Arama sonuçlarınız | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. N

    isaretin cozumu

    Cevap: isaretin cozumu Haberci kardeşim mavi yazıyla isaretledigin yer düzlük, tam şelalenin önü burası bir harman yeri büyüklüğünde düzlük ileri devam edersen kademesi var bir düzlük daha.ayrıca resim alırım ancak burası kara çalı dikeni olmus temizlemek mümkün değil her yerini.
  2. N

    isaretin cozumu

    Cevap: isaretin cozumu Otlu yani yesilligin başladığı yer dört adım kadar genişliği var bu sırt olan yerin.
  3. N

    isaretin cozumu

    Cevap: isaretin cozumu Haberci kardeşim isaretledigin yer kayanın altı orayı yarım mt kadar eselemisler ama hiç bir sonuç yok, ayrıca isaretledigin resme dikkat edersen oğlu olan yer tam sırt gibi duruyor iki tane incir ağacı var burada.
  4. N

    isaretin cozumu

    Cevap: isaretin cozumu Haberci kardeşim, fotoğrafta isaretlediginiz yer olamaz, çünki şelalenin oluşumu (U) şeklinde doğal oyuk yani fırın ağzı gibi bir yer, ancak sizin isaretlediginiz hizaya geliyor 20adim mesafe büyük hactan yön alırsak hacin paralelligi oraya geliyor +1946 rakamlarida...
  5. N

    isaretin cozumu

    Cevap: isaretin cozumu Allah razı olsun kardeşim inşallah bu resimler yardımcı olur net bir cvp alamadım daha önceki resimlerden bakalım bunlar yardımcı olacakmi.
  6. N

    isaretin cozumu

    Cevap: isaretin cozumu Şelalenin sağ tarafı üstten çekim.
  7. N

    isaretin cozumu

    şelalenin önü burası.
  8. N

    isaretin cozumu

    Cevap: isaretin cozumu Truva kardeş dediğin rakamların ihtimalini biliyoruz ancak burada su yok dolayısıyla degirmende yok kuyu aradım maalesef oda yok burası kuru bir şelale küçük bir dere yatağı ancak kışın çok yağarsa belki biraz su dökülür buradan, kapalı kuyuyu arıyorum ancak nereden yön...
  9. N

    isaretin cozumu

    http://www.bidepo.com/images/imag0252.jpg
  10. N

    isaretin cozumu

    Cevap: isaretin cozumu Fakir baba sana katılmak isterdim ama daire içindeki hacin sağlam halinide biliyorum resmi yok ama orada herhangibir başka işaret yok su an gördüğün haç neyse aynen saglam halide öyleydi.
  11. N

    isaretin cozumu

    Cevap: isaretin cozumu Haberci kardeşim resim üzerinde isaretledigin noktalar hacla arası yedi cm hacin sol yönündeki kanadı da yedi cm baktım oraya hiç birşey yok. Yinede bakacağım tekrardan. Bu resimlerdeki haç lar kuru şelalenin başında kışın bile su akmaz neredeyse bölgede yerleşim alani...
  12. N

    isaretin cozumu

    Cevap: isaretin cozumu Tskr ettim ustam eline bilgine sağlık.
  13. N

    isaretin cozumu

    Cevap: isaretin cozumu Ustam üç tane resim yukledim iki haç resmi daha var bi zahmet onlarada bakıver sadece +1946 değil yani hepsini bir arada yukleyemedim telden tek tek yukledim.
  14. N

    isaretin cozumu

    Cevap: isaretin cozumu Dostum üç tane resim yukledim onlar hepsi ayni yerde bir bakıver zahmet olmazsa.
  15. N

    isaretin cozumu

    Cevap: isaretin cozumu Ustalar resimleri tek tek yukledim daire içindeki haç bu büyük haç ve +1946 rakamları ayni yerde rakamlarla hacin mesafesi yirmi adım kuru şelalenin başında bu haçlar iki adım aralıklı hacin uzun sapı şelalenin akar yönünde.
  16. N

    isaretin cozumu

    Cevap: isaretin cozumu Evt doğrudur yukledigim resimler hepsi ayni yerde sadece +1946 rakamları 20 adım uzaklıkta haç lar kuru şelalenin başında iki adım aralıklı.
Üst Alt