Arama sonuçlarınız | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. Sarpedon

    Üçgen Yılan Ve Çarpı

    Cevap: Üçgen Yılan Ve Çarpı Mezarda allah aşkınıza çil çil paralar ne gezer! Etmeyin arkadaşlar. Tamam hediye falan olurda. Şu omega işaretini bana bi gösterirmisiniz. Ben göremiyorum. Selamlarımla
  2. Sarpedon

    yuvarlak oyma ve oturma yeri

    Cevap: yuvarlak oyma ve oturma yeri Oymalar kalıteli bence.
  3. Sarpedon

    Anatis

    Cevap: Anatis Türkiyedemi oluyor bu panayır!
  4. Sarpedon

    Üçgen Yılan Ve Çarpı

    Cevap: Üçgen Yılan Ve Çarpı Şu omega işaretini işaretlermisiniz? Para derken neyi kastediyorsunuz!! Selamlarımşa
  5. Sarpedon

    KONSÜL'ün ölümü

    Cevap: Tilki ini ve Kapalı mağara. Anaitis kardeşim, böyle yerlere işaret falan konulmaz. Doğa ve astronomideki fenomenlerle adeta hesap yapılır. Mısırlılar bunun dahisiydi.. Romalılarda bunu kopyaladı. Bu yerleri keşfetmek hayli bir zordur. İnşallah yanılmıyorumdur. Eğer düşündüğüm gibiyse...
  6. Sarpedon

    KONSÜL'ün ölümü

    Cevap: Tilki ini ve Kapalı mağara. Güneşin batışını görüyorsun değilmi? İşığın kutsal olduğu bir çağdasın. Güneş her batışında son ışıklarını başının üzerine bırakıyor. Doğarkende üşüyen ayaklarımı ısıtıyor. Roma takviminin kadim dinlerle harmanlanmış bir ustaca metodunu görebilirsin burda...
  7. Sarpedon

    Ustalarım Horasan Kapı Buldum Yardım Bekliyorum

    Cevap: Ustalarım Horasan Kapı Buldum Yardım Bekliyorum Zebun bura bulgaristanmı. Nere bura
  8. Sarpedon

    KONSÜL'ün ölümü

    Cevap: Tilki ini ve Kapalı mağara. Ben burdayım. Sizi görebiliyorum. Sonsuza dek sizi izlemek için burdayım. Kanatlarımın altındasınız. Öyle diyor yapan ustası.
  9. Sarpedon

    Üçgen Yılan Ve Çarpı

    Cevap: Üçgen Yılan Ve Çarpı Fakir fukaranın mezarıdır. O kadar ugrasırsın bır kac boncuk, bronz yüzük falan olur. Ama inceleme, tecrübe amaçlı araştırmalara nir şey demiyorum. Kolay gelsin
  10. Sarpedon

    Ustalarım Horasan Kapı Buldum Yardım Bekliyorum

    Cevap: Ustalarım Horasan Kapı Buldum Yardım Bekliyorum agzimiz sulaninca boyle oluyor asi ustam, kapaklari falan karistiriyoruz:)))
  11. Sarpedon

    kare oyma yarım kazılmış halde buldum yorumlarınızı bekliyorum

    Cevap: kare oyma yarım kazılmış halde buldum yorumlarınızı bekliyorum ip lerden kontrol edin arkadaslar
  12. Sarpedon

    Ustalarım Horasan Kapı Buldum Yardım Bekliyorum

    Cevap: Ustalarım Horasan Kapı Buldum Yardım Bekliyorum merdiven ve halat lazim: birazda seker, yarim kilo seker iiyi gelir valla:)) anlayan anladi
  13. Sarpedon

    Kendi çekimlerimden.

    Cevap: Kendi çekimlerimden. valla ben bu yüzu prometheus a benzettim, ;)
  14. Sarpedon

    Anatis

    Cevap: Anatis aha su heykel var ya, sunun guzelligine bakin,, ingilizler bunun hastasidir. british museum buna cuval cuval pound döker.. ingilizlerde resmen oryantal eserlerin bagimliligi var.
  15. Sarpedon

    Kendi çekimlerimden.

    Cevap: Kendi çekimlerimden. erzurumlu defineci neredesin, aha koc koc diyordun geldi iste, hemde bildigin yerlerden. bu koc neciki, ben anlamam boyle seylerden, ermenimi, musluman isimi, neci bu
  16. Sarpedon

    merak edilen bazi konular

    Cevap: merak edilen bazi konular elmali dogru, senin memleketin, tetra drachmi sikkesi, miyon dolar fiyati var, tek sikke fiyati bu. ikinciyide google amca soylemiyormu :)))
  17. Sarpedon

    Kendi çekimlerimden.

    Cevap: Kendi çekimlerimden. haydaaaa nerden cikti simdi bu kabartma yuz,,, yaw rahatsiz etmeyin kardesim adami :))
  18. Sarpedon

    Bu İşaretin Anlamını Bilen Varmı???

    Cevap: Bu İşaretin Anlamını Bilen Varmı??? soner acik forumlarda resimler tum uyelerin yorumlarina aciktir. beni dogru bunun yanlis denmesi elbette yanlistir. ama en dogru olani, tecrube ve bilgileriyle arazide yillarca emek vermis kisilerin verdikleri tavsiye ve fikirlerine kulak vermektir...
  19. Sarpedon

    Ustalarım Horasan Kapı Buldum Yardım Bekliyorum

    Cevap: Ustalarım Horasan Kapı Buldum Yardım Bekliyorum zebun bu resimler daha once baska yerde yayinlandimi, bu resimler seninmi.!!
  20. Sarpedon

    merak edilen bazi konular

    Cevap: merak edilen bazi konular Türkiyede çıkıpta bütün dünyaya nam salmış iki tane sikkemiz nerede bulunmuştur. ?? Buyrun doğru yanlış
Üst Alt