar steli olma ihtimali yüksek o taşın tamamını neden çekip atmadin buraya sadece işareti yuklemissin haç işareti aile mezarını veriyor ancak bu senin taşın mezar steli bana göre...
Üst Alt