Arama sonuçlarınız | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. UFUK

    canakkale.yetiş ya muhammet[s.a.v.]

    Cevap: canakkale.yetiş ya muhammet[s.a.v.] çanakkale bir devrin battıgı yerdir yer yıl mutlaka gidilmesi gerekir eskiden ben tam bu pazar orada olurdum törenlerin oldugu gün anzaklar da orada olurdu kendi kendime acaba derdim neden bizim halkımız buraya ilgi göstermez bizde bu bilinç...
  2. UFUK

    çanakkale...

    Cevap: çanakkale... sayılar gerçekleri göstermiş ustam emegine saglık ege marmara akdeniz karadeniz bölgesin de kısaca sı bir nesil yok olmuş vatanı için kimlerin şehit oldugu belli allah c.c razı olsun onlardan.
  3. UFUK

    görsel define1

    Cevap: görsel define1 çok güzel eserle emegine saglık
  4. UFUK

    canakkale.yetiş ya muhammet[s.a.v.]

    Cevap: canakkale.yetiş ya muhammet[s.a.v.] çanakkale de öyle olaylar vardır ki bugün bile hala devam eder geceleri alçı tepe köyü sakinlerinin yürüyen askerlerin ayak seslerini duyanlar oldugu söylenir bizzat dinledim yanlız yalan yanlış olayları anlatan çok var istanbuldan gelen belediyelerin...
  5. UFUK

    çanakkale...

    Cevap: çanakkale... bende aynını düşünüyordum ki ustam açmış çanakkale bir milletin dönüm noktasıdır tabiki islam için de önemli bir yerdir. ancak birilerinin dedigi gibi biz orada bereber savaşmadık orada sadece türkler savaşmıştır.
  6. UFUK

    İstanbulun Su Kemerleri

    Cevap: İstanbulun Su Kemerleri bayram paşa murat mahallesine :D:D:D:D kime baktıgımı söylemem.koptumkoptumkoptumkoptum
  7. UFUK

    http://www.yarenturkhaber.com/haber/286729/heyecan-artti.html

    Cevap: http://www.yarenturkhaber.com/haber/286729/heyecan-artti.html hayırlısı bakalım ancak bu işten de haber çıkmayacak.
  8. UFUK

    yeni tema hakkında

    Cevap: yeni tema hakkında güzel olmuş aslında bu en iyisi dir (alkış)(alkış)(alkış)(alkış)
  9. UFUK

    samsung galaxy ace 5830 mesaj sesi değiştirme,sms sesi değiştirme

    Cevap: samsung galaxy ace 5830 mesaj sesi değiştirme,sms sesi değiştirme bende akıllı oluyum dedim bir ace aldım bakalım alışana kadar baya zorlanacagız hayırlısı:confused::confused::confused:
  10. UFUK

    hafta sonu kar yagışı

    Cevap: hafta sonu kar yagışı şuan ankarayı rüzgar uçuracak bek çok yerde bilbortlar arabaların üstüne çatılar çevreye uçmuş durumda bakalım gece nasıl geçecek ALLAH KORUSUN.
  11. UFUK

    Ruhun gıdası

    Cevap: Ruhun gıdası aynı genetik yapıdan geliyoruz hoşumuza gitmesi bundan şaman gelenegi kamlar bizde de onlarda da mevcut bir yerden akraba oluyoruz da nerden amerikada yaşayan bir arkadaşım siuların dokularının bize uydugnu söylemişti.
  12. UFUK

    İstanbulun Su Kemerleri

    Cevap: İstanbulun Su Kemerleri bayrampaşa hali civarında bulunan bu kemerlerin hepsinde ayak izim vardır özellikle askeri alan içinde kalan kemerin üstünde çok oturmuşlugum vardır orada askerdim bir kemerde atışalanı beşyüz evler de bir kemer olamsı lazım dı ne günlerdi .
  13. UFUK

    Türbelere Gidenlerin Dikkatine!!!

    Cevap: Türbelere Gidenlerin Dikkatine!!! bu tür şeyler eski şaman gelenegi dir bir şekilde günümüz de uygulanmaktadır
  14. UFUK

    sinop

    Cevap: sinop erfelekte 40 küsür şelale varmış görmek nasip olmadı.
  15. UFUK

    volçan voyvoda,nın fotografı.

    Cevap: volçan voyvoda,nın fotografı. yorumun mu silinmiş hocam yeniden yaz bakalım silinecekmi acaba bakalım
  16. UFUK

    golden sense dedektör

    Cevap: golden sense dedektör mutlaka özellikle teknik konuda bir bölüm olsa iyi olur ancak birileri ortamı mutlaka bozacaktır nema meslesi .
  17. UFUK

    istiklal marşı

    Cevap: istiklal marşı ustam insanın içi kaynıyor duyunca .
  18. UFUK

    istiklal marşı

    istiklal marşımızın kabul edilişinin 92 . yılı kutlu olsun.
  19. UFUK

    golden sense dedektör

    Cevap: golden sense dedektör BENCE cihaz konuların dan tamamen uzak durulmalı camiada tüm sorunlar cihaz satıcıların dan çıkmıştır benim görüşüm bu cihaz konusu olmaz sa sorunda olmaz.
  20. UFUK

    ankara da elektirik kesintisi

    Cevap: ankara da elektirik kesintisi buda güzeldikoptumkoptumkoptumkoptumkoptum
Üst Alt