Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. UFUK

    mersinde 24 mt resmi kazı!

    Cevap: mersinde 24 mt resmi kazı! bende merak ediyorum ancak tık yok hocam
  2. UFUK

    adananın yolları taştanmı bir bakıp gelecem

    arkadaşlar cuma akşamına kadar adana da olacam site de olamayacam haberiniz olsun derim kebabları sizin için de yerim .;);););) şapkalı gurme
  3. UFUK

    Kaplumbağa

    Cevap: Kaplumbağa ortaasya dan kaplumbaga bulmuşsun bakalım anadoludakilere sıra nezaman gelecek.
  4. UFUK

    tarih:2

    Cevap: tarih:2 şühedaya gidiyoruz diye şehitleri anmaya gidenlerin yedigi herzeler şehitlerin kemiklerini sızlatmış ustam şimdi yeniden hatırladım çalışmaların için teşekkür ederim.
  5. UFUK

    anormal durumlar

    Cevap: anormal durumlar çalıştıgım yerdeki bir arkadaşa sitedeki sorunu söyledim degişen temalrdan olabilecegini söyledi sistem zaman zaman sıkıntı yaratır dedi birde diger sitelerde yorum meselesi var tam anlamadım ben başka sitelere girmedigim için böyle bir durummu var ben anladıgım konuda...
  6. UFUK

    mutlaka dinleyin kardeşlerim başta ben.

    Cevap: mutlaka dinleyin kardeşlerim başta ben. ustam büyük bir huşu için de dinledim sagolasın son dönemde çok ihtiyacımız var titreyip kendimize dönmeye.
  7. UFUK

    örnek kaya mezarları.define

    Cevap: örnek kaya mezarları.define içi su taş toprak dolu ne yapayım beöyle mezarı koptumkoptumkoptum
  8. UFUK

    koleksiyonumdan

    Cevap: koleksiyonumdan yanlız gitmem erzurumlu da olacak asıl kaçan o kukır da resmimizi çekerkoptumkoptumkoptumkoptum
  9. UFUK

    Acılmış kasa,define

    Cevap: Acılmış kasa,define bu çanta senin degil her koptumkoptumhalde
  10. UFUK

    görsel define2 ilk ve son hali

    Cevap: görsel define2 ilk ve son hali güzel resimler için sagolasın(alkış)(alkış)(alkış)(alkış)
  11. UFUK

    Uyarı nedeni: PorUtese: Spam Reklamlar

    Cevap: Uyarı nedeni: PorUtese: Spam Reklamlar usta bizim ruslar yine piyasada anlaşılan ipini çekeriz:mad::mad::mad::mad:
  12. UFUK

    oturtarak gömme

    Cevap: oturtarak gömme ustam bu tür gömmek teknikleri orta asya altay kurganlarında görülmektedir eski türkler şamanist inançlar üzerine elbiseleri silahları üzerinde gömülürmüş oturtulark gömülen insanların yeniden dünya ya geldiklerin de savaşmaya hazır olurlarmış altın elbiseli adam böyle...
  13. UFUK

    Doğadan (karışık)

    Cevap: Doğadan (karışık) ustalar emegine saglık artık yani resimlerinizi bekleriz dogadan(alkış)(alkış)(alkış)(alkış)(alkış)
  14. UFUK

    koleksiyonumdan

    Cevap: koleksiyonumdan ustam gidelim ben ustalıktan anlarım yanlız bana biri lazım yanıma çırak sizin orda nederler :D:D:D:D:D yaza evi bitirelim ekibi alıp gidelim.
  15. UFUK

    koleksiyonumdan

    Cevap: koleksiyonumdan =eskici;26223]sanırım evin temeline gömmüş :) bir sır vereyim bacadaymış. :D:D:D:D:D:D:D:D
  16. UFUK

    Barnabas incili,nin sırrı

    Cevap: Barnabas incili,nin sırrı bildigim kadarıyla bu incil hala türkiyede güvenli bir yerde bu askere ait özel odaların basılma sebebinin biri buydu diğeride etnik köken meselesiydi yani dönmelere ait tutulan soy kütükleriy di israil tapınakcılar bizi rahat bırakmıyor inanın şimdi burada bu...
  17. UFUK

    Vefat Tevfik Ustamızın Babası

    Cevap: Tevfik Ustamızın Babası usta başın sagolsun nediyelim takdir ilahi tekrar başın sagolsun kusura bakma siteye şimdi girdim.
  18. UFUK

    Köprü ve para yerleri

    Cevap: Köprü ve para yerleri evet ustam tamamen dogrudur selçuklu kayıtların vardır .
  19. UFUK

    ne dersiniz işe yararlarmı

    Cevap: ne dersiniz işe yararlarmı metin ustam özellikle yag kandillerine takıldım piyasada bol bulunan şeylerden kılıç yakın tarihli olmalı bir tek o hayvan başlı kupaları anlamayadım pek tutmadım işin gerçegi.
  20. UFUK

    ne dersiniz işe yararlarmı

    Cevap: ne dersiniz işe yararlarmı ihtiyarlık ne yaparsın (alkış)(alkış)(alkış)(alkış)
Üst Alt