Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. Sarpedon

    Bir definecinin Hikayesi

    Cevap: Bir definecinin Hikayesi Bozkurt dostum, bana ozelden mailini birakirmisin. Resimleri olmazsa sen yukle. Kostebegin maceralari hakkattenfilm gibi. James bond kim. Ayrica bu oyku gercek olaylari iceriyorr bilesiniz.
  2. Sarpedon

    Bir definecinin Hikayesi

    Cevap: Bir definecinin Hikayesi resimler vardi yukleyemedim
  3. Sarpedon

    Bir definecinin Hikayesi

    Baslamadan önce, sizi kariadan alip gunumuze getiren gizemli bir yolculuga cikariyorum. Umarim zevkle okursunuz Tamami ile kendi makalem olup site icin yazilmistir. ha gercekmi, evet bir cok yeri gercek olup bazi yerlerde tarihsel kanitlardir. artik kararinizi kendiniz verin Klavyem turkce...
  4. Sarpedon

    Kanallı taş

    Cevap: Kanallı taş Tunel, yada yola katiliyorum
  5. Sarpedon

    Kanallı taş

    Cevap: Kanallı taş Agaclar var, tarimda var. Su nerde. Su olmali?
  6. Sarpedon

    Kayaya oyma yazı.. yardım ltvn.

    Cevap: Kayaya oyma yazı.. yardım ltvn. Bura dalyanmı?
  7. Sarpedon

    Haç ve Çift Başlı Kartal (İşaretler Çok Net)

    Cevap: Haç ve Çift Başlı Kartal (İşaretler Çok Net) Tayyar aksaraydan ortaköye giderken iki dağın arasındaki tam zirveye oturtulmuş tümülüsü gördün değilmi? Yani bölge önemli bir yer. Aha romanın kapadakya kapısı burası. Pers imparatorluğuna , mezopatamyaya inilen güzergahın göbek bağı bura...
  8. Sarpedon

    yine bir yuvarlak oyma

    Cevap: yine bir yuvarlak oyma Doktor kardeşim, senin resimler diğer sitelerdede yayınlanmış. Doktor adlı bir mahlasla. Umarım olaydan haberdarsın.
  9. Sarpedon

    KONSÜL'ün ölümü

    Cevap: Tilki ini ve Kapalı mağara. Uyduyu bilemem. O kadar önemli birimin yerini aha burdayım diyede adamın gözüne sokmazlar. Çıkış noktamız doğanın kendi işaretleri. Yolun bir gün amasya yada frigya vadisine düşerse incele. Ay ve güneşin kutsal olduğu bir dönemi düşünüp ona göre inceleme...
  10. Sarpedon

    KONSÜL'ün ölümü

    Cevap: Tilki ini ve Kapalı mağara. Sikkedeki tacı görüyorsun değilmi? Güneş, helios. Güneşin ışıkları nasılda adamın gözünün içine sokar gibi betimlenmiş. Güneşin oğlu demi he he.. Roma takviminin güneş ışığı ile yeryüzüne yatay düşmesi senin bilmecen. Bak oralara. İçinden çıktın, kafana...
  11. Sarpedon

    KONSÜL'ün ölümü

    Cevap: Tilki ini ve Kapalı mağara. Bak şimdi oluyor. Konsül amasyada görev aldı. Anadolu içlerinde isyan eden paralı askerler galat lılara karşı bir sefer düzenledi. Ve kendi korumalarıtarafından öldürüldü. Aynı andada roma senatosunda bir darbe yapıldı. Konsülün sadık adamları daha sonraları...
  12. Sarpedon

    Haç ve Çift Başlı Kartal (İşaretler Çok Net)

    Cevap: Haç ve Çift Başlı Kartal (İşaretler Çok Net) O kuyu neci incelendinmi?
  13. Sarpedon

    Haç ve Çift Başlı Kartal (İşaretler Çok Net)

    Cevap: Haç ve Çift Başlı Kartal (İşaretler Çok Net) Tayyar kardeşim çevrede gezinirken çömlek parçaları varsa topla ve resimle
  14. Sarpedon

    Haç ve Çift Başlı Kartal (İşaretler Çok Net)

    Cevap: Haç ve Çift Başlı Kartal (İşaretler Çok Net) Arkadaşım buranın senin bu mührün hristiyanlık ile alakası yok. Sap île samanı karıştırmayalım. Bölge nere, roma yollarına yakın bir yermi? Doğu roma devletinin hangi eyaleti, yani bunları bir bileyim. Arazinin en yüksek yerine çık. İncele...
  15. Sarpedon

    Haç ve Çift Başlı Kartal (İşaretler Çok Net)

    Cevap: Haç ve Çift Başlı Kartal (İşaretler Çok Net) Daha önce buranın bizans devlet armasıyla mühürlendini söylemiştim. Kartal romalıların çok meşhur 10. Lejyonun sembolüdür. Bu lejyon roma şehrinin kuruluşundan itibaren en meşhur garnizon olmuştur. Roma devleti parçalannca ikiye ayrıldı. Doğu...
  16. Sarpedon

    KONSÜL'ün ölümü

    Cevap: Tilki ini ve Kapalı mağara. Deciusu kesfettin. Ona halk adami derlerdi. Yani Publicus. Iki evlatlik edindi. Romalilara kazandirdigi zaferlerden dolayi evlatliklari konsul olarak bir cok yerde gorev aldi. Hadi anaitis cozelim su isi:-)
  17. Sarpedon

    Kayaya oyma yazı.. yardım ltvn.

    Cevap: Kayaya oyma yazı.. yardım ltvn. Cok tahris olmus. Ama bir tapinagin kalintilari. Deprem yada baska sebeplerden yada denizin yukselmesi ile oren yerinin su altinda kalmasina sebep olmus. Aradigin sularin icinde. Tapinak kompleksi tamami ile suyun icinde.
  18. Sarpedon

    Şelale.

    Cevap: Şelale. Cok ilginc bir yer. Kolay gelsin
  19. Sarpedon

    Buyuklerimin ellerinde kucuklerinde gozlerinden

    Tanidigim tum arkadaslara, tanimadigim arkadaslara, En bastada erol abinin ellerinden, diger ustalarimizin ve kucuklerimindende gozlerinden operim. Mubarek olsun hepinizin bayrami.
  20. Sarpedon

    KONSÜL'ün ölümü

    Cevap: Tilki ini ve Kapalı mağara. Burayi hristiyanlik oncesi olarak dusunuyorum. Eski roma yollarinin guzergahinda olmasi gereken bir yer olmali bura. Bana bir ip ucu vermelisin, lokalizasyon konusunda yardimci olmak icin. Sayet dusundugum gibiyse, zirveden tamamiyle gizlenmis merdivenlerden...
Üst Alt